Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

Transzformáció Társasjáték

 • Kérdéseid vannak magadról, az életedről?

 • Szeretnéd jobban megérteni, hogy miért történnek veled pont azok a dolgok és pont úgy?

 • Változtatnál, de mindig hasonló eredménye van az élethelyzeteidnek, kapcsolataidnak?

A válaszok bennünk vannak. A gondolkodási mintáikban, az érzelmi reakcióinkban, az érzéseinkben. És általában nem tudatosak, hiszen akkor persze, hogy úgy cselekednénk, ahogy számunkra a legmegfelelőbb lenne.

Tudattalanunk feltérképezésének egy rendkívül eredményes módja ez az önismereti foglalkozás. Gyere, és keresd meg Te is a saját válaszaidat!

-----------------------------------------------------------------------------------

Nem csak a kapott válaszok és azok értelmezése a lényeg, hanem sokszor a hozzáállásunk, a lehetőségeink kihasználása vagy éppen mellőzése, a feltörő érzéseinkhez és gondolatainkhoz való viszonyulásunk mikéntje adja meg a választ a kérdésünkre, ahogyan „lemodellezi” az adott problémával kapcsolatos attitűdünket.

-----------------------------------------------------------------------------------

Sokszor hisszük azt, hogy tudjuk, mit kellene tennünk, hogy a kívánt célt elérjük. És még többször szembesülünk azzal, hogy akaratunk, vágyaink és törekvéseink egyáltalán nem a kívánt eredményt hozzák el számunkra. Mert mélyen magunkban teljesen más véleményünk van magunkról, a kapcsolatainkról, az életünkről, mint ahogyan azt mi a mindennapi gondolkodásunkkal hisszük.

A tudattalan hatalmáról és életünkre való hatásáról egyre szélesebb körben és egyre részletesebb felismeréseket ismerhetünk meg. Hogy ne csak elmélet maradjon mindez, hanem a saját életedre vonatkoztatva, a gyakorlatban is megismerd önmagad rejtett oldalait, ebben segít ez a „játékos” önismereti foglalkozás.

 Vajon Neked is tudna segíteni?

A Transzformációs Társasjáték az önismeretet segítő foglalkozás, amely szórakoztató, egyben hatékony módon nyújt rálátást a legkülönbölözőbb életvezetési és személyes problémákra.

 

Tehát, ha Te is:

 • készen állsz a változásra, változtatásra,
 • szereted tudatosan szervezni és megélni az életed,
 • nem szeretnél benne ragadni fájdalmas, nehéz és szenvedést okozó kapcsolatokban, élethelyzetekben,
 • szívesen vennéd a támogatást és megerősítést abban, hogy milyen erősségeidet használhatod életminőséged javítására,
 • szeretnél rálátást kapni, hogy milyen rejtett belső akadályozó játszmákat működtetsz,
akkor biztosan sok mindent hasznosítani tudsz majd mindabból, ami ezen az alkalmon történik veled és amire rálátást kapsz saját belső világodból.

Mit viszel magaddal a nap végén?

Olyan válaszokat és útmutatást kapsz a saját működésedről, amelyekhez újra és újra visszatérhetsz bármikor, amikor ráismersz egy helyzetre vagy egy játszmádra, amit itt felismersz és megoldási iránytűt is kapsz hozzá. Miért ne élnél vele a nagybetűs Életben is?

Hogyan zajlik egy játék-nap?

 • megismerkedsz a többiekkel és az aznapi témákkal
 • egy táblajáték keretein belül „járod” a saját életutadat, miközben felfedezed, hogy az adott témában milyen tudatalatti elakadásaid és segítségeid vannak
 • segítő kártyák üzenetein keresztül képet kapsz működési mintáidról, miközben felfedezed azt is, hogy hogyan működteted az életedben az „adni-kapni” elvét, a szabad akaratodat, illetve az intuíciódat
 • rálátsz arra, hogy másoknak is hasonló problémáik vannak, és ők hogyan közelítik meg azokat

Fontos még tudnod:

 • ha szeretsz jegyzetelni, hozz magaddal tollat és papírt, egyébként egy okostelefonnal is rögzítheted a végén a kapott válaszaidat,
 • mivel főként a Transzformációs Társasjáték adja az alapot ehhez az önismereti utazáshoz, ezért a játék feltételeihez igazodva max. 4 fő tud részt venni rajta
 • a részvétel bejelentkezéshez kötött, ezért kérlek, mindenképp jelezd a szándékodat (online vagy személyesen), ha biztosan Te szeretnél lenni az egyik résztvevő.

Érdekel ez a másféle önismereti módszer>>>

Név *:
Email cím *:
Telefonszám *:
Kérdezni szeretnék:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Kérlek, ha valami közbejön, legkésőbb 2 nappal előtte jelezd nekem, hogy ne vedd el feleslegesen másoktól a lehetőséget.

Ha nem megfelelő az időpont, vagy az egyéni foglalkozás érdekel, hívj a  06 20 9609614 -es számon, és személyesen egyeztetjük!