Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

Havi energetika - 2019 Július

2019.07.04.

Július az ellentétek hónapja. A boldog összejövetelek időszaka. Egyeseknek az intenzív gyógyulások és megvalósítások időszaka, melyek új horizontok és több szeretet felé nyitnak meg. Másik oldalról pedig úgy tűnik, mintha a világban eluralkodó káosz egyre csak nőne.

Az érdekek összecsapása konfliktushoz vezet, melyben a felek halálosan meg vannak győződve a saját igazukról. Még több tudatlanság, korrupció és kapzsiság kerül felszínre. Az elnyomások istene ünnepelhet. Emellett, ha a gyógyulás útját járjuk, az egyedüli dolog, ami ettől eltérő az, ha felismerjük, hogy az élet egy tanító videójáték, amelyben ha tanulunk és átalakulunk, az életünk változni fog és fejlődni.

A világ nyomorúságára a szükséges megoldás az Éggel való kapcsolatunk új szintje.

Ahogy megerősítjük ezt a döntő kapcsolatot, az elnyomás istene elbukik. Új perspektívát veszünk fel – a spirituálisat. A világi siker jó, de nem vihetjük magunkkal. És ez kis kényelem az öröm és a szeretet mellett, amely napi szinten elérhető. Életünk egyharmadát vagy még többet töltünk az egónk építésével, ami igazából egy falat von közénk és mások közé, az Ég és közénk.

Ha beveszed a spirituális dimenziót életed videójátékába, új perspektívát nyersz. Magasabb szinten játszol. Tudod, hogy a szeretet a legfontosabb, és amit mások ellen teszel, magad ellen teszed. Hiszen amit így elítélsz az a saját rejtett bűntudatod. A spirituális birodalomban ezek az ego illúziói, hogy bezárjon a bűvölet és csalódottság, a harcok és a veszteségek világába.

Ez a hónap a csodák hónapja lehet, amely a te és az Ég közös szeretetéből érkezik, ahogyan a hitedből is, mellyel az illúziók mögé látsz.

A csodák az örökségünk, melyek mindezidáig el voltak nyomva. Öleld hát át ezt az örökséged egy új és boldogabb életfejezetet indítva ezzel ebben a hónapban. 

Egy Halott Világban élünk, de ahogy fejlődünk, Mennyei Világgá válhat. Az Ég és a saját magunk által csinált pokol között elkapva, mindig is arra vagyunk meghívva, hogy felemeljük magunkat és másokat áldott változásokban, Arra vagyunk meghívva, hogy megtartsuk az ígéretünket, miszerint segítünk a körülöttünk lévő embereknek és segítünk a világnak. 

Az Ég mindig segít bennünket kegyelemmel, útmutatással és csodákkal, hisz ez az Ő Természete.

Segíthetjük Istent. Segíthetjük Istent, segíteni az Ő Gyermekeit. „Tekints hát békével testvéreidre, és Isten a szívedbe siet majd, mert hálás lesz a Neki adott ajándékodért.” (A Csodák Tanítása 10. fejezet V. 7:7)

Ha külsőleg sikeres vagy, az életed tágul ki. Ha belsőleg érsz el sikereket, erősebb személyes kapcsolatra teszel szert az Éggel, ezzel fenntartást, bátorságot és csodákat kapsz a saját életedhez és másokéhoz is. A Kegyelem megtart téged. A Szeretet szépséget hoz.

Ez a hónap az emlékezés mindarra az ígéretre, hogy mások megmentéséhez hogyan járulsz hozzá. Minden alkalommal, amikor valaki megsebez, az egy olyan személy, akinek megmentést ígértél.  Ez aző segélykérése. Ha nem mented meg, magadra veszed a fájdalmát.

A fájdalmunk egy keresztút, ahol segíthettünk volna, de helyette kifogásokat gyártottunk az elkülönülésre és elszigetelődésre. Addig fizetünk ezért a hibánkért, amíg vissza nem megyünk abba a kereszteződésbe és fel nem emeljük azt a lelki ajándékot, mely ott ránk vár, elfogadva ezzel az Ég ajándékát.

Ahogy segítünk másoknak ebben a helyzetben és egy új szintre visszaállítjuk a kapcsolatunkat, feloldódnak a félelmeink, az elkülönülésünk, a fájdalmaink, az alkalmatlanságaink, a veszteségeink, a bűntudatunk, az elutasítottságunk és az elhagyatottságunk, és minden érintett számára elhozzuk a megmentést. Ez több békét és teljességet eredményez. Ez több szeretetet és önszeretet hoz. 

Legyen életed csodákkal teljes és oszd meg szeretetedet a túlcsordulásig, ahogyan ezt a égi kegyelem is teszi.

Lejegyezte: Chuck Spezzano

Fordította: Baranyai Beáta

Fordítás forrása

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!