Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

Blog

2016 November

2016.11.07.

2016 November érdekes hónap lesz. Gyorsan és haragosan indul számtalan foglalkozni való dologgal, aztán 9-ke körül lecsitul egy sokkal „normálisabb” szintre. Az azután következő 2. és 3. hét a legtöbb ember számára a normális mederben folyik majd.

tovább

Éva és a Lélekmasszázs...

2016.10.26.

Többször kértétek már tőlem, hogy írjak valamit arról, hogy mi is történik a Lélekmasszázson. Minden alkalommal el is döntöttem, hogy eleget teszek ennek a kívánságnak, de aztán valahogy sosem jött meg az ihlet. Mindig arra jutottam, hogy nehéz elmondani/leírni, gyere inkább tapasztald meg.

tovább

2016. OKtóber - Havi energetika

2016.10.20.

Számtalan jel, vezetés és kegyelem segít téged az áramlással haladni és meglovagolni az éppen felbukkanó következő hullámot.

tovább

2016. Szeptember

2016.09.12.

Szeptember a dolgok beteljesítésének hónapja. Csatold be a biztonsági övedet, mert minden befejezetlen ügyed megkísérel most előtörni, hogy ebben a hónapban végre pontot tegyél a végére. Igen sűrű hónap lehet ez minden szinten. Az elmúlt tíz év jó adag befejezetlen ügye mind érzelmileg, pszichológiailag és spirituálisan.

tovább

2016. Augusztus

2016.08.04.

A földön az energiaszint egyre emelkedik. Ez azt jelenti, hogy gyorsabban fejlődünk, ugyanakkor azt is jelenti, hogy a problémák is a felszínre vannak tolva, egyrészt sokkal sűrűbben, másrészt jóval nagyobb mértékben. Úgy tűnhet, hogy ebben a hónapban túl sok tennivaló van, és túl sok dolog, amit jól kell kezelni. Most Te döntheted el, hogy milyen irányba állítod magad Augusztusban.

tovább

2016 Július

2016.07.04.

Július érdekes hónap lesz, merész lehetőségekkel. Szükséged lesz a humorérzékedre, mert az isteni humor nagymennyiségű megnyilvánulásával fogsz szembetalálkozni ebben a hónapban. Soha nem barátságtalanul érkezik, de néhány az ezernyi megjelenési formája közül, igen csak nyugtalanító lesz majd az egónk számára.

tovább

Heti merengő - Nyári napforduló, szív útja és egyebek

2016.06.20.

A Heti merengő olyan rövid, lényegre törő, inspiráló olvasmány, amely segíthet és ötletet adhat számodra is egy önmagadba mélyülésre, egy következő lépés megtalálására vagy akár egy gyógyító meditációra. Legtöbbször kártyák útmutatásain keresztül érkező üzenetek, amelyeket saját ihletem szerint fejtek ki. Kívánom, hogy Te is megtaláld bennük mindazt a támogatást, amiért olvasod ezeket a sorokat.

tovább

Kártyahúzás, és kistestvére a pozitív üzenetek…

2016.06.12.

Ismerős ugye az egy-két mondatos pozitív üzenetek világa, szép képpel és szívet melengető tartalommal?
Húztál már Te is Tarot kártyát vagy bármilyen egyéb segítő üzenetet, hogy egy kérdésedre inspirációt, segítő iránymutatást kapj?

tovább

2016 Június

2016.06.03.

Június több szempontból is Május folytatása, vagyis szinte minden májusi téma júniusban is jelen lesz. Ebben a hónapban mintha két párhuzamos út állna rendelkezésre az utazáshoz, de senki sem marad csak az egyik úton végig.

tovább

Racionalitás vs.Spiritualitás

2016.06.01.

Mit jelent az, hogy hagyjam el a racionális síkot? Hogy találok akkor megoldást a fejemben kavargó gondolatokra, mit kezdek a félelmeimmel, hova tegyem a kétkedéseimet? Hogy csináljam tényleg?

tovább