Önismeret, spiritualitás, tudatosság

"Ha belső világodat rendbe teszed, a külső is egyenesbe kerül." Eckhart Tolle

Metamorf kezelés

Te pihensz, szervezeted pedig gyógyítja saját magát

A Metamorf kezelés egy lágy, blokkoldó technika, melynek hatására a szervezet öngyógyító mechanizmusa életbe lép és ott kezd el hatni, ahol éppen a leginkább szükséged van rá.

Életünk során rengeteg feszültséget, tudattalan blokkot gyűjtünk be, amely energiarendszerünkben tárolódik és nem kívánt hatásokat fejt ki a hétköznapjainkban. A fizikai betegségek ezeknek már csak egy végső, érzékszervekkel érezhető megnyilvánulási formái. Életünk blokkjai jelentkezhetnek gátlásokban, fóbiákban, irracionális és felnagyított félelmekben, amelyek mind-mind akadályozzák azt, hogy örömben, egészségben és felszabadultan élhessük mindennapjainkat. Ismerős ez neked?

Ha igen, akkor itt az ideje, hogy tegyél azért, hogy mindez elkezdjen feloldódni és elkezdjed azt az életet élni, amire igazán lehetőséged van!

   Szeretném én is megtapasztalni>>>   

Neked is tud segíteni, ha:

  • természetes gyógyírt keresel, akár más kezelések kiegészítéseként
  • stresszes, feszült, ideges, erőtlen, gyenge és rossz hangulatú vagy
  • életed egy-egy területén nem tudod megtenni a következő lépést

Hogyan működik a metamorf kezelés? Ha érdekel a működés elmélete is…

Mindent, ami velünk történik, kellemes vagy kellemetlen élményként elraktározunk. Ez minden történésre vonatkozik: a fogantatásunk pillanatától elkezdve, egészen az életünk jelen pillanatáig. Sőt, előző életeink emlékeire is ugyanez érvényes.

A metamorf kezelés a testünk azon részeit érinti és kezeli, amelyeken keresztül hatással lehetünk ezekre az emlékekre. A finom, lágy érintések eredményeként feloldódnak ezek a lelki blokkok és ezáltal gyógyulnak életünkben a hozzájuk kapcsolódó területek. Felszabadultabbak, energikusabbak, élettelibbek lehetünk, és fizikai betegségek esetén pedig ezek is elkezdenek gyógyulni.

Mi történik a kezelésen?

Kényelmesen fekszel és átadod magad a kezelésnek. A kezelés a talp, a tenyér és a fej bizonyos részein történik. Nagyon gyengéd, nagyon finom érintésekkel és mozdulatokkal.

Néhány fontos kiegészítő információ

  • Bárkin alkalmazható, akár gyermek vagy akár idősebb ember az illető.
  • Hatékony kiegészítője lehet más egészségügyi kezelésnek (orvosi kezelés, pszichológiai kezelés, akupunktúra, energetikai kezelések)
  • Ajánlott rendszeresen alkalmazni a teljesebb, egészségesebb és örömtelibb életminőség fenntartásához.

Árak:

1 alkalom - 6 500 Ft

3 alkalom (bérlet) - 18 000 Ft

Várlak szeretettel!

   Jelentkezem a kezelésre>>>   

FONTOS! Ha orvosi problémákra keresel megoldást, az Érintésterápia kezelések nem helyettesítik az orvosi ellátást, azoknak viszont hatékony kiegészítői lehetnek.