Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

Blog

2015. Augusztus

2015.08.06.

Augusztus a kegyelemről szól, amely az Ég Szeretete számunkra. A kegyelem energiája leáramlik ránk, a kérdés az, hogy mi mennyit tudunk befogadni belőle. Ha be tudjuk fogadni a kegyelmet, szeretet és öröm lesz belőle. Ha nem tudjuk befogadni, akkor feszültségként, stresszként és túlhajszoltságként nyilvánul meg, felszínre hozva szeszélyeinket, „faksznijainkat” és rejtett negativitásainkat.

tovább

2015 Július

2015.07.07.

Július az a hónap, amely harmóniát csempész kapcsolataink áramkörébe, ahogyan mindig is ez volt az út. A harmónia elősegíti az intimitást és a fejlődést. Ez a nektár a béke és bőség asztalán.

tovább

2015 Június

2015.06.03.

Ez a hónap az odaadás hónapja az évben, így a fő téma is ez Júniusban. Ebben a hónapban nagyon fontos mindent odaadni. Teljes szívvel átadni magad mindenben, amit teszel, nagyfokú kegyelmet nyit meg számodra és a körülötted lévők számára is. Ez az elköteleződés csak látszólagosan ellentmondásos: ha mindent odaadsz, minden könnyen és egyszerűen érkezik hozzád is.

tovább

2015 Május

2015.05.08.

Május a virágzás hónapja. Ez elmozdulást jelent az élet beszorultságából a kivirágzásba, ami több szeretetet és szépséget, érzékenységet és illatot tartalmaz. Ez megjelenik a barátokkal, a családdal és a szerelmekkel való intimitásban.

tovább

2015 Április

2015.04.13.

Március hatásain már szinte túlvagyunk. Ha a nehézségek még nem értek véget, azok onnan erednek, ahol még a kicsinységet keressük, megkísérelve, hogy elvegyünk valamit a világból, különösen szeretetet, elismerést vagy szeretetre való képességet.

tovább

2015 Március

2015.03.05.

Március fő témája egy kihíváshoz kapcsolódik, amely a hónap második hetében bukkan fel az emberiség kollektív tudattalanjából.

tovább

2015 Február

2015.02.04.

Január témái Februárban folytatódnak. Nagy lehetőségünk van az elkülönülésünket és minden mögötte lévő fájdalmat gyógyítani. Nagy lehetőségünk van minden kompenzációnkat, és ami ellen védekezünk velük, gyógyítani.

tovább

Mit hoz nekünk a 2015-ös év?

2015.01.06.

2015-öt nevezhetjük a szív évének is. A fókusz a partnerkapcsolatok, barátságok és közösségek építésén lesz. A legjobb esetben a szeretet által a Szeretethez találunk.

tovább

2015 Január

2015.01.04.

A változás szelei fújnak keresztül Januáron, főképp az első hetekben, de csak ott okoznak majd problémát, ahol ellenállunk. Ott egy régi ellenállásunk tör a felszínre. Mivel teljesen tudattalan, ha követed az érzelmi reakcióidat, a védekezésedet és a vágyadat a harcra, elvezetnek egészen a probléma gyökeréig. Ha Januárt a gyógyulásra szánod és elkötelezed magad neki, akkor sok szenvedéstől kíméled meg magad Márciusban.

tovább