Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

Érintésterápiák

LÉLEK GYÓGYÍTÁSA TESTTEL

Megoldást keresel a stresszes, feszült hétköznapok utáni természetes ellazuláshoz? Úgy érzed, kimerültél és kevés energiád van, ami csak a mindennapi teendők elvégzésére és szinten tartásra elég? Kíváncsi vagy, hogyan lehet a lelked terheit testeden keresztül gyógyítani, feloldani? Kíváncsi vagy mit üzen a tested számodra? Nem csak elméleti síkon tervezed rendezni a dolgaidat, hanem zsigeri változást szeretnél?


Az Érintésterápiák olyan lágy, gyengéd kezelési technikák, amellyel ellazult tudatállapotban meghívjuk tested öngyógyító mechanizmusát, utat engedve a lelki-szellemi szinteken bekövetkező átrendeződéseknek és gyógyulásoknak, melyek aztán fizikai szinten is megjelennek az életedben.


Szavak helyett…

…gyere és próbáld ki! – mondanám legszívesebben, mert nehéz elmondani, hogy mit is kapsz egy kezelés alkalmával. Arról nem is beszélve, hogy mindenkinek egyéni a megtapasztalása, sőt, minden alkalom más és más lehet a számodra is.

Kíváncsi vagy, vajon neked tud segíteni? És ha igen, akkor miben?

  • Ha természetes, lágy módszereket keresel egészséged és jó közérzeted eléréséhez, fenntartásához…
  • Ha gyakran vagy stresszes, feszült, ideges, erőtlen, fáradékony, kimerült és rossz hangulatban…
  • Ha életed egy-egy területén nem tudod megtenni a következő lépést…
  • Ha pszichés eredetű megbetegedések, érzelmi terhek és mentális elakadások nehezítik a mindennapjaidat…
  • Ha energiarendszered lemerült és úgy érzed, hogy támogatásra van szüksége…
  • Ha kiegyensúlyozottabb, örömtelibb és teljesebb életet szeretnél élni…

… akkor neked is ajánlom az Érintésterápiák kipróbálását.

Kezeléseimen három módszer közül választhatsz. Dönthetsz csak az egyik mellett, vagy kombinálhatod is őket tetszés szerint, ha folyamatban gondolkozol és bérlet vásárlása mellett döntesz.

Lágy, ringató és pulzáló mozdulatok segítségével érintjük és mozgatjuk át az egész testet, melynek hatására tudatos énünk egyre inkább ellazul, hogy feloldódhasson és átrendeződhessen energiarendszerünkben mindaz, amire éppen akkor szükségünk van.

BŐVEBBEN ÉRDEKEL>>>

Metamorf kezelés - a tested pihen, a szervezeted gyógyul

A talp, a kéz és a fej egy-egy meghatározott vonalának gyengéd stimulálása, amelynek hatására jelen életünk, magzati korunk és előző életeink sokszor tudattalan, fájó élményei, blokkoló emlékei oldódnak ki.

BŐVEBBEN ÉRDEKEL>>>

Csakraterápia - energiarendszered egyensúlyba kerül

A ringató, simogató, lágy mozdulatok adják a kezelés keretét, miközben  a fókusz az egyes energiaközpontok harmonizálásán és kiegyensúlyozásán van.

BŐVEBBEN ÉRDEKEL>>>


"Szinte végig az alvás és ébrenlét kellemes határán mozogtam, ahol nem zavartak a gondolatok és megszűntek a zavaró  érzések. Utána még sokáig velem maradt az élmény, a kipihentség és a feltöltődés kellemes egyvelege. Mindenkinek szívből ajánlom ezt a módszert.” Berkes Szofi Judit, terapeuta


 

Mit tapasztalhatsz meg egy kezelésen?

  • kellemes környezet és támogató jelenlét, hogy a magadra szánt idő hasznos befektetés legyen a számodra,
  • lágy érintés, gyengéd simítás, ringató és pulzáló mozdulatok, hogy beleengedhesd magad az ellazulásba, tudatos vagy tudattalan kontrollod kikapcsolhasson, és ebben a mély relaxált állapotban szervezeted öngyógyító folyamatai beindulhassanak
  • a gyógyító szeretet energiáinak tiszta szándékkal való közvetítését
  • energiarendszered egyensúlyba kerülését, megújult erővel való feltöltődést, hogy a kezelés végére kipihenten és „kisimultan” érezd magad.

Milyen egyéb hatásokkal számolhatsz?

