Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

Holistic Pulsing

A gyengéd érintés gyógyító ereje

Képzeld el, hogy a tenger lágy hullámai ringatnak egy csodálatos helyen, ahol nincsen semmi más tennivalód, mint elengedni magad, élvezni az áramlást, felszabadultságot és ellazultságot, miközben egyre több öröm és jókedv járja át testedet és lelkedet.

Képzeld el és érezd, ahogy ebben a csodásan elringató, megnyugtató és gyengéden átölelő állapotban feloldódnak a hétköznapokban magad köré épített védőbástyáidat, lehullnak rólad szerepeid, kötelességeid és feszítő-szorító érzéseid. Egy nyitottabb, tágasabb, emelkedettebb, örömtelibb és szeretetteljes tudatszinten létezel... és csak VAGY.

Képzeld el és érezd, hogy ebben az állapotban lényed ragyogó fénye és bölcsessége betölti teljes testedet, lelkedet és szellemedet. Hogy erőt adjon, gyógyítson, utat mutasson és vezessen.

Képzeld el és tudd, hogy ez az állapot az elkövetkező napokban és időszakban is veled van és támogat téged. 

Ilyen és ehhez hasonló élmények, tapasztalások és hatások élhetőek át egy Holistic Pulsing (lélekmasszázs, lélekringatás) kezelés alatt is. 

"Szinte végig az alvás és ébrenlét kellemes határán mozogtam, ahol nem zavartak a gondolatok és megszűntek a zavaró érzések. Utána még sokáig velem maradt az élmény, a kipihentség és a feltöltődés kellemes egyvelege. Mindenkinek szívből ajánlom ezt a módszert.” Berkes Szofi Judit, terapeuta

   Szeretném én is megtapasztalni>>>   

Hogyan hat a Holistic Pulsing?

Lágy, ringató és pulzáló mozdulatok segítségével hozza mozgásba a testet. Ebben a kellemes, ellazult állapotban kiválóan fel lehet töltődni, elengedni a mindennapi feszültségeket, és átengedni a terepet a testünk természetes ritmusának és öngyógyító folyamatainak.

"Nekem a legnagyobb élményt az jelentette, hogy sokkal erősebben éreztem a valós állapotomat. Segített megérezni, hogy hol is tartok mind mentálisan, mind fizikálisan. Megtapasztalhattam, hogy milyen teljesen lazán belealudni a kényeztetésbe (én, aki csak gyógyszeres segítséggel tudok aludni), illetve azt is, hogy akár térdem is tud befeszülni. És utána valahogy nagyon könnyűnek éreztem magam." Karikás Judit, könyvvizsgáló

Amit egy kezelés alatt és azt követően tapasztalhatsz

Kellemes ellazulás, feszültségektől mentes idő, akadálytalan energiaáramlás a szervezetedben, feltöltődés a lélek számára és ellazulás a testnek. A kezelésnek köszönhetően immunrendszered erősödik, hangulatod javul, szervezeted öngyógyító mechanizmusa működésbe lép ott, ahol szükséged van rá. Egy kezelés minden szinten hat, segítve így az energetikai egyensúly helyreállítását, a test-lélek-szellem egységét.

"A kezelés közben sokszor bukkannak fel bennem felismerések, mélyebb megértések. Van, hogy üzenetet kapok, ami utána még napokig dolgozik bennem. Emellett a kezelés után még napokon keresztül tapasztalom azt is, hogy hirtelen bizonyos energiapályáimon beindul az áramlás – innen is tudom, hogy még mindig dolgozik bennem a kezelés hatása." Czöndör Katalin, biológus/mentálhigiénés szakember

Mikor érdemes segítségül hívnod?

Az általános jó közérzet mellett, az ellazuláson és feltöltődésen túl a pulzterápia hatékony kiegészítője és támogatója a testi-lelki gyógyító folyamatoknak.

A pulzterápia segít:

 • ha fáradékonyságban, kimerültségben, levertségben, kedvetlenségben szenvedsz
 • gyakran érzed magad stresszes állapotban, feszültnek és idegesnek
 • hátfájás, nyakfájás, gerincproblémák esetében, erősítve és stimulálva a csigolyák mozgékonyságát
 • a hormonháztartásod egyensúlyának helyreállításában és erősítésében
 • ha félelmek, szorongások, depresszió oldásában keresel hatékony kiegészítő terápiát
 • pszichés eredetű megbetegedéseknél
 • érzelmi terhek és elakadások feloldásában
 • közérzeted javulásában, energiakészleteid feltöltésében, hogy erősnek és élettelinek érezd magad
 • immunrendszered erősítésében, életminőséged javításában
 • a testmemória erősítésében, ezáltal oldva a testi és lelki blokkokat
 • a lelki élet kiegyensúlyozásában, teljesebb és magasabb szintű életminőség elérésében

"Két kisebb gyermek anyukájaként ritkán van lehetőségem egy jó kikapcsolódásra, ellazulásra. Ez a „masszázs” ezt adta meg nekem. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen szinten ki fogok tudni kapcsolni, hogy végre nem zakatol az agyam az ezer tennivalómon. " Berkes Alíz, közgazdász

Ezzel kell készülnöd

A kezelés kényelmes öltözékben, masszázságyon történik. Nincs szükség semmi másra, mint önmagadra és egy kényelmes ruhára, amibe átöltözhetsz. Elmondod mi vezetett el a kezelésre, miben szeretnél felszabadulást, feloldódást. Majd átadod magad a pihentető ringatásnak, mozgatásnak:-)

Úgy készülj, hogy egy alkalom kb. 1,5 óra, amiből a kezelés/ringatás kb. 1 óra.

Ára: 7500 Ft/alkalom

Ha több alkalommal jössz majd, érdemes bérletben gondolkodnod. 

Folyamatként kezelve...

A Holistic Pulsing pulzterápia hatása már az első alkalmat követően is rendkívül intenzív tud lenni. Felszabadultabbnak és könnyedebbnek érzed magad, olyan mintha egy kis időre új erőre kaptál volna, mintha kevésbé lennének nyomasztóak a hétköznapok gondjai.

Tested felélénkül, energiaszinted megemelkedik. Beindulnak a méregtelenítő folyamatok minden szinten. Nem csak fizikailag érezheted ezt, hanem az érzelmeid felfokozódásában is, illetve felismerések formájában tudati szinten is elkezdődhet egy átalakulás, átrendeződés.

Ha szeretnéd ezeket minél tudatosabban és minél hatékonyabban felhasználni az életed különböző területein, rajtad múlik!

Ha egy adott állapot javulására, egy adott helyzet feloldására és átalakítására, egy betegség gyógyulási folyamatának megtámogatására szeretnéd igénybe venni, vagy egyszerűen csak a stresszoldó és közérzetjavító hatása miatt igényled, érdemes pár alkalommal (tapasztalatok szerint legalább 3-5 alkalom) rendszeresen eljönni.

Holistic Pulsing bérletek:

 • 3 alkalom – 21 000 ft
 • 5 alkalom – 32 500 ft

Amennyiben szeretnéd megtapasztalni a Lélekringatás segítő hatásait, szeretettel várlak! 

Bejelentkezés

Név *:
E-mail *:
Telefonszám *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


FONTOS!
 Ha orvosi problémákra keresel megoldást, az Érintésterápia kezelések nem helyettesítik az orvosi ellátást, azoknak viszont hatékony kiegészítői lehetnek
.