Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

Éva és a Lélekmasszázs...

2016.10.26.

Többször kértétek már tőlem, hogy írjak valamit arról, hogy mi is történik a Lélekmasszázson. Minden alkalommal el is döntöttem, hogy eleget teszek ennek a kívánságnak, de aztán valahogy sosem jött meg az ihlet. Mindig arra jutottam, hogy nehéz elmondani/leírni, gyere inkább tapasztald meg.

Most mégis olvashatsz róla, mert egy nagyon kedves ismerős a legutóbbi kezelés után megfogalmazta mindazt, amit átélt, és az ő jóvoltából most már "elsőkézből" tájékozódhatsz arról, hogy mit is lehet megélni, ha a "lelkedet masszírozzák".

Ezúton is hálásan köszönöm neki! Olvassátok szeretettel:-)

"Lélekmasszázs.
 
Már a megnevezés is felcsigázott. A lelkemet fogják érinteni? Izgatottan vártam mi fog történni, mi fog megérinteni és hogyan. Felemelően lágy zene fogadott. Átöltöztem” játszósba” és a hasamra feküdtem. Bea tenyerei megérkeztek a hátamra, már ez az érintés ellazított, valahogy megérkezni tanított a testembe. Lágy érintések sorozata következett. Bea simította a fejemet, nyakamat, karjaimat, majd tovább gyűrűzött a feltöltő érintés a hátamra, csípőmre, combjaimra, vádlimra, bokáimra, egészem a lábam ujjaiig. Minden olyan meleggé vált körülöttem, mintha az érintése egy meleg takaróval vonná be a testemet, ami alatt jó megpihenni. Megfordultam és a betakaró simítások folytatódtak elől is. Testem lelkem felkészült a ringatás fogadására. Nyílt, befogadó, ellazult tudatállapotba kerülve kezdte Bea ringatni a testemet szépen fokozatosan haladva a hasam vonalától lefelé, végig a lábaimon, majd vissza egészen a fejem búbjáig. Először tiltakozás lépett fel bennem. Jaj, rázkódás, nem ezt nem fogom bírni, vissza akarom kapni a lágy érintéseket. Aztán tudatosan úgy döntöttem, hogy hagyom megtörténni és nem ítélkezem előre. Akkor történt meg a „csoda”, beengedtem a ringatást, egészen a sejtjeimig. Képek is jöttek, mintha babakocsiban tolna az apám és én alszom, ahogy a kocsi ugrál az utca kövezetén. Tenger, hullámokon a testem és hagyom, hogy sodródjak, tartson a hatalmas víztömeg. Mély pihenést éltem meg, feltöltő zsibbadtságot, mintha mindenen és mindenkin túl valami ősnyugalmat árasztó helyen pihenne a testem és a lelkem. Ha folytatódik talán el is aludtam volna, ebben a bizalmi légkörben.


Hála és köszönet van bennem Bea gondoskodó, lágy, szeretetteli érintése, ringatása, energiával feltöltő tenyerei iránt. Külön köszönöm a csodás zenét is, ami nem befolyásolt és mégis megérkezésemet segítette e merőben új élményhez.


Szívből jövő köszönettel: Éva"

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!