Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Visszajelzések

„Bea számomra nagyon megnyugtató személyiség. Mikor megtudtam, hogy lélekmasszázzsal is foglalkozik, rögtön éreztem, hogy erre szükségem van. És tényleg így volt.

Jól kezdődött, mert ahogy beléptem a kis szobába, azonnal megfogott a varázslatos hangulat, a meleg fények, a halk zene. Az is jól esett, hogy itt most nem kell beszélgetni, csak hagyhatom, hogy megpihenjek és ellazuljak. Ebben a belső ellazulásban vitt nagyon mélyre  ez a masszázs. A finom, ringató mozdulatok hatására szépen lassan kiolvadt belőlem minden feszültség. Az is jól esett, ahogy Bea egyfajta remegést, rezgést hozott létre a testemben, ahogy a láb és kézujjaimat megmozgatta. Olyan érzés volt ez, mintha az egész idegrendszeremen végigszaladna egy bizsergető, meleg folyam. Szinte végig az alvás és ébrenlét kellemes határán mozogtam, ahol nem zavartak a gondolatok és megszűntek a zavaró érzések. Utána még sokáig velem maradt az élmény, a kipihentség és a feltöltődés kellemes egyvelege. Mindenkinek szívből ajánlom ezt a módszert.”

Berkes Szofi Judit

 

Két kisebb gyermek anyukájaként ritkán van lehetőségem egy jó kikapcsolódásra, ellazulásra. Ez a „masszázs” ezt adta meg nekem. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen szinten ki fogok tudni kapcsolni, hogy végre nem zakatol az agyam az ezer tennivalómon. Teljesen kiestem az időből, totál belassultam, és mintha csak lebegtem volna. Kellemes feltöltődés volt. Köszönöm!

B. Lizzy

 

Lélekmasszázs. Már a megnevezés is felcsigázott. A lelkemet fogják érinteni? Izgatottan vártam mi fog történni, mi fog megérinteni és hogyan… Testem lelkem felkészült a ringatás fogadására. Nyílt, befogadó, ellazult tudatállapotba kerülve kezdte Bea ringatni a testemet szépen fokozatosan haladva a hasam vonalától lefelé, végig a lábaimon, majd vissza egészen a fejem búbjáig. Először tiltakozás lépett fel bennem. Jaj, rázkódás, nem ezt nem fogom bírni, vissza akarom kapni a lágy érintéseket. Aztán tudatosan úgy döntöttem, hogy hagyom megtörténni és nem ítélkezem előre. Akkor történt meg a „csoda”, beengedtem a ringatást, egészen a sejtjeimig. Képek is jöttek, mintha babakocsiban tolna az apám és én alszom, ahogy a kocsi ugrál az utca kövezetén. Tenger, hullámokon a testem és hagyom, hogy sodródjak, tartson a hatalmas víztömeg. Mély pihenést éltem meg, feltöltő zsibbadtságot, mintha mindenen és mindenkin túl valami ősnyugalmat árasztó helyen pihenne a testem és a lelkem. Ha folytatódik talán el is aludtam volna, ebben a bizalmi légkörben.

Hála és köszönet van bennem Bea gondoskodó, lágy, szeretetteli érintése, ringatása, energiával feltöltő tenyerei iránt. Külön köszönöm a csodás zenét is, ami nem befolyásolt és mégis megérkezésemet segítette e merőben új élményhez.

 

Szívből jövő köszönettel: Éva

 

Első alkalommal Bea személyisége volt az, ami a Lélekmasszázs kipróbálásához elvezetett – a belőle eredő lágyság és kedvesség már önmagában felkínálta a lehetőséget a gyógyulásra, amelyet – így utólag visszatekintve - a lelkem rögtön felismert. Tudatosan akkor még nem tudtam megfogalmazni, hogy miért megyek pontosan, pláne azt, hogy mit várok. Csak mentem, mert éreztem, hogy ez nekem jó lesz. A kipróbálás egy következő alkalomhoz, az pedig egy következő alkalomhoz vezetett és így tovább…. Talán még most sem tudom pontosan leírni, hogy mi is történik egy kezelés során – mert ami történik, az több síkon zajlik. Ráadásul minden alkalom más élmény – hiszen pont erről (is) szól az egész, azon „dolgozunk”, ami épp aktuális, amire épp a leginkább szükségem van. Az eddigi tapasztalatom alapján ennek az irányítása sokkal mélyebbről (vagy magasabbról?) jön, mint hogy én megmondjam, szerintem mire van szükségem, vagy hogy Bea kitalálja, szerinte mire van szükségem. Bár mindig viszek témát, és Bea azt is beleépíti a kezelésbe, utólag mindig kiderül, hogy ezzel párhuzamosan másról is szólt a folyamat. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, Bea megteremti azt a biztonságos, megengedő, beengedő teret, amelyben ráérez, ráhangolódik arra, aminek ott történnie kell, az én „feladatom” pedig az, hogy egyre inkább próbáljam magam átadni ennek az egésznek.

A kezelés közben sokszor bukkannak fel bennem felismerések, mélyebb megértések. Van, hogy üzenetet kapok, ami utána még napokig dolgozik bennem. Emellett a kezelés után még napokon keresztül tapasztalom azt is, hogy hirtelen bizonyos energiapályáimon beindul az áramlás – innen is tudom, hogy még mindig dolgozik bennem a kezelés hatása.

A kezelésekre most már úgy tekintek, mint egy láncra, amelyen az egyes alkalmak egy-egy újabb láncszemet jelentenek - más és más tapasztalással – és amelyek összességében a saját önismereti és gyógyulási folyamatomban nyújtanak igazi és mélyről jövő támogatást. Egyre jobban érzem és értem, hogy mit jelent az, hogy a lágyságnak óriási ereje van. Ez az a lágy gyógyító erő, amely Beából természetes módon árad, és amely különlegessé, értékessé és méllyé teszik ezeket az alkalmakat. Kíváncsian várom, hogy hová vezet ez az út…

Czöndör Katalin - biológus, mentálhigiénés szakember, selyemfestő

 

Én most már különböző lelkiállapotokban is kipróbáltam a ringatást. Nekem a legnagyobb élményt az jelentette, hogy sokkal erősebben éreztem a valós állapotomat. Segített megérezni, hogy hol is tartok mind mentálisan, mind fizikálisan. Megtapasztalhattam, hogy milyen teljesen lazán belealudni a kényeztetésbe (én, aki csak gyógyszeres segítséggel tudok aludni), illetve azt is, hogy akár térdem is tud befeszülni. És utána valahogy nagyon könnyűnek éreztem magam.

Karikás Judit

Megosztás