Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

Heti Merengő - Belső Szentély: egy hely, ahol mindig békére lelsz

2019.05.20.

A Heti merengő inspiráló olvasmány, amely segíthet és ötletet adhat számodra is egy önmagadba mélyülésre, egy következő lépés megtalálására vagy akár egy gyógyító meditációra. Legtöbbször kártyák útmutatásain keresztül érkező üzenetek, amelyeket saját ihletem szerint fejtek ki. Kívánom, hogy Te is megtaláld bennük mindazt a támogatást, amiért olvasod ezeket a sorokat.

Biztosan te is érezted mostanában, hogy mintha minden sokkal nehezebb lenne, mintha mindent háromszoros erővel kellene megtenni ahhoz, hogy ugyanazt elérd, ami máskor simán megy.


Nem könnyű időszakot élünk most. És éppen ilyenkor nagyon fontos, hogy mi a választásod.


Hogy miben hiszel, hova teszed az energiáidat. Éppen ilyenkor lényeges az, hogy megtaláld magadban azt a biztos pontot, ami erőt ad a külvilágban való helytállásra, az önmagaddal vívott belső csatáidban egy tudatosabb és szeretetteljesebb szempont megtalálására.


Mert lehetséges a Mennyország megélése itt a Földön. A Lelkedhez, Önmagadhoz való kapcsolódás a kulcs hozzá.


Az első lépések pedig ehhez a saját magad rendbetétele, azaz érzéseid és gondolataid, belső világod folyamatos felülvizsgálata és megtisztítása. Mindaz, ami már nem szolgál téged, hadd tűnjön el az életedből. Mindaz, amivel dolgod van, azt fogadd el, merj szembenézni vele bátran és felvállalni a felelősségedet benne. Így tudsz átalakulni, így tudsz fejlődni általa. A jövődet, a gondjaidat merd „fel-adni”, Isten/Univerzum/Magasabbrendű kezébe helyezni.


Mindaz, ami a feladatod, ahhoz erőt is kapsz és védelmet és támogatást is hozzá, az Égiek által.


Ha elfogadod mindazokat a segítségeket, amelyek hozzád érkeznek; elfogadod azt a biztonságot, amit annak a tudata ad, hogy minden rendben van úgy, ahogy van, mert egy nagyobb szellemi erő vezet, óv és támogat; akkor úgy érezheted, hogy életed „sínen van”. Van egy biztos pont az életedben, ahova bármi történjék is, mindig betérhetsz erőt meríteni. Mindig ott van számodra, mint a világítótorony a viharban a hajósok számára. Mint egy szentély, amely mindig menedéket és megnyugvást ad a zaklatott hétköznapok forgatagában.


Ez a találkozás benned zajlik. Bármikor kapcsolódni tudsz segítő erőidhez és az univerzum támogató/vezető energiáihoz.


Fedezd fel önmagadban ezt a helyet, ezt a Belső Szentélyt, ahol ennek a találkozásnak teret adsz. Lépj be Belső Szentélyedbe, ahol feltöltekezhetsz békével, nyugalommal, mely erőt ad.

Amikor időd engedi és érzed a szükségét, hangolódj önmagadban erre a Belső Szentélyre. Fedezd fel, ismerkedj vele. Bármi történik is a külvilágban, megvan a lehetőséged, a választásod arra, hogy minden bizalmadat egy szeretettelibb és fényesebb jövőbe helyezzed. Ehhez viszont már most bele kell helyezkedned abba az állapotba, hogy bár sokszor körbevesz a sötétség, de a kegyelem, a szeretet ereje védelmezőn karol át téged.

Ebben a Belső Szentélyben a vezettetésed hangja felerősödik, ez a biztos pont a viharos világ közepén. Bármikor megpihenhetsz ebben a biztonságos menedékben. És ebből a Szentélyből, ebből a belső bizonyosságból tudsz másokat is átkarolni, árasztani feléjük ezt a szeretetteljes energiát, támogatást nyújtani a szeretteidnek és a körülötted lévőknek, amikor szükségük van rá, megosztani velük szeretetedet.


Belső Szentély - gyakorlat


Teremts egy kis nyugalmas időszakot magadnak, amikor senki nem zavarhat meg. Ha jólesik, hallgathatsz közben valamilyen számodra nyugtató, kellemes, lágy zenét is. Csukd be a szemed, végy egy pár mély lélegzetet és csendesítsd le az elmédet. Engedd, hogy az újra és újra felbukkanó gondolataid tovaszálljanak most egy kis időre, nincs most szükséged rájuk. Csak lélegezz mélyeket, és képzeld el, ahogy minden kilégzésnél kiengeded magadból a benned lévő feszültséget, és minden belégzéssel béke és nyugalom áraszt el. 

És most, figyelmedet fordítsd a Szívedre, és ebben a figyelemben kérd meg Magasabbrendű Énedet, hogy a Szíveden át vezessen el téged Belső Szentélyedbe. Ez lehet egy táj, egy helység, egy fénytemplom, vagy bármilyen olyan hely képe, ahol biztonságban, békében és nyugalomban érezheted magad. Nézz körül, hol vagy. Mi az, ami körbe vesz itt? Milyenek a színek, az illatok, a hangok? Csak figyelj nyitottan és kíváncsian. Hagyd, hogy ez a belső hely teljesen felfedje magát előtted. Hagyd, hogy mindaz a kellemes érzés, amit ez a hely kivált benned, teljesen átjárjon és feltöltsön. Lélegezd be, töltődj fel általa. Szépség, biztonság, öröm, nyugalom, béke, kellemes izgatottság, erő, felszabadultság, hit, bizalom, fény, szeretet. Engedd, hogy járjon át mindaz az érzés, ami belső szentélyedben most jelen van. Játssz vele és hagyd, hogy kitöltsön. Maradj ebben a kellemes, békés, nyugalommal teli állapotban annyi időt, amennyire szükséged van. Majd mondj köszönetet Magasabbrendű Énednek/Isteni Önvalódnak, hogy veled volt és vezetett, aztán lassan, ahogyan jólesik, térj vissza az éber állapotba.

Kívánok gyönyörűséges, szentséges, meghitt pillanatokkal teli Önmagaddal találkozást! És kívánom, hogy mindezt szeretettel áraszd szeretteidre és a körülötted lévő világra is!

 (A hét üzenetét Chuck Spezzano - Gyógyító Kártyák csomagjából a Szentély kártyája ihlette.)

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!