Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

Blog

2019 Január havi energetika

2019.01.13. 2019 Január havi energetika

Január egy Tabula rasa, egy tiszta lap lesz a legtöbb ember számára, míg mások esetében a tudattalan energiái úgy áramlanak át rajtuk, hogy szembesíteni és gyógyítani érkeztek. Minden probléma, amellyel szembesülünk, a múltban gyökerezik. Minden, amit látunk és tapasztalunk, az a múltból és az ősi múltból érkezik, hogy végre begyógyuljon. Nem lesz egy tipikus kezdet, egy teljes újjászületés lehetősége adódik most az életünkben.

tovább

December havi energetika

2018.12.11. December havi energetika

A Decemberekre általában jellemző a tudatalatti tartalmainak bőséges felszínre törése. Ez a December sem különbözik ebben. A szeptembertől kezdődő, az életünket átitató témák és kihívások elmélyülése, most Decemberben is folytatódik. Remélhetőleg mostanáig megtanultuk hogyan kezeljük ezeket a mély témákat, a gyógyulásunk és a spirituális módszereink segítségével.

tovább

November havi energetika

2018.11.15. November havi energetika

Novemberben az októberben elkezdődött folyamatok folytatódnak. Valódi változás köszönhet be az életedbe, ha akarod. Új távlatok és látomások születhetnek, ha felhagysz bizonytalanságoddal és önmagadban való kételkedéseddel. Ezek az ego megnyilvánulásai, hogy késleltessék a változást. Ez a November lehet kaland vagy útkereszteződés is.

tovább

Spontán képek önmagadról, avagy önismeret táncórán

2018.10.22. Spontán képek önmagadról, avagy önismeret táncórán

Tudatosság és tánc. Játék és önismeret. Hogy kapcsolódnak egymáshoz? És miért érdemes figyelned rájuk?

tovább

Szeretsz rendszerezni, elemezni, értékelni? 3 ötlet hogyan hasznosítsd ezt önismeretben!

2018.09.13. Szeretsz rendszerezni, elemezni, értékelni? 3 ötlet hogyan hasznosítsd ezt önismeretben!

A rendszerezés időszaka van mostanában. A szeptember hónap energiájának is, melyet a Szűz archetípusa elevenít meg számunkra, ez az egyik fő tanulási feladata. Hogyan érjük el a céljainkat a megfelelő tevékenységekkel az adott korlátok között. Mindezt úgy, hogy összhangban legyünk saját fejlődési irányunkkal és mértékünkkel.

tovább

Szeptember havi energetika

2018.09.10. Szeptember havi energetika

Miközben Szeptember első pár napja igen könnyedén indul, ez a hónap a szorgalomról és a teljes önátadásról szól. Ha kifogásokat keresel, hogy lazulhass, vagy nem foglalkozol a dolgaiddal, Szeptember kemény időszakká válhat számodra. Ha sikerre vágysz ebben a hónapban, és fel szeretnéd „törni a diót”, vagyis kibontani a szeptemberi lehetőségeket, akkor türelemre, kitartásra és állhatatosságra van szükséged.

tovább

Augusztus - havi energetika

2018.08.01. Augusztus - havi energetika

Augusztusban igen vegyes „csomagot” kapunk, de alapvetően a bőséget és a lehetőségek tárházát tartalmazza. Ami még igen jellemző lesz ebben a hónapban, az a léleknek a leckéi és a lehetőség, hogy azokat megtanuljuk. Ez indulhat traumával is, de ha gyógyító szándékkal állsz hozzá, a leckék megtanulása életed megváltoztatásának lehetősége lehet. Emlékezz: minden trauma azért van, hogy gyógyítsuk.

tovább

Az igazán hatékony segítség... szerintem

2018.04.13. Az igazán hatékony segítség... szerintem

Mivel klasszikus pszichológiát sosem tanultam, viszont régóta vonzott ez a terület, vagyis az emberi lélektan, ezért tapasztalásom során – sok önismereti csoportot megjárva - főleg saját élményen alapuló tudást gyűjtöttem össze.

tovább

Elég volt! Nem bírom tovább… avagy, téged is szólít a változás?

2018.03.24. Elég volt! Nem bírom tovább… avagy, téged is szólít a változás?

Mindig eljön egy olyan pillanat az életünkben, amikor úgy érezzük, hogy ELÉG, jó lenne már valahogy - legalább egy kicsit - másképp folytatni. Ismerős ez neked is?

tovább

JEL-EN LÉT

2018.02.06. JEL-EN LÉT

Érezted már Te is azt, hogy nem tudod merre és hogyan? Döntened kellene, de nem megy, nem tudsz választani, bizonytalan vagy, felerősödnek a félelmeid, összezavarodsz és inkább otthagynál mindent csak legyen már vége, és még folytathatnám a sort azoknak a tüneteknek a felsorolásával, amikor nem vagy jelen önmagad számára.

tovább