Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

Szeptember havi energetika

2018.09.10.

Miközben Szeptember első pár napja igen könnyedén indul, ez a hónap a szorgalomról és a teljes önátadásról szól. Ha kifogásokat keresel, hogy lazulhass, vagy nem foglalkozol a dolgaiddal, Szeptember kemény időszakká válhat számodra. Ha sikerre vágysz ebben a hónapban, és fel szeretnéd „törni a diót”, vagyis kibontani a szeptemberi lehetőségeket, akkor türelemre, kitartásra és állhatatosságra van szükséged.

Míg a bátortalanok az első szokásos körök után feladják, addig neked újra és újra tiszta szívből kell magadat adnod, ha sikert szeretnél. Csak ebben az esetben lehet tied mindaz a bőség, amit ez a hónap nyújthat. Legyél nagyon figyelmes, amikor kifogásokat teszel vagy egy kilazulás mintád jelentkezik be, mert ezek most ellenedre dolgoznak. Koncentrálj. Kötelezd el magad 100%-ban annak, amivel dolgod van, és akivel együtt dolgozol. Légy következetes. Légy éber. Hogy eljuss ahhoz a nagyságodhoz és a jószerencsédhez, ami ebben a hónapban elérhető számodra, teljes mértékben „oda kell tenned magadat”, mint egy szakaszvezetőnek vagy egy sikeres vállalat vezérigazgatójának.

Készítsd fel elmédet. Nyilvánítsd ki a könnyedség és siker iránti szándékodat minden reggel felkeléskor és minden este lefekvéskor, amikor az elméd kevésbé van lezárva az ego által. Minden alkalommal, ahogy észreveszed, hogy egy problémába vagy nehézségbe ütköztél, fordítsd elmédet az Égiek felé, hogy töröljék a problémát vagy tisztítsák meg elmédet. Az elme felkészítése egy sima és erőteljes hónapra kulcsfontosságú. Az apám sokszor mondogatta, hogy a futball 90% inspiráció és 10% verejtékezés. Hasonló hozzáállás szükséges, ha sikert és növekedést szeretnél ebben a hónapban. Fejleszd természetesen kiépülő kapcsolataidat és az egységet. Ha koncentrálsz és a középpontodban maradsz, akkor sokkal több mindent érhetsz el a következő három és fél hónapban. Ne feledd, a békéd alapvető. Ha úgy érzed „kiestél a pályáról”, kérd, hogy újra középpontodba rendeződj. Tedd ezt mindaddig, amíg ismét mélységes békét tapasztalsz. Alkalmazhatod a Csodák Tanítása erőteljes szavait, hogy rétegről rétegre lehámozzák rólad a szorongást, a feszültséget és a kimerültséget: „A békét is választhatom ehelyett.”

Van egy olyan elv, amit a mesterek ismernek, amellyel évek nehéz munkáját lehet megtakarítani a fejlődésben. És szembesülsz azzal, hogy mindenki a mostani bölcsességét szeretné a korábbi fiatalságával együtt. Takaríts időt magadnak. A Csodák Tanítása a csoda-tanulókat „idő-megtakarítók”-nak nevezi. Az elv egyszerű. Semmit ne tegyél egyedül. Hagyd, hogy az Ég munkálkodjon rajtad keresztül. Csak azzal foglalkozz, amire hivatva vagy, a többit engedd, hogy az Ég végezze el neked. Ha megtanulod ezt az egyetlen elvet, évtizedeket takaríthatsz meg. Add magad teljesen és energetikailag is, és engedd, hogy az Ég végezze a „nehezét”. Tudni fogod, mikor adod magad teljesen, mert az élet könnyű érzés lesz. Míg ellenkező esetben, mikor ettől kevesebbel is beérnéd, elég keménynek fog tűnni.

Ha kulturálisan konzervatív vagy, az a próbálkozásod, hogy olyan légy, mint mindenki más, eléggé nehézzé teszi az életed. Ha különleges vagy, ahogyan teremtettél, akkor ez egy varázslatos hónap lehet, új kilátásokkal és új megnyíló felismerésekkel. Add át magad teljesen, és az élet és a szex nagyon csodálatos lesz. Ha nem, az élet mindig ugyanaz lesz, és mindig ugyanaz az egyhangú rutin és élettelenség lesz. Minden alkalommal, amikor teljesen átadod magad, néhány régi konfliktus gyógyul, és a hegy, amit épp megmászni igyekszel, egyre kisebb leszel. Minél több ilyen elme-meghasadást gyógyítasz be, annál inkább áttekinthető lesz a szíved, és tovább tudsz lépni mindazokért a felbukkanó ajándékokért, amelyekről akár még csak nem is tudtál, hogy elérhetőek számodra. Ez több áramlást hoz az életedbe. Kulcsfontosságú, hogy kezdeményező legyél ebben az időszakban Karácsonyig és az Újévig, ha szeretnél bármilyen jelentőségteljeset véghezvinni spirituálisan vagy a világnak. Ha arra van szükség, hogy korán kelj és későn menj aludni ahhoz, hogy a céljaidat elérd, akkor tedd ezt. Mivel ez az időszak adja meg az alaphangot egész további életednek.

Az életed egy mestermű, de meg kell adnod azt, ami ennek a megvalósításához szükséges, és fogadnod kell az Ég útmutatásait, mindazt a jóságot és kegyelmet, amit neked nyújtani akar. Milyen életet akarsz? Lehet csodálatos. Tanítasz mindennel, amit teszel és mindennel, amilyen vagy. Hagyhatsz olyan örökséget, amely sok embert felszabadít, és lehetsz része azoknak a megszámlálhatatlan millióknak, akik csak végigélik az életüket. Ez a mai nap egy kiváló nap arra, hogy elhatározd, milyen életet akarsz.  Minél inkább átadod magad, annál inkább tudsz nyitottan fogadni a magad és mások számára. Minél inkább átadod magad az életnek, annál inkább ragyog majd a fényed és leszel világító-torony mások számára.

Ha nem vonod be magad ebben a hónapban, könnyen kiéghetsz, amikor a folyamatok még csak most kezdődnek. Egyensúly, önszeretet és ön-bevonódás fontos dolgok ebben a hónapban. Szeptember tizenharmadikától kezdődően pár napig a kegyelem nagymértékű áramlása tapasztalható majd. Ha beengeded, nagymértékű kapcsolódásokhoz, újfajta intimitáshoz és kötődésekhez vezet el, amelyet Október elején lehet majd learatni. Mindez értelmet, örömöt és boldogságot hoz az életedbe. Választ azt, hogy szereted magad és átadod magad, és óvakodj az engedékenységtől, mert az csak az áldozatiság és engedékenység újabb lehúzó köreihez vezet. Így könnyen kiábrándultságban és kiégésben találhatod magad.     

Legyen csodálatos hónapod. Üdvözöld mindazt a kegyelmet és sok jót, amit az Égiek szánnak neked ebben a hónapban. Soha ne add fel, és kérd az Égiek segítségét minden egyes lépésednél az úton.

Lejegyezte: Chuck Spezzano

Fordította: Baranyai Beáta

Fordítás forrása

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!