Érintésterápia

A gyógyító érintés hatását szinte mindenki tapasztalta már saját magán. Ugye veled is előfordult már, hogy fájt valamid és a kezedet, tenyeredet vagy ujjadat önkéntelenül is rátetted, hogy csillapodjon a fájdalom.

Mert a testünk - intelligens szervezetként – tudja, hogy mire van szüksége. Mindenben. Így a harmónia, ellazultság és egészség állapotának előidézésére, fenntartására is mindig van receptje. Ha hagyjuk, hogy tegye a dolgát… vagy legalább segítjük, hogy ez az öngyógyító mechanizmus beinduljon.

Az Érintésterápia az én olvasatomban erről szól.

Mert ezeknek a lágy, gyengéd technikáknak éppen az a célja, hogy a szervezet öngyógyító mechanizmusának utat nyisson.

Az érintésterápia számomra azt jelenti, hogy ebben az ellazult tudatállapotban meghívjuk a test öngyógyító mechanizmusát és utat engedünk a lelki-szellemi szinteken bekövetkező átrendeződéseknek, gyógyulásoknak, melyek aztán fizikai szinten is kifejtik hatásukat.

Mindez folyamat. Egy alkalom is elég arra, hogy mindezt a mechanizmust elindítsa és változást idézzen elő. Máskor pedig, a témától és az egyéni fejlődési folyamatoktól függően, több alkalom és mélyebb terápiás folyamat szükséges a kívánt cél, állapot eléréséhez.

A kezelésekről bővebben: 

Kulcs a lélekhez - LÉLEKRINGATÁS>>>

Blokkoldás, felszabadulás - METAMORF KEZELÉS>>>

Várlak szeretettel, ha tested-lelked ellazulásra és feltöltődésre vágyik!

FONTOS! Ha orvosi problémákra keresel megoldást, az Érintésterápia kezelések nem helyettesítik az orvosi ellátást, azoknak viszont hatékony kiegészítői lehetnek. 

Bejelentkezés/Érdeklődés

Név *:
E-mail *:
Telefonszám *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!