Az általános jó közérzet mellett, az ellazuláson és feltöltődésen túl az Érintésterápiák hatékony kiegészítői és támogatói a testi-lelki gyógyító folyamatoknak. A rendszeres kezelések jótékony hatással lehetnek a következő tünetek enyhítése, oldása és gyógyítása esetében:

TESTI szinten                                      LELKI szinten                                   
- fájdalmak - érzelmi terhek és elakadások
- feszültség - stresszes állapot
- alvászavarok - koncentrációs nehézségek
- fejfájás - negatív viselkedési minták
- "kiégés", depresszió - belső békétlenség
- gyenge immunrendszer - alacsony önbecsülés
- emésztési problémák - csökkent életöröm érzet
- vérnyomásproblémák - érzelmi kiegyensúlyozatlanság
- hátfájás, nyakfájás - agresszió, düh, harag
- kiegyensúlyozatlan hormonrendszer - túlterheltség

"Nekem a legnagyobb élményt az jelentette, hogy sokkal erősebben éreztem a valós állapotomat. Segített megérezni, hogy hol is tartok mind mentálisan, mind fizikálisan. Megtapasztalhattam, hogy milyen teljesen lazán belealudni a kényeztetésbe (én, aki csak gyógyszeres segítséggel tudok aludni), illetve azt is, hogy akár térdem is tud befeszülni. És utána valahogy nagyon könnyűnek éreztem magam." Karikás Judit, könyvvizsgáló


Hogyan működik mindez?

A test a lélek temploma. Ősi bölcsesség. Energetikára fordítva ez azt is jelenti, hogy minden, ami egyszer velünk történt – akár ebben az életben, akár előző életekben – zsigereinkben megtalálható. Amikor nem ösztönből reagálunk a minket ért hatásokra, mindig zsigerből történik. Nem tudjuk kontrollálni, és nem tudjuk irányítani, sem befolyásolni, bármennyire is szeretnénk. Miért olyan fontos ez nekünk?

Mert nem csak szép emlékeink vannak, hanem kellemetlenek, fájdalmasak, és sokszor borzasztóan félelmetesek is. És ezek miatt, vagy ezek elkerülése és kivédése miatt, teljesen másképpen reagálunk egy-egy helyzetben, mint ahogyan azt mi szeretnénk. Legtöbbször nem is tudjuk, mi van a mélyben meghúzódva, hogy mi az oka annak, amiért nem sikerül azt az életet élni, azt a célt megvalósítani, azt a lépést megtenni, amire vágyunk. Mégis mi lehet a megoldás erre?


A lélek sebeinek és fájdalmainak feloldása és meggyógyítása. Ez az Érintésterápiák fő célja.


Történhet mindez tudatosítás nélkül, és sokszor érkeznek emlékképek, érzetek és felismerések mindehhez. Így tud a lelked a testeden keresztül üzenni, utat mutatni számodra és vezetni téged.

Hogyan üzen a testem?

1, MEGERŐSÍTHET abban, amit érzel, de nem vagy biztos benne. Nagyszerű érzés, amikor magadban egyértelműen megérzed azt, amire addig még csak halvány sejtésed volt, vagy azt gondoltad, lehet az elméd játszik veled és csak kitalálod.

2, MEGMUTATHAT olyan ÉRZETEKET, ÉRZELMEKET vagy akár gondolat útján sugallatot, inspirációt ad, amelyek épp egy téged aktuálisan foglalkoztató témában segítenek a megoldást megtalálni.

3, Az ellazult állapot lehetővé teszi, hogy TESTED intelligenciája és ÖNGYÓGYÍTÓ MECHANIZMUSA megmozduljon és BEINDULJON. Így történnek meg azok a sokszor emlegetett blokkoldások is, amelyek a testünkben tárolt, de minket már nem szolgáló érzelmi emlékek, gondolat minták.


"A kezelés közben sokszor bukkannak fel bennem felismerések, mélyebb megértések. Van, hogy üzenetet kapok, ami utána még napokig dolgozik bennem. Emellett a kezelés után még napokon keresztül tapasztalom azt is, hogy hirtelen bizonyos energiapályáimon beindul az áramlás – innen is tudom, hogy még mindig dolgozik bennem a kezelés hatása." Czöndör Katalin, biológus/mentálhigiénés szakember


Az Érintésterápiák az én „olvasatomban” erről szólnak.

Ha készen állsz a változásra, gyere és tapasztald meg, neked hogyan tud segíteni!

Az egészséges és harmonikus élet nem luxus. Elérése és fenntartása rajtad áll. 

Én is így gondolom, jelentkezem:

Érintésterápiák

Kérlek, jelöld meg, melyik Érintésterápia kezelés érdekel.

Név *:
E-mail *:
Telefon *:
Kezelés, ami iránt érdeklődöm *:


Üzenet *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Várlak szeretettel, ha tested-lelked ellazulásra és feltöltődésre vágyik!

FONTOS! Ha orvosi problémákra keresel megoldást, az Érintésterápia kezelések nem helyettesítik az orvosi ellátást, azoknak viszont hatékony kiegészítői lehetnek.