Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

Havi energetika - 2019 Június

2019.06.05.

Mindaz, ami nagy jelentőséggel bír számodra, az most Júniusban megmutatkozik előtted. Megérinti a szíved. Igazul játszol. Megosztod valódi önmagad.

Nincs már többé szükséged a kagylóhéjakra, amelyeket azért építettél önmagad köré, hogy túlélj és erős maradj.

Ha megvan a bátorságod, előbújhatsz és önmagad lehetsz, minden bűntudat nélkül. Ismét feltörhet annak az eredeti tapasztalásnak a fájdalma, amely miatt bezártad magad, ezúttal azonban a bátorságod keresztülvihet mindezen, hogy megismerd magad az önátadás által. A szíved megerősödik. Lehetőséged van újra választani, és ezalkalommal az Ég útjára rálépni.

Mindkettőtöknek – az Égnek és neked is – vannak olyan útjelző „bónuszaitok”, melyek segítenek az igazság ösvényét követni, és elengedni minden ítélkezést és ön-támadást, mely még mindig belőled táplálkozik. Az emberek, akiktől szenvedsz, mindig is csak segítségért kiáltottak… a te segítségedért. Újból választhatsz.

Választhatod, hogy nem az elkülönülésre, kivonulásra vagy egód építésére használod fel a helyzetet.

Követheted az Égi utat és szélesebbre tárhatod a szíved. Megnyithatod a szíved, mely szeretettel van telve, és a félelemből épült kagylóhéjak megrepednek, ahogyan a körülötted lévők összhangba kerülnek veled, megihletődve általad.

Életszemléletté teheted ezt. Megtanulhatod, hogy az idő gyógyuláshoz és boldogsághoz vezet. Minden szívtörés és trauma megfordítható. Tudom, hogy ezt gondolhatod: „nem tudok semmin változtatni, hisz ez tett olyanná, amilyen vagyok.” Pedig, a legtöbb csak kompenzálás a sebeidért. A kompenzálásért pedig nincs jutalom, hisz támadásnak minősül.

Sokkal több vagy, mint amiről gondolod, hogy te vagy.

Nagyszerű vagy. Szeretet vagy. Lélek vagy. A kagylóhéjak, melyeket szenvedésből formáztál magadra, beszűkítenek és bebörtönöznek. Isten gyermeke vagy. Megérdemled az univerzumot. Legyen bátorságod feladni a kicsinységed és felfedezni ki is vagy valójában! A fájdalom egy hiba. Semmi fájdalmas nem történik veled, hacsak nem az elkülönülés mellett teszed le a választásod, ami azonban elszakít a szívedtől. Az elkülönülés egy hiba.

Minden fájdalom és probléma, amitől most szenvedsz, korábbi elkülönésekből és szenvedésekből származnak, melyek még most is hatnak rád és irányítanak, még az elkülönülés kagylóhéjai mögött is. Nem kell továbbra is szenvedned tőlük.

Megváltoztathatod a múlt hibáit, így a jelened is változni fog.

Ami nem öröm volt az életedben, mind csak illúzió. Kérheted, hogy őszintén megértsd a múltbéli szenvedésekből fakadó sebeidet. A megértés által újból kapcsolódni tudsz majd, és a fájdalom alól is felszabadít. Felfedezheted a saját és az Ég ajándékait számodra, és megoszthatod mindenkivel, akivel osztozol ezekben a régi fájdalmas történésekben, megmentve így őket is önmaguktól.

Érezd meg és öleld újból magadhoz ezeket az ajándékaidat, melyektől elfordultál, és oszd meg mindenkivel, akik szereplői a régi történeteidnek. Lásd, ahogyan az Ég útját követed a múltból egészen a jelenig. Majd nézz vissza ezen az Ég útját követő életeden és élvezd a változást.

Tekints vissza életed fő témáira és traumáira, minden szívtörésre, bosszúra, önpusztításra, hiányra, félelemre, bűntudatra, gyűlöletre és öngyűlöletre.

Hatalmas ajándékok vannak elrejtve e sebeid mögött.

Meggyógyíthatod a szüleiddel való harcokból, válásból, a mellőzöttségből, elhagyatottságból és a széttörtségből fakadó hatásokat. Meggyógyíthatod, még ha egy éned bele is pusztult, és egy másik éned húzta tovább az igát benned, bár már soha nem voltál ugyanaz, mint azelőtt. Mindez megváltozhat, ha van bátorságod felnyitni a kagylóhéjakat, feloldani a bűntudatot és elengedni a kicsinységedet és elkülönülésedet, hogy visszanyerd a szíved és a kölcsönösséget.

Június egy kiváló hónap. A nagyszerűségedről szól és arról, hogy elengedd mindazt, ami félelemből fakad.

Vár az élet. A világnak szüksége van rád. Ébredj! Nem érdemelsz kevesebbet, mint azt a legjobbat, amit az élet kínál számodra. Hisz Isten mint az Élet mindig életet kínál számodra.

Lejegyezte: Chuck Spezzano

Fordította: Baranyai Beáta

Fordítás forrása

Ha tetszett az írás, köszönöm ha jelzed és/vagy megosztod másokkal is.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!