Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

Heti merengő - Beteljesülés

2015.11.23.

A Heti merengő olyan rövid, lényegre törő, inspiráló olvasmány, amely segíthet és ötletet adhat számodra is egy önmagadba mélyülésre, egy következő lépés megtalálására vagy akár egy gyógyító meditációra. Legtöbbször kártyák útmutatásain keresztül érkező üzenetek, amelyeket saját ihletem szerint fejtek ki. Kívánom, hogy Te is megtaláld bennük mindazt a támogatást, amiért olvasod ezeket a sorokat.

Vannak időszakok, amikor egy-egy fejezet végére érünk az életünkben. Amikor egy cél, egy terv, egy elképzelésünk megvalósítása érdekében megtettünk mindent, amit meg kellett és meg tudtunk tenni. Amikor ideje van annak, hogy elengedjük az adott helyzetet, hátra dőljünk, ellazuljunk és learassuk, begyűjtsük a gyümölcsét annak, amit addig elvégeztünk. Hogy élvezzük azt ahová érkeztünk, megünnepeljük és megosszuk mindezt a szeretteinkkel, barátainkkal, környezetünkkel.

Ez mindig egy örömteli és szeretetteli időszak az életben. Ha megállunk egy pillanatra, beengedjük a teljességet és elégedettséget, ami ebben van, az segíti a továbbhaladásunkat életünk útján, segíti tudatosabban megélni ezeket az erőt adó mérföldköveket, és lendületet ad a folytatáshoz, az újabb célok és helyzetek beteljesítéséhez.

Ezen a héten, lehet Te is egy ilyen fordulóponthoz vagy határvonalhoz érkeztél az életedben. Ez lehet egy nagyobb szabású cél érdekében megtett lépések sorozatának a vége, vagy lehet, hogy csak épp számba kell venned erőidet, eddig elért eredményeidet, sikereidet ahhoz, hogy meglásd hogyan tovább. Mindenképpen egy jó időszak arra, hogy kellemesen, a jól végzett munka örömében ellazulva számba vedd, hogy mi mindent elértél már, miben mennyit fejlődtél és hova érkeztél ahhoz képest, ahonnan elindultál.

Heti gyakorlat: Szánj egy pár perc időt arra, hogy magadban elcsendesedve megvizsgáld, hogy életed mely területén érkeztél most el egy fordulópontra. Tekintsd át, hogy az adott témában, élethelyzetben honnan indultál és most hol tartasz. Gyűjtsd össze magadban és tudatosítsd mindazt, amit fizikai, lelki, szellemi szinten tanultál, megfejlődtél, elértél ezen a megtett úton. Tudd, hogy mindez a segítségedre lesz ezentúl a további kihívások, célok elérésében, megvalósításában.

Sikeres összegzést és örömteli ellazulást kívánok Neked ehhez a szép feladathoz!:-)

 (A hét üzenetét Chuck Spezzano - Gyógyító Kártyák kártyacsomagjából húztam.)

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!