Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

Köszöntelek!

HOZD EGYENSÚLYBA ENERGIARENDSZERED ÉS ÉLJ TELJESEBB ÉLETET.


# Úgy érzed, kimerültél és kevés energiád van, ami csak a mindennapi teendők elvégzésére elég?

# Megoldást keresel a stresszes, feszült hétköznapok utáni természetes ellazuláshoz? 

# Kíváncsi vagy, hogyan lehet a lelked terheit testeden keresztül gyógyítani, feloldani?

# Szeretnéd megtapasztalni, hogy mit üzen a tested számodra? 

 

Köszöntelek,

Baranyai Beáta vagyok, Holistic Pulsing/Lélekmasszázs terapeuta és önismereti segítő. Célom a Te támogatásod abban, hogy önmagad belső erőforrásához visszatalálj. Minden válaszod, minden megoldásod belőled fakad. Hogy feltárd ezeket, segítelek az önmagadhoz való kapcsolódásodban. 

A HOLISTIC PULSING/LÉLEKMASSZÁZS kezelés olyan lágy, gyengéd, természetes úton ható MANUÁLTERÁPIA, melynek hatására a szervezet öngyógyító mechanizmusa életbe lép és ott kezd el hatni, ahol éppen a leginkább szükséged van rá.

TUDTAD, HOGY...

...életünk során rengeteg feszültséget, tudattalan blokkot gyűjtünk be, amely energiarendszerünkben és testünkben tárolódik. Ezek következményeit pedig te is biztosan tapasztaltad már a hétköznapjaidban. Gátlások, fóbiák, irracionális és felnagyított félelmek, stresszes hétköznapok,  amelyek mind-mind akadályozzák azt, hogy örömben, egészségben és felszabadultan élhess. A fizikai betegségek ezeknek már csak egy végső, érzékszervekkel érezhető megnyilvánulási formái. Ismerős ez neked is?

AMIT EGY LÉLEKMASSZÁZS KEZELÉST KÖVETŐEN TAPASZTALHATSZ

Kiegyensúlyozott energiarendszer, több életenergia...

... ha nem elégszel meg azzal, hogy csak a napi rutinfeladatokkal küzdj meg újra és újra, mert épp csak annyi energiád van, ami a túléléshez szükséges.

Tetterőd növekedése...

... ha eleged van már abból, hogy vannak ötleteid, de inkább nem is foglalkozol velük, mert sem időd, sem erőd nincsen már hozzájuk.

Több öröm, kevesebb stressz...

... ha szakítani akarsz azzal, hogy folyton csak a következő feladat, problémás helyzet megoldására kell koncentrálnod.

Nyitottság önmagadra, tudatosabb életvezetés

...ha kiszabadulnál végre a magad köré épített védőbástyáid mögül, mert szeretnéd, hogy egy nyitottabb, tágabb, emelkedettebb nézőpontból és elfogadással láthass rá önmagadra, egy adott helyzetedre, az életedre.

MIT MONDANAK, AKIK MÁR VOLTAK?

"Szinte végig az alvás és ébrenlét kellemes határán mozogtam, ahol nem zavartak a gondolatok és megszűntek a zavaró érzések. Utána még sokáig velem maradt az élmény, a kipihentség és a feltöltődés kellemes egyvelege. Mindenkinek szívből ajánlom ezt a módszert.” Berkes Szofi Judit, terapeuta

"Nekem a legnagyobb élményt az jelentette, hogy sokkal erősebben éreztem a valós állapotomat. Segített megérezni, hogy hol is tartok mind mentálisan, mind fizikálisan. Megtapasztalhattam, hogy milyen teljesen lazán belealudni a kényeztetésbe (én, aki csak gyógyszeres segítséggel tudok aludni), illetve azt is, hogy akár térdem is tud befeszülni. És utána valahogy nagyon könnyűnek éreztem magam." Karikás Judit, könyvvizsgáló

"Két kisebb gyermek anyukájaként ritkán van lehetőségem egy jó kikapcsolódásra, ellazulásra. Ez a „masszázs” ezt adta meg nekem. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen szinten ki fogok tudni kapcsolni, hogy végre nem zakatol az agyam az ezer tennivalómon. " Berkes Alíz, közgazdász

"A kezelés közben sokszor bukkannak fel bennem felismerések, mélyebb megértések. Van, hogy üzenetet kapok, ami utána még napokig dolgozik bennem. Emellett a kezelés után még napokon keresztül tapasztalom azt is, hogy hirtelen bizonyos energiapályáimon beindul az áramlás – innen is tudom, hogy még mindig dolgozik bennem a kezelés hatása." Czöndör Katalin, biológus/mentálhigiénés szakember

MI VÁR RÁD EGY KEZELÉSEN?

 

# kellemes környezet és támogató jelenlét, hogy a magadra szánt idő hasznos befektetés legyen a számodra,

# lágy érintés, gyengéd simítás, ringató és pulzáló mozdulatok, hogy beleengedhesd magad az ellazulásba, tudatos vagy tudattalan kontrollod kikapcsolhasson, és ebben a mély relaxált állapotban szervezeted öngyógyító folyamatai beindulhassanak

#a gyógyító szeretet energiáinak tiszta szándékkal való közvetítését

# energiarendszered egyensúlyba kerülését, megújult erővel való feltöltődést, hogy a kezelés végére kipihenten és „kisimultan” érezd magad.

AMIT MÉG TUDNOD KELL

A kezelés kényelmes öltözékben, masszázságyon történik. Nincs szükség semmi másra, mint önmagadra és egy kényelmes ruhára, amibe átöltözhetsz.

Egy alkalom időtartama: 1 óra, ebből a kezelés kb. 50 perc.

Első alkalom mindig több időt vesz igénybe, hiszen megismerkedünk, elmondod mi vezetett el a kezelésre, miben szeretnél feloldódást. Majd átadod magad a pihentető ringatásnak, mozgatásnak:-)

Díja: 8000 Ft/alkalom

Ha kipróbáltad, megtapasztaltad és úgy érzed jönnél még, érdemes bérletben gondolkodnod.

3 alkalmas bérlet: 22 500 Ft

5 alkalmas bérlet: 35 000 Ft

Ha bérletet vásárolsz, lehetőséged van részletekben fizetni, hogy ne jelentsen túl nagy, egyszeri megterhelést számodra.

LÉLEKMASSZÁZS ÉS SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS

A Holistic Pulsing/Lélekmasszázs kezeléseket egy konkrét élethelyzeted javítására, konfliktusaid és gátló viselkedésmintáid feloldására is fókuszálhatjuk. Ebben az esetben a masszázs mellett segítő beszélgetéssel is támogatjuk a gyógyulási folyamatot.

A segítő beszélgetéssel kombinált kezelés időtartama: 1,5 óra.

Díja: 12 000 Ft/alkalom

Ha min. 3 alkalommal igénybe veszed: 11 000 Ft/alkalom.

Amennyiben szeretnéd megtapasztalni a Holistic Pulsing/Lélekmasszázs segítő hatásait, szeretettel várlak!

Bejelentkezés

Név *:
E-mail *:
Telefonszám *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

FONTOS! Ha orvosi problémákra keresel megoldást, a Holisitc Pulsing/Lélekmasszázs kezelések nem helyettesítik az orvosi ellátást, azoknak viszont hatékony kiegészítői lehetnek.