Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

Mit hoz nekünk a 2015-ös év?

2015.01.06.

2015-öt nevezhetjük a szív évének is. A fókusz a partnerkapcsolatok, barátságok és közösségek építésén lesz. A legjobb esetben a szeretet által a Szeretethez találunk.2015-öt nevezhetjük a szív évének is. A fókusz a partnerkapcsolatok, barátságok és közösségek építésén lesz. A legjobb esetben a szeretet által a Szeretethez találunk. A 2015-ös év központi témája, hogy egyre többet és többet visszanyerjünk szívünkből, így visszaállítsuk azt a gyermeki tisztaságot és ártatlanságot önmagunkban, amely akkor voltunk, amikor még mindent és mindenkit szerettünk. Ez az év a szívtöréseink gyógyításának éve, gyógyítva egyúttal minden szívtörés történetünket és játszmánkat, bosszú történetünket és játszmánkat, bűntudat történetünket és játszmánkat, önfeláldozás történetünket és játszmánkat, gyűlölet történetünket és játszmánkat, öngyűlölet történetünket és játszmánkat, áldozat történetünket és játszmánkat, független-elkülönülő történetünket és játszmánkat, cinikus történetünket és játszmánkat, és végül keserűségünk történetét és játszmáját. A múltban felépítettük játszmáink és sötét történeteink összefüggéseit és aztán ezt használva alakítottuk ki egonkat. Ezzel elfedtük és megkeményítettük szívünket. Ez blokkolja a kegyelmet és az elfogadásra és az élet élvezetére való képességünket. Ez helyettesíti a szeretetet egy olyan személyiséggel, amely rendszeres táplálást és támogatást igényel. Ami lehetséges ebben az évben, hogy olyan nagymértékű szeretetet fedezz fel magadban, amely feloldja az egot és életeket menthet. Ha nem nyitjuk meg szívünket ebben az évben, időközönként azt vesszük majd észre, hogy az élet meg-megdob bennünket valami annyira keménnyel, amely megrepeszti szívünk páncélját. Ez minden bizonnyal a fájdalmasabb út, és nem szükségszerű.

Január és Február hónapok annak a hónapjai, hogy megszabaduljunk a tudatalatti és tudattalan széthasadásaitól és az ego által felépített elkülönüléstől. Ha szorgalmasan teszünk a gyógyulásunkért és visszanyerjük a szívünket, akkor Február végén és Márciusban kisebb egyenlőtlenségeket vagy ennyit sem fogunk tapasztalni utunkon. Egyéb esetekben Márciusban ütközés, mély gödörbe vagy akár szakadékba való esés lesz. Ez lehet valami olyan is, ami a világban/kollektív szinten történik, és azoknak lesz címezve, akik képesek arra, hogy annyi szeretetet adjanak és megbocsátást éljenek ezekben a hónapokban, hogy ezáltal csökkentik a sötétség jelenlétének lehetőségét mindenki számára. Ajánlom a Csodák Tanítása erőt adó szavait: „A csodák megilletnek engem.” 77 lecke

 

Az ego és illúzióinak a világa sérelmeken alapul. Bármikor, amikor nem érzed a szeretetet és nem osztod meg a szeretetet, arra vagy felszólítva, hogy ezt gyógyítsd. Amilyen mértékben megsemmisíted egodat azáltal, hogy visszatérsz a traumáidhoz, átérzed a régi fájdalmakat csakúgy, mint az alapvető célokat és érzelmeket, amíg el nem tűnnek; olyan mértékben nyered vissza egy mély szinten a békét és ártatlanságodat – és szíved újra kivirágzik. Ha nem érzel semmit, ez lehet egy új megszületés kezdete vagy egy mélységes elkülönülés helye, attól függően, hogyan használod. Elkülönülésed gyógyítását használd átfogóan, magadért és a környezetedért, hogy gyógyulásod mindenkit felszabadítson. Lehet, hogy te sértetlenül átevezel ezen, miközben valaki gyengébb a környezetedben „fizeti majd a számlát”. Ebben a hónapban nincs itt ideje a lustaságnak vagy annak, hogy úgy tegyünk, mintha minden rendben lenne, mert az könnyen katasztrófához vezet. Ahogy a Csodák Tanítása mondja: „Nem kell így lennie.”

A Márciust követő öt és fél hónap attól függően alakul, hogy milyen jól végezted dolgod az év első három hónapjában. Lehet, hogy a növekedés és kiterjedés időszaka jön el, vagy a Márciusban feltörő dolgokat tisztíthatod. Az utolsó három és fél hónap az új lehetőségek, az élvezet és akár a csodák hónapjai lehetnek. Amilyen mértékben nyerted vissza a szíved az első két hónapban, olyan mértékben élvezheted majd a Március utáni időszakot. A szeretet egyesít bennünket újra összehozva bennünket. Ha feloldod az egodat a szeretetben, az igazságban és megbocsátásban, nem csak a te életed nyílik ki, hanem a körülötted lévők élete is továbblendül. A szíveden keresztül egy új világ születhet. Ha megsemmisíted és feloldod az egodat, egyre átfogóbban nyitod meg magad egy boldogabb életre. Ez az év a pályára visszaállásod éve. Nem számít h eddig mit értél el, mindig van egy új fejezet, amely a kreativitásod és lelkesedésed által érkezik, ami csak ebben az új fejezetben jelenik meg.

Hagyd, hogy vezessenek a Csodák Tanítása szavai: „Egyedül Isten
törvénye vonatkozik rám.” Nem kell, hogy visszatartsanak a világ törvényei, amelyek az ego törvényei. A világnak csodákra van most szüksége.


Nyílj meg az Ég összes kegyelmére és áldására.

Légy jelen annyira, hogy érezd az örömöd mindenben, ami számodra adatik.

Add bele a szeretetet, ami vagy, életed minden vonatkozásába.

Chuck Spezzano

The Year 2015

Kahuku, Hawaii

(Fordítás forrása: http://chuckandlencyspezzano.blogspot.hu/)

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!