Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

November havi energetika

2018.11.15.

Novemberben az októberben elkezdődött folyamatok folytatódnak. Valódi változás köszönhet be az életedbe, ha akarod. Új távlatok és látomások születhetnek, ha felhagysz bizonytalanságoddal és önmagadban való kételkedéseddel. Ezek az ego megnyilvánulásai, hogy késleltessék a változást. Ez a November lehet kaland vagy útkereszteződés is.

A kaland leginkább cselekvést, de néha veszélyt is jelent. Ha szorosan ragaszkodsz, veszteségként jelentkezhet az, ahogyan életed új fejezetének útja megnyílik előtted. De ez az új fejezet csak akkor következik be, ha hajlandó vagy elengedni régi, elavult mintáidat.

Néha, amikor hozzád közel álló személyt veszítesz el, éned egy része hal meg benned. Nagyon fontos, hogy megtaláld, tested melyik részébe, hova temetted el őket önmagadban. Lélegezd be oda az élet szent lélegzetét, hogy feltámaszd őket. Majd szeretettel neveld fel őket mindaddig, míg jelen életkorodat el nem érik ők is, és újra a részeddé válhatnak. „Újrahuzalozzák” szíved, tudatot és tested bizonyos részeit. Engedd. Bízz a folyamatban. És add át magad 100%-ban életed következő fejezetének.

Ha nem kaland érkezik a veszteséget követően, akkor itt az idő, hogy résen légy. Ha úgy tűnik, mintha egy sötét lyukba hullottál volna, pedig van hited, akkor ott találtad magad, ahonnan egyszer a régmúltban magasabb szintű tudatosságból buktál el. Akkor, a bukás következményeként, tudatosságod sokkal kisebb mértékűre csökkent, mint amilyen előtte volt. Elveszítetted éned egy részét, melyet most visszaszerezhetsz.

Újból szembenézel a régi fájdalommal és sötétséggel, de most azzal a szándékkal, hogy visszanyerd a bukás előtti tudatossági szinted. Természetes, hogy amikor egy mély verembe esel, általában amit érzékelsz az a fájdalom és sötétség.  De ha tudatában vagy annak, hogy a lelked ezt pozitív szándékkal állította fel eléd, akkor nem fogsz kétségbe esni, hitet veszteni vagy önmagad támadni miatta.

Kötelezd el magad emellett az (újjá)születés mellett, és tudd, hogy az angyalok körülötted figyelnek és vigyáznak rád. Amik segíthetnek még ebben a hónapban, az a befelé figyelés csendes időszakai, meditáció és A Csodák Tanításának olyan üzenetei, mint: „Nem vagyok csapdában. Isten országában vagyok.”

Ha passzív agresszív vagy, ellenkező vagy bosszúálló, ez rossz hozzáállás. Ezek általában az elme elfojtott állapotai, melyekkel azokat a mély vagy krónikus problémáinkat táplálja, amelyek a hatalmi harcaink és Istennel való konfliktusunk részei.  Ezt az asztrális világ démonai, ördögei és sötét istenei táplálják, amelyek egyszerűen az ősi egóink, akik pontosan úgy akarják tartani a dolgokat, ahogyan vannak, még akkor is, ha fájdalmat okoznak. Néhány legrosszabb traumánk ebből a sötét energiából fakad, és mérgez folyamatosan. 

Nem vagy korlátozva. 100%-ban vagy akár még jobban adhatod magad mindenben és mindenki felé körülötted. Amikor többet adsz a 100%-nál is, épp azt tanulod, hogy ez lehetséges. Teljesen önmagadat adni, ez az egyik kulcsa a boldogságnak minden szempontból. 100%-nál többet adni magadból, a krónikus problémákból való kivezető út.

Felbukkannak az önpusztítás és megsemmisülés játszmák ebben a hónapban, hogy gyógyuljanak. A megsemmisülés játszma az, ahol belefáradunk vagy unjuk az életünket, a partnerünket, és lerombolunk mindent, amit addig felépítettünk az életünkben, időt vesztegetve ezzel a lélekutunkon az Egységbe való visszatérésben. Van a megsemmisülésnek egy jobb, ettől különböző változata, a spirituális megsemmisülés, ahol a krónikus problémánkat átadjuk a Szent Léleknek vagy a Tao-nak, hogy oldja fel. Rengeteg időt takarítunk meg és egy magasabb szinten kapcsolódunk a lélekkel, ami felé mindannyian haladunk.

Add át önmagad teljesen annak, amivel foglalkozol. Legyél lelkes a kapcsolataidban. Légy hálás a partnerednek és mindenkinek körülötted. Senkit ne kezelj magától értetődően. Nem lesznek mindig itt veled, tehát élvezz velük most minden pillanatot. Élvezd mindegyik szakaszát a kapcsolataidnak. Minél inkább előrefelé haladsz az utadon, annál gyorsabbnak tűnhet a haladás. Ha minden egyes lépést élvezni tudsz, az életed sokkal gazdagabb lesz.

Az elméd mélyén feltárulhat, hogy senki nem foszt meg, nem okoz szenvedést vagy áldoz fel téged, mert egyedül csak te vagy, aki ezt megteheti. Őrült, rejtett egyezségeket kötöttünk, melyet aztán mélyen elrejtettünk a tudatalattiba. Ha tudnánk, hogy mit tettünk vagy mit választottunk, biztos, hogy jobb döntéseket hoznánk. Jobb képet próbálunk mutatni magunkról, titkolva, hogy egy-egy sötét cél elérése érdekében milyen fájdalmat vagy problémát okozunk.

Egónk nem akarja, hogy lássuk, milyen erőnk van a boldog változás érdekében. Vádaskodást és kifogásokat akar, hogy ne lássuk, hogyan teremtettük és használjuk ezeket a helyzeteket. A világ válaszút előtt áll. Nem választhatjuk a kapzsiságot, tudatlanságot vagy a vakságot. Ha az elkülönültséget választjuk a partnerség helyett, nagy hibát követünk el, nem csak magunk miatt, hanem a szeretteink miatt csak úgy, mint az egész világ miatt. „Az okos ló az ostor árnyékában mozog.” – mondja a Buddhának és Konfuciusznak is tulajdonított mondás.

Akarjunk tanulni. Akarjuk gyógyítani magunkat, mintsem elrejteni sebeinket. Ne legyünk keményszívűek, hogy nem reagálunk sem a magunk, sem mások segélykéréseire. Ne a rossz döntéseket hozzuk, hogy áldozattá váljunk, amikor helyette megmenthetjük a napot. Ez az, amit a tudatalatti mutat. Megmutathatjuk magunkat, ahelyett, hogy elrejtőznénk és a fájdalmunkat és sérelmeinket használjuk az egónk építésére.

Ha nyitott vagy rá, a siker új szintjei tárulhatnak fel Novemberben, valamint egy egyre erőteljesebb belső hívás, hogy hogyan tudsz segíteni. Az életfeladatot új fejezetei mutathatják meg magukat neked. Boldogságod és kiteljesedésed rejlik abban, hogy meghallod és válaszolsz erre a belső hívásra.

Annyi mindent lehet elérni a következő hónapban és decemberben. Használd ki. Korlátozz minden lélek-szivató tevékenységet ebben a hónapban, hiszen csak elhasználnak, ellopják az energiádat és megakadályozzák a fejlődésedet. A fejlődésed egyben a világ fejlődése is, hacsak nem versengésre használod. Sok minden elérhető és a hónap végére sokkal jobban érezheted magad, mint ahogyan elkezdted.

Ha tanítani akarsz, kezdj el tanulni. Ha gyógyító akarsz lenni, kezdj gyógyítani. Saját gyógyulásod attól függ, hogy tudod mások gyógyulását segíteni. Élvezd ezt a hónapot, mert nagyon gyorsan tovatűnik.

Nagyszerű boldogságot és élvezetet kívánok ebben a hónapban.

Lejegyezte: Chuck Spezzano

Fordította: Baranyai Beáta

Fordítás forrása

Ha tetszett a cikk, köszönöm ha jelzed és/vagy megosztod másokkal is.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!