Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

Blog

2017 Május

2017.05.02. 2017 Május

Május érdekes hónap, tele meglepetésekkel. A legtöbb kellemes lesz. Májusban nagyon ellentétes áramlatok ígérkeznek. Olyan, mint amikor felnézve az égre, a magasban kis felhőcskéket látsz gyorsan haladva egy irányba, miközben alacsonyabban nagyobb, teltebb felhők haladnak a másik irányba. És néhány közülük, nagyjából egyharmad, meglehetősen sötétnek tűnnek.

tovább

2017 Április

2017.04.06. 2017 Április

Április – összességében – egy ragyogó hónap. Azonban, van egy-két olyan nagyobb kihívás, ami miatt a változás még mindig jelen van és elkerülhetetlen. Itt vannak azok, akik újjászületés előtt állnak, ráadásul gyorsított üzemmódban.

tovább

Méregtelenítés, fogyókúra, tisztítókúra 2. - hosszú távon is sikeres?

2017.03.29. Méregtelenítés, fogyókúra, tisztítókúra 2. - hosszú távon is sikeres?

A böjti időszak kellős közepén vagyunk, a tél utáni méregtelenítés fő időszakában. Ráadásul, a meleg közeledtével sokan vagyunk, akik szeretnénk a télen ránk ugrott plusz kilókat finoman lerázni.

tovább

Méregtelenítés, tisztítókúra és az érzelmi hatásaik

2017.03.16. Méregtelenítés, tisztítókúra és az érzelmi hatásaik

Tavasz és ősz. A két legkiválóbb időszak testünk-lelkünk méregtelenítésére. Pár napja (március 13-ától) ismét fogyó hold időszaka van, ami különösen ajánlott a tisztító és méregtelenítő kúrák elkezdéséhez.

tovább

2017 Márciusi előrejelzés

2017.03.03. 2017 Márciusi előrejelzés

Az újjászületés energiái Márciusban is folytatódnak, főként az első három hétben. Az újjászületés fájdalmas lehet, legfőképp akkor, amikor tudattalan mintákat érint, amit előszeretettel tesz. Az újjászületés kulcsa legelőször is az, hogy felismerd, hogy épp egy születési folyamatban vagy és ez nem jelenti a világ végét.

tovább

2017 Február

2017.02.02.

Ahogyan az éves hírlevélben is említettük, 2017 a születés éve, ami bizonyos szempontból azt jelenti, hogy általunk biztonságosnak és kényelmesnek tekintett helyzetekből kimozdít olyanok felé, amelyek felé az átmenet vészterhesnek tűnhet. Mégis, amikor feltűnik az új szint, oly sok erő és oly sok szabadság lesz ezzel együtt. A lényeg, hogy ne megszokott védekezésbe meneküljünk, hanem bízzunk a kibontakozó folyamatban.

tovább

A "nem-cselekvés" ideje - avagy mit kezdjünk most magunkkal?

2017.01.24. A "nem-cselekvés" ideje - avagy mit kezdjünk most magunkkal?

Téli, hideg, „begubózós” napokat élünk. Sokan betegek (influenza, nátha), sokan fáradtak, kedvetlenek, energiátlanok. Lehet, hogy ez nem véletlenül van így?

tovább

2017 Január

2017.01.04.

Január egy csodás hónap lesz, minden felbukkanó akadályozó körülmény ellenére. Az optimizmus és a lelkesedés hulláma érezhető. Azok, akik nem tapasztaljál ezt az újonnan felfedezett energiát, ez egy hívás egy nagymértékű megbocsátásra és áldásra. Csak ez segít embereknek és helyzeteknek az igazság iránti kibontakozásban.

tovább

2017

2017.01.03. 2017

Az ember a sötétebb időkben érheti el a legnagyobb érzelmi és spirituális növekedést. Ezek azok az idők, amikor érettebbé, bölcsebbé és szeretetteljesebbé lehet válni. Tanulhatjuk azt, hogy hogyan bízzuk az Égre minden szükségünket, így alakítva át az adott helyzetet, mindaddig, míg megtanuljuk a leckét.

tovább

2016 December

2016.12.15.

December, mint ahogy eddig is, egy mélyrepülés a tudattalanunkba. Ezáltal gyógyítjuk azokat a lélekrészeinket, melyek egész eddigi életünkre hatással voltak. A spirituális fejlődés hónapja is egyben – a világban élni, de nem a világ által.

tovább