Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

2020 JANUÁR havi energetika

2020.01.06.

Amennyire sötétség és kihívás volt December sok ember számára, épp annyira lesz pozitívabb a Január. Nagy lehetőség a legjobb önmagad megélésére. Január egy felemelő hónap. A remény időszaka, az építkezés időszaka.

Számtalan lehetőség adódik nagyon sok minden fejlődésére, melyekhez összesen négy belépési kapu van. Az átlagember valószínűleg csak kettővel találkozik ezekből, és nem a megrendítőkkel.

Ez a hónap a saját magad megerősítésének a hónapja, a magad és a szeretteid érdekében. Az erősségeid és a gyógyulásod azok, amikre a körülötted lévők számíthatnak.

A Csodák Tanítása szerint a világon való létezésünk egyetlen értelme a gyógyulás, miközben az ego működése a rombolás. Azt keresi, hogy hogyan pusztíthat el bennünket a fájdalommal, bűntudattal és ezek tüneteivel.

Ez a hónap a spiritualitás nagyfokú infúziója lesz, a hozzákapcsolódó örömökkel. Ugyanakkor a gyógyulás felé való jelentősebb elmozdulásé is. A Csodák Tanítása szerint a világnak nagy szüksége van a megbocsátásra. Onnan tudod, hogy valaki vagy valami a gyógyulásra hivatott, hogy nem vagy boldog vele. Amikor megbