Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

Metamorf kezelés

Te pihensz, szervezeted pedig gyógyítja saját magát

Életünk során rengeteg feszültséget, tudattalan blokkot gyűjtünk be, amely energiarendszerünkben tárolódik és nem kívánt hatásokat fejt ki a hétköznapjainkban. A fizikai betegségek ezeknek már csak egy végső, érzékszervekkel érezhető megnyilvánulási formái.


A Metamorf kezelés egy lágy, blokkoldó technika, melynek hatására a szervezet öngyógyító mechanizmusa életbe lép és ott kezd el hatni, ahol éppen a leginkább szükséged van rá.


Életünk blokkjai jelentkezhetnek gátlásokban, fóbiákban, irracionális és felnagyított félelmekben, amelyek mind-mind akadályozzák azt, hogy örömben, egészségben és felszabadultan élhessük mindennapjainkat. Ismerős ez neked?

Ha igen, akkor itt az ideje, hogy tegyél azért, hogy mindez elkezdjen feloldódni és elkezdjed azt az életet élni, amire igazán lehetőséged van!

   Szeretném én is megtapasztalni>>>   

Neked is tud segíteni, ha:

  • természetes gyógyírt keresel, akár más kezelések kiegészítéseként
  • stresszes, feszült, ideges, erőtlen, gyenge és rossz hangulatú vagy
  • életed egy-egy területén nem tudod megtenni a következő lépést

Hogyan működik a metamorf kezelés? 

Mindent, ami velünk történik, kellemes vagy kellemetlen élményként elraktározunk. Ez minden történésre vonatkozik: a fogantatásunk pillanatától elkezdve, egészen az életünk jelen pillanatáig. Sőt, előző életeink emlékeire is ugyanez érvényes.

A metamorf kezelés a testünk azon részeit érinti és kezeli, amelyeken keresztül hatással lehetünk ezekre az emlékekre. A finom, lágy érintések eredményeként feloldódnak ezek a lelki blokkok és ezáltal gyógyulnak életünkben a hozzájuk kapcsolódó területek. 

Felszabadultabbak, energikusabbak, élettelibbek lehetünk, és fizikai betegségek esetén pedig ezek is elkezdenek gyógyulni.

Mi történik a kezelésen?

Kényelmesen fekszel és átadod magad a kezelésnek. A kezelés a talp, a tenyér és a fej bizonyos részein történik. Nagyon gyengéd, nagyon finom érintésekkel és mozdulatokkal.

Néhány fontos kiegészítő információ

  • Bárkin alkalmazható, akár gyermek vagy akár idősebb ember az illető.
  • Hatékony kiegészítője lehet más egészségügyi kezelésnek (orvosi kezelés, pszichológiai kezelés, akupunktúra, energetikai kezelések)
  • Ajánlott rendszeresen alkalmazni a teljesebb, egészségesebb és örömtelibb életminőség fenntartásához.

Ezzel kell készülnöd

A kezelés kényelmes öltözékben, masszázságyon történik. Nincs szükség semmi másra, mint önmagadra és egy kényelmes ruhára, amibe átöltözhetsz. Elmondod mi vezetett el a kezelésre, miben szeretnél felszabadulást, feloldódást. Majd átadod magad a pihentető és feltöltő kezelésnek:-)

Úgy készülj, hogy egy alkalom kb. 1,5 óra, amiből a kezelés kb. 50 perc - 1 óra.

Ára: 8000 Ft/alkalom

Ha több alkalommal jössz majd, érdemes bérletben gondolkodnod. 

Folyamatban gondolkodva...

Ha egy adott állapot javulására, egy adott helyzet feloldására és átalakítására, egy betegség gyógyulási folyamatának megtámogatására szeretnéd igénybe venni, vagy egyszerűen csak a stresszoldó és közérzetjavító hatása miatt igényled, érdemes pár alkalommal (tapasztalatok szerint legalább 3-5 alkalom) rendszeresen eljönni.

Várlak szeretettel!

   Jelentkezem a kezelésre>>>   

FONTOS! Ha orvosi problémákra keresel megoldást, az Érintésterápia kezelések nem helyettesítik az orvosi ellátást, azoknak viszont hatékony kiegészítői lehetnek.