Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

FEBRUÁR havi energetika - Új fejezet kezdődik

2021.02.01.

Februárban a tavaly október óta tartó átmenet összpontosul, és egy új fejezet kezdődik el. Egy emelkedő idővonalon vagyunk. A dolgok fokozatosan javulnak. A tagadás és a tudatlanság megsemmisül. A rosszindulat láthatóvá válik. Az igazság újra felértékelődik, és az őszinteségre újra úgy tekintünk, mint az aranyra a bankban. A becsület a kapzsiság helyére áll, és a korrupció kiderül. A világ újra megjavíthatja önmagát.

A történtekre szükség volt, ahogyan az apály is megmutatja, hogy mit kell megtisztítani. A hanyatlás, visszafelé irányultság már majdnem véget ér. 2021-ben a hősök már nem csak tévében látható szórakozásként lehetnek jelen, hanem meglesz a helyük a tisztelet és megbecsülés által, ahol férfiak és nők csendben élik életüket a Teremtő tiszteletére.

Február a szerelem és a valódi kapcsolatok hónapja. Mégis a magunk szeretetével és tiszteletével kell kezdődnie, hogy aztán mindenkiben meglássuk az értéket. Csak azt helytelenítjük és ítéljük el, amit önmagunkban is gyűlölünk. Továbbra is keresztre feszítjük belül magunkat abban, ahol gyűlölet és öngyűlölet van bennünk. Ahol szívtöréseid vannak, az arra utal, hogy ott gyűlölet és öngyűlölet van benned, és keresztre feszítetted magad, és ezen a helyen nem tehetsz mást, mint megpróbálsz másokat is megfeszíteni, még azokat is, akiket a legjobban szeretsz.

Február az önmegnyilatkozás időszaka. Láthatod és felismerheted önmagad sötét aspektusait, ahol az ego - a tagadás álcája mögé rejtőzve – visszatart téged. Ezek nem valósak. Hitrendszerek. Programozzák a viselkedésedet. A bűntudatod a meggyőződésed, hogy mindezt igaznak tartod. A bűntudat elválaszt és távol tart téged attól, hogy megtanuld a leckéket. A bűntudat különlegesnek mutat téged és a negatív figyelem sötét csillogását hangsúlyozza. A bűnösség elítél és megbüntet. Olyan múltért fizetted meg téged, amely soha nem volt.

A bűntudat megrekedtségben tart, soha nem haladsz előre. Minden negatív érzelem, amelyet valaha is tapasztaltál, bűntudatot is tartalmaz, és ahol bűntudat van, ott félreértés van. Igen. Biztosan érzel bűntudatot, de amit megtanulhatsz, hogy a bűntudat, amit érzel, csak egy ego kitaláció. Nem kell sújtanod magad azzal, ami illúzió. Emeld a bűntudatodat egy felsőbb bíróság elé. Fel lesz oldva.

Célra hangolódva

Ez az a hónap, amikor a célodra ébredés a felszínre lép. Ha önmagadat újra a célodnak szenteled, ez maga után vonja az életednek az igazság által történő újraértelmezését. A célod segít összpontosítani és felszabadítja az életed. A boldogság a fő célod, és közvetlenül mögötte érkezik a gyógyulás, ha most még nem vagy boldog. Aztán ott van a célodnak az a része, amelyet csak te tudsz megtenni. Végül, a célodat tekintve ott van, hogy segíts a világban, bármilyen minőségben, amiben szólítva vagy.

A világjárvány okozta depresszió tönkreteheti az emberek reményét, pánikot kelt, és az emberek elveszíthetik az érzékelésüket, hogy mit kell tenniük és hogyan lehet mindent jobbá tenni. Miközben segítesz a körülötted élőknek, segítesz magadnak is. Ez egyszerű, mégis mindenki számára nagy különbség. Ez kiváló alkalom arra is, hogy oda irányítsd a figyelmed, mit szeretnél ebben a hónapban megvalósítani. Az, ahogyan megvalósulnak a dolgok, megmutatja, hogy mi volt a szándékod, tudatos szinten és az összes tudatalatti, magad elől elrejtett programodat is beleértve. Ha túl nagy a különbség abban, amit gondoltál, hogy akarsz, és ami valójában történt, akkor fontos integrálnod magadban ezeket az ellentmondó szándékokat.

Meghittség

Február a gyengédség és a szerelem hónapja. Ebben a hónapban jelen van az intimitás kegyelme és édessége. A barátok ebben a hónapban nagy változást hozhatnak az életedben. Együtt sokat lehet elérni és örömöt lelni, kezdve a társaddal. Ha nincs meg a bizalmad, kérd meg a Szentlelket, és Ő megoldja a hajlandóságod hiányát. A meghittség annyi örömöt és finomságot teremt ebben a hónapban.

