Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

Heti merengő - Sophie, az arkangyalok anyja

2016.05.23.

A Heti merengő olyan rövid, lényegre törő, inspiráló olvasmány, amely segíthet és ötletet adhat számodra is egy önmagadba mélyülésre, egy következő lépés megtalálására vagy akár egy gyógyító meditációra. Legtöbbször kártyák útmutatásain keresztül érkező üzenetek, amelyeket saját ihletem szerint fejtek ki. Kívánom, hogy Te is megtaláld bennük mindazt a támogatást, amiért olvasod ezeket a sorokat.

Életutunkon időnként eljön az a pont, ahol a továbbhaladás csak az árnyoldalaink, sebeink feltárásával és feloldásával lehetséges. Amikor nem elég csak a jót és a szépet meglátni és akarni, hanem meg kell találnunk egy belső erőt is a megvalósításhoz, ez pedig olyan minőségeink által van elfedve, amit nem szívesen ismerünk el és fel magunkban. Pedig a szeretetnek és a jóságnak a megélése és magunkon keresztül árasztása, a vágyaink megvalósítása cselekvő erőt kíván. Amikor nem találod magadban ezt az erőt, akkor itt az idő szembenézni a kevésbé kívánatos minőségeinkkel, tulajdonságainkkal, mert mindegyik mögött hatalmas energia halmozódik fel, amit egyelőre arra fordítunk, hogy magunk és a világ elől is eltitkoljuk ezt az árnyoldalunkat. A düh, a harag, az irigység, az áldozat szerepe mögé bújtatott felelősség fel nem vállalása, az agresszió, a bosszúállás, a féltékenység, a hatalmi harcok, mind-mind arra szeretnének rávenni bennünket, hogy azt a lépést, amit a saját érdekünkben meg kellene tennünk, ne tegyük meg. Így tovább tobzódhatunk saját kis mindennapi, kicsinyes játszmáinkban és ujjal mutogathatunk másokra, hibáztathatjuk a körülményeinket, bizonygathatjuk a tehetetlenségünket, ahelyett, hogy felvállaljuk lényünk árnyékosabb oldalát is, hogy a bennük rejlő hatalmas energia továbbsegítsen bennünket.

Sophia arkangyal meghívása életünkbe lehetőséget ad arra, hogy lényünknek ezzel a sötétebb oldalával szembenézzünk. Azért, hogy a benne rejlő hatalmas cselekvő erőt, energiát integrálni tudjuk magunkba, hogy értékes tudáshoz és tapasztaláshoz jussunk, amely lelki fejlődésünk útján továbbsegít.

Benned mi az a minőség, amit a leginkább szeretnél eltitkolni, amit a leginkább szégyellsz vagy a legjobban félsz tőle? Hogy kezeled ezt magadban? Miért nem mersz szembenézni vele? Mi az, amit „nyersz” azáltal, hogy ezt a minőséget saját energiáddal „táplálod”? Mi lenne, ha elfogadnád, hogy ez a minőség a tiéd? Ha meg mernéd érezni magadban? Mire tanítana? Mi az, amit visszakapnál az elfogadása és a vele való szembenézés által?

Bátorsággal és kegyelemmel teli szembenézést, önmagadba mélyülést kívánok neked, Sophie arkangyal áldásos támogatásában!

(A hét üzenetét Ulriche Hinricks: A nagy arkangyalkártyák kártyáiból merítettem.)

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!