Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

Chuck Spezzano és a Látomás Pszichológiája

2015.10.21.

Oldalamon rendszeresen olvashatóak a Chuck által közölt havi energetikai előrejelzések és az általa kidolgozott kártyákat is sokat használom, egy-egy élethelyzetben rejlő tanulási lehetőségek feltérképezésére.

És most egy kicsit arról, hogy ki ő és mit tett le az asztalraJ

Chuck Spezzano egy amerikai pszichoterapeuta, aki emellett oktat, ír, előad és látnok. Jelenleg Hawaii-on él a családjával. A tanulmányait és a végzettségeit nem sorolnám itt tovább, aki szeretné, a honlapján elolvashatja: http://www.chuckandlencyspezzano.com/chuck-spezzano/.

Inkább arról írok, hogy engem mi fogott meg benne. A pszichológia doktoraként és pszichoterapeutaként, a tanult módszerek és alkalmazásuk mellett, mindig kereste a gyógyítás új útjait, a látomások és kreativitás alkalmazását a módszerekben. Saját felfedezései mellett A Csodák tanítása könyv lett az egyik fő inspirálója. Így született meg a Látomás pszichológiájának elnevezett saját módszere, amely aztán gyógyításainak, tanításainak és könyveinek az alapját is képezik.

Munkájának, módszerének lényege a klasszikus pszichológia és a spirituális szemléletmód kombinálása. Pszichológia és Spiritualitás. Ezt már egy ideje kerestem, amikor is az ő műveiben, munkásságában szembetalálkoztam vele és nagyon mély benyomást tett rám.

Több, mint 40 könyv szerzője, amit a világ több, mint 20 országában adtak ki. Magyarországon sajnos eddig csak egy könyve jelent meg magyarul: Ha fáj, az nem szerelem címmel. A könyvek írása mellet rendszeresen tart szemináriumokat, tréningeket és előadásokat a világ több országában is. Nagy élmény volt számomra felfedezni az általa kidolgozott, a pszichológiát és spiritualitást ötvöző, de más-más életterületeket kibontó kártyák világát is. Különböző témákban, de mindig mély bölcsességgel mutatnak rá a gyógyítandó területeinkre, témáinkra, és egyben kiutat és feloldást is javasolnak.

Egy alkalommal személyesen is volt szerencsém részt venni az előadásán, ahol megtapasztaltam abban a felemelő, feloldó, bölcs, ugyanakkor nagyon laza és vicces stílust és energiát, amit az ő személyisége képvisel. Az előadást követő gyakorlati részben megtapasztaltam azt is, amikor az egyik résztvevő problémájának kezelését mutatta be, hogy ez hogyan működik. A legcsodálatosabb az volt, amikor megéreztem saját magamon és láttam másokon is, hogy ennek a gyógyításnak nem csak nézői, hanem „aktív” résztvevői voltunk mi is spontán módon. Az, ami Chuck és a résztvevő között történt, nem csak a résztvevő számára jelentett feloldást, hanem mindenki másban is megtalálta a maga helyét és meghozta mindenki számára a saját aznapi „felemelkedését”J

Ha többet szeretnél még tudni róla, itt olvashatsz: http://www.chuckandlencyspezzano.com/chuck-spezzano/

Ha a Látomás Pszichológiája érdekel bővebben, itt találsz olvasnivalót: http://www.psychologyofvision.com/

Ha ki szeretnéd próbálni, hogy nálad hogy működik a Megvilágosodás Kártyája, itt megteheted: http://www.psychologyofvision.com/three-card-reading/

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!