Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

Energia kezelések


A Spirituális Válasz Terápia (SVT) és a Mátrix Mix energetikai kezelés spirituális gyógyító folyamatok, amelyek elsősorban szellemi szinten fejtik ki hatásukat, szabaddá téve az utat a mentális, érzelmi és fizikai gyógyuláshoz.

 

Az energetikai kezelés segít, ha:

  • kimerültnek, fáradtnak, feszültnek vagy stresszesnek érzed magad,
  • tehetetlennek érzed magad, kilátástalannak látod a helyzeted és nem tudod, hogy merre indulj, legyen ez magánéleti vagy munkahelyi gondok okozta probléma miatt
  • keresed a következő lépésed az életedben, de fogalmad sincs, merre indulj
  • azt érzed, hogy láthatatlan falakba ütközöl, hiába próbálkozol bármerre és bármivel
  • úgy érzed, nem találod a megoldást, a választ a problémádra
  • fizikai betegség gyengíti szervezetedet, segít a szervezet öngyógyító mechanizmusainak beindításában

Először közösen összefoglaljuk az adott helyzetet és problémát, majd miután kialakult az a konkrét, pozitív cél, amely a megoldás felé indít el, elvégezzük a kezelést.

Az SVT kezelésen egy ingával és egy táblázatrendszerrel dolgozunk. A Mátrix Mix energetikai kezelés ülő vagy fekvő helyzetben történik, ellazult, kellemes meditatív állapotban.

 

Hogyan történik mindez?

Minden válasz bennünk van. És van egy olyan részünk, amely birtokában van minden válaszunknak. Ez a részünk a Mindenséggel, Istennel van kapcsolatban és a Szeretet Hangján szól hozzánk, a legjobbat akarva számunkra. Ez a Felső Énünk, Magasabbrendű Énünk. A spirituális gyógyítás a Felső Énünkön keresztül történik.

A kezelések eredményeként lehetővé válik, hogy a témánkhoz kapcsolódó érzelmi és mentális blokkok kioldódjanak, tudatosíthatjuk és elengedhetjük akadályozó téves hitrendszereinket, beindíthatjuk testünk öngyógyító mechanizmusát.

 

És hogy mindez hogyan jelenik meg az életünkben?

 

  • Van, hogy olyan emberek vagy helyzetek kerülnek utunkba, amelyek segítenek az adott témában továbblépni.
  • Van, hogy elkezdenek megszűnni testi tüneteink és mind fizikai, mind lelki regenerálódásunk lépésről-lépésre kibontakozik.
  • Van, hogy az adott helyzetre való rálátásunk változik meg, és elfogadással, bizalommal és türelemmel tudjuk megélni a folyamatot és kivárni, amíg a megfelelő megoldás kibontakozik.

 

Egy biztos: azzal, hogy megadtuk a lehetőséget önmagunknak a gyógyulás/fejlődés felé, megnyitottuk az utat a számunkra legmegfelelőbb változásra. Ez nem feltétlenül jelenti helyzetünk azonnali javulását, és azt sem, hogy ezzel nekünk magunknak nem kell semmi többet sem tennünk. Az, hogy a beindított gyógyulási folyamattal mit kezdünk fizikai szinten, rajtunk áll. Ehhez kell a tudatosság, nyitottság és elfogadás. Hogy ne legyünk továbbra is önmagunk egészségének, sikerének és örömteli életünknek a fő akadályozói.

Jelentkezni itt lehet!

Kezelés időtartama: 1 óra

Ára: 8000 Ft