A pénzügyek továbbra is stresszt okozhatnak februárban. Ha azonban őszintén át tudod adni az Égnek azokat, akkor megkapod azt a hitet, amely elhozza számodra a neked legmegfelelőbb igazságot és tovább lépést. Ha a jobb megoldást keresed, a személy, akire szükséged van hozzá, meg fog jelenni a közeledben.

Hogy elválasszon a meghittség örömeitől, az ego konfliktusokat, harcokat és hatalmi konfliktusokból származó fantáziákat próbál majd ébreszteni benned. Ha észben tartod, hogy minden kívülről érkező támadás saját rejtett én-képeidet mutatja, azzal felismerheted, miket rejtegetsz belül, hogy visszatartsd magadat. Mások képében érkezik, de ezek a te kivetítéseid arról, hogy mit gondolsz magadról.

Soha ne tartsd vissza magad attól, hogy felismerd magad a kívülről támadóban, hiszen ez csodákat teremthet. Az őszinteség bizalmat ébreszt, és a bizalom meghozza az igazságot, ami a sikerhez szükséges. A szereteted segít a támadóknak sokkal hamarabb felébredni.

Ha valaki fellép ellened, kérdezd meg magadtól, hány éves a bennük élő én, akit érzelmileg bebörtönzött. Majd energetikailag érezd a szeretetet efelé a belső én felé, bármilyen idős is. Képzeld el, hogy a karodban tartod és szereted őt addig, amíg felnő a jelenlegi életkorára, és beolvad abba a személybe, nagyobb békét és önbizalmat adva számára.

Az ima a gyógyulás fontos eszköze ebben a hónapban. Az ima egyszerűen Isten Jelenlétében való létezés. Ő tudja mire van szükséged, a többit pedig intézi. Ha ezzel kezded az imáidat, hogy „Isten nem a félelem, hanem a Szeretet”, feloldja minden hatalmi konfliktusodat Istennel.

A februári gazdasági stressz folytatódik, sőt kicsit tovább is növekedhet a hónap vége felé, de ha Isten Jóindulatában bízol, akkor megkapod, amire szükséged van.  Februárban lehetőség van arra, hogy legalább három hónapos időt spórolj meg magadnak, és megvalósítsd azt, amit május végéig teljesítettél volna. Valójában néhány ember sokkal többet fog elérni. Ez időt takarít meg, és a föld számára szükséges életerőt biztosítja. Ez csakis együttműködés által lehetséges. Ha együttműködést alkalmazol, az megkönnyíti az utat. Ahol kevés az együttműködés, ott nehézségek adódhatnak.

Hősök

Új energia lép életbe februárban: a Helyes Dolgot Tenni. Február egy másik leírása lehet az, hogy a csendes harcosok hónapja. Ezek a hősök azok, akik amikor komornak tűnik az élet, csendes önbizalmukat megcsillogtatva mentik meg a napot. Olyannyira körülveszi őket az igazság, hogy az igazság általuk ragyog át másokra is. Folyamatosan kitárják a szívüket annak érdekében, hogy ne csak találjanak, hanem jobb út legyenek. Létfontosságú láncszemek ők, akik az egész összetartását szolgálják. Finomabb ráhangolódással rendelkeznek, így ők a példa arra, mi kell egy jobb út felfedezéséhez. Ők azok, akik befelé figyelnek, hogy meghallják a hallhatót, és azt is, ami nincs kimondva.

A Covid-19 vírus az érzékeket támadja. De, egyensúlyban, az emberek pszichikai képességei nőnek. Ugyancsak megnyílnak egyéb normál területek is az élet mélyebb rétegei számára. Ezek lehetnek emberek, könyvek, kapcsolatok, filmek, költészet, művészet, szexualitás, tanulás, táplálkozás és párbeszédek. Az Ég mélységekbe és magasságokba húzó utasításaival vonzhat téged. Csak a legügyesebbek fogják élvezni mindkettőt.

Ez az az idő, amiért ide érkeztél. Mindez része az életed tanulásának és céljának. Engedd az Ég segítségét. Sokaknak ez az időszak a legnagyobb kihívás az életükben, a lelkük videojátékában való előrehaladásban. Ha visszatekintesz az életutadra, láthatod, hogy sokkal rosszabb is lehetett volna, ezért fontos, hogy elismerd önmagadat. Idáig jutottál. A február kulcsfontosságú hónap. Minden érintett javára engedd, hogy az Univerzum visszaadjon neked mindent, amit adtál. Sokkal könnyebbé teszi mindenki életét.

Lejegyezte: Chuck Spezzano

Fordította: Baranyai Beáta

Fordítás forrása

Tetszett, amit olvastál? Oszd meg bátran másokkal is! Köszönöm:-)

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!