Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

Heti merengő - ÁTALAKULÁS

2016.05.09.

A Heti merengő olyan rövid, lényegre törő, inspiráló olvasmány, amely segíthet és ötletet adhat számodra is egy önmagadba mélyülésre, egy következő lépés megtalálására vagy akár egy gyógyító meditációra. Legtöbbször kártyák útmutatásain keresztül érkező üzenetek, amelyeket saját ihletem szerint fejtek ki. Kívánom, hogy Te is megtaláld bennük mindazt a támogatást, amiért olvasod ezeket a sorokat.

Az átalakulás időszaka attól függően könnyű vagy nehéz az életünkben, hogy hogyan állunk hozzá. Mindig mélyről fakadó változást hoz, amely aztán a külső körülményeinkben, kapcsolatainkban jelenik meg fizikai szinten. Lehet, hogy fel vagyunk rá készülve, érezzük, sőt, akarjuk a jöttét. És van, hogy görcsös kapaszkodásunkból billent ki, a biztosnak vélt, megkövesedett élethelyzetekből, amik már nem biztos, hogy megfelelnek számunkra, de elengedni nem tudjuk, mert félünk az ismeretlen újtól. Lehet, hogy fájdalommal és szenvedéssel érkezik ez az átalakulás, de minél inkább elfogadjuk azt, ami van, annál könnyebben tudunk megbirkózni vele és akár hamarabb fel is oldódik.

Sokszor félünk a változástól. Félünk, mert ismeretlen utakra vezet bennünket. Akarjuk, hogy legyen változás az életünkben, de ha lehet, akkor úgy, ahogyan azt mi elképzeljük. Ez a legtöbbször nem így alakul. Az átalakulás időszaka a lelkünk hívása arrafelé, ami számunkra sokkal megfelelőbb. Amit tanulni vágyunk, amiben fejlődni akarunk, tapasztalások által. Akkor is, ha ezt az elején még nagyon nehéz megértenünk, elfogadnunk. Mert néha fájdalmakon, nehézségeken és bánaton keresztül vezet az út, mivel ellenállunk, és nem akarunk vele menni. Pedig ahhoz, hogy új szülessen, meg kell halnia a réginek. Régi, közhelyesnek tartott mondás, de akkor is nagy igazság rejlik benne. Ha magadhoz tudod ölelni a változást az életedben, ha át tudod adni magad annak a magasabbrendű akaratnak, amely ezt az átalakulást levezényli a lehető legjobb megoldásokkal és lehetőségekkel, akkor csodás időszakká válik mindez a számodra. Lehet, hogy most még nem látod. Lehet, hogy most még nem ezt érzed. Fogadd el ezt is. Hogy aztán majd magadhoz tudd ölelni minden ajándékát, ami a nehézségek után előbukkan a számodra.

Ezen a héten lehet Te is ilyen típusú átrendeződéssel, transzformációval, átalakulással szembesülsz. Van olyan területe a Te életednek is, ahol most azt érzed, hogy már nem mehet úgy tovább, ahogyan eddig? Vannak olyan kapcsolataid, ahol elkezdtek érdekesen alakulni az események, és még nem tudod, hogy milyen irányba is tart ez az egész? Mindez független attól, hogy milyen régóta tart, és baráti-, rokoni- vagy párkapcsolatról van szó.

Át tudod adni magad ennek a folyamatnak hittel és bizakodva, hogy minden, ami történik, az a Te javadat szolgálja? Minden a Te érdekedben történik. A Lelked vezet, figyelj rá. Merülj el a csendben, hogy meghalld a szavát.

Áldással és elfogadással teli hetet kívánok!

(A hét üzenetét a Osho-ZEN Tarot kártyáiból merítettem.)

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!