Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

Vonzásod és Választásod

2019.04.11.

Olyan időszakot élünk, amikor sok múlik a választásainkon. Azon, hogy hogyan éled az életed, milyen szemmel látod a világot.
Mit is jelenthet ez számodra?

Az ember saját lényével, lényén keresztül tud hatni másokra, ezáltal akár irányt mutatni, gyógyítani, vagy a gyógyulásra inspirálni másokat. IGEN, akár te is. Hogyan? Úgy, hogy felfedezed saját ragyogásodat, fényedet önmagadban és azt hagyod kiáramolni.

Amilyen egyszerű, néha éppannyira nehéz út vezet hozzá. Mert le kell építened és el kell engedned minden olyan akadályozó, elavult, bemerevedett viselkedés- és gondolkodási mintádat, amelyek berögzült szerepeidhez, személyiségedhez láncolnak.

Lelki kincseid gazdag tárháza nyugszik benned...

 … melyek csak arra várnak, hogy tudatod fényével rájuk világíts és ezáltal engedd őket megjelenni. A módszer egyszerű: hová teszed a figyelmedet, milyen energiáknak adsz teret magadban, magad körül? A félelem, a kétségek, a bizonytalanság, a düh, harag, agresszió, gyűlölet, irigység és így tovább? Vagy hagyod inkább, hogy a fény ragyogjon át, öröm, felszabadultság, nyitottság, kalandvágy, együttérzés, jóság, hála, barátság, megértés, megérzés, inspiráció, elégedettség, siker, bőség, boldogság, és a jól-lét további érzései legyenek jelen a mindennapjaidban?

A választás a tiéd.

Nem a hogyanon kell rágódnod, és nem a bizonytalan, ismeretlen holnaptól kell félned és ezeket megoldanod, ezektől megszabadulnod. Fennáll a veszélye, hogy egy örökös elégedetlenségi körben belegabalyodsz önnön személyiséged megannyi hátráltató rétegébe, vagyis sosem fogynak le rólad a „hagymahéjak”, mert mindig lesz újabb feladat, kihívás, nehézség, probléma és egy végeláthatatlan labirintusban maradsz örök útkereső. Talán felesleges is megkérdeznem: ezt szeretnéd?

A döntés a tiéd. Te választasz, hogy minek adsz teret az életedben. Választhatod azt, hogy másképp élsz ezentúl. Befejezed, hogy kívül keresel és kutatsz azután a megoldás után, ami eredendően ott van benned. A megoldás Te magad vagy. Állj meg és fedezd fel magadat. Ismerd meg. Szeresd meg. Becsüld meg és értékeld. Tiszteld magad minden szinten, a testedet, az érzéseidet, a gondolataidat.

Fedezd fel, milyen az, ha elkezdesz így élni.

Ha a Létezést, Istent, az Univerzumot, a Magasabbrendűt hagyod, hogy vezessen. Ha magadat az Egész, az Egy-ség részének tekinted, és tudod, hogy Te magad vagy az Egész is. Téged hová vezet ez az út? Kíváncsi vagy rá, hogy milyen érzés így élni? Szeretnéd felfedezni önmagad határtalan szépséges lényét?

Jogod van hozzá! Megérdemled! És csak rajtad áll!

Kívánok Fényt, Szeretetet, Áldást, és az önmagaddal összhangban élt élet sok csodáját számodra is!

Ha szeretnéd mindezt sokkal konkrétabban magadra megnézni, ha nem találod a következő lépésed egy téged foglalkoztató témában, szeretettel ajánlom a személyes konzultációt velem. A fókuszban Te leszel, én figyelek és kérdezlek, visszajelzek. IGEN, jólesne most egy segítő beszélgetés>>>

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!