Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

Te mit teremtesz?

2020.03.12.

Éppen amikor erősödik a sötét, nehéz időszak a külvilágban, épp akkor van a leginkább szükség arra a tudatosságodra, hogy hová helyezed a figyelmed.

Mert a figyelmeddel teremtesz, adsz energiát. Legyél Te is világító fáklya a nehéz időkben! Figyelmeddel a hitedet, bizalmadat, a bátorságodat, az együttérzésedet, a fényedet tápláld. Hogy mindezt szeretetben tudd élni és megosztani másokkal is.


Ehhez két egyszerű gyakorlat:

1, Ismételd magadban naponta többször a BÍZOM szót, és engedd, hogy ereje áthasson és transzformálja a félelmedet, a kételyeidet.

2, És egy rövid imagináció önmagadért, a Földért

Teremts pár perc nyugalmat magadnak. Hunyd le a szemed és képzeld el, hogy egy békés, erőteljes, szeretetteljes arany színű/energiájú fénygömb vesz körbe. Érezd ezt a fényburkot, arany gömböt egyre erőteljesebben magad körül. Hagyd, hogy a képzeleted által táguljon, átjárja teljes tested és a tested körül is, amennyire kitágultnak csak érezni tudod. Engedd, hogy elrendezzen, elsimítson benned és körülötted minden zavaró, kusza és nehéz érzést, energiát. Hagyd, hogy feltöltsön nyugalommal, erővel és szeretettel.
És ha úgy érzed, a végén pár percre lásd azt is, ahogyan a Föld körül is megjelenik és átöleli ez a sugárzó arany fényburok.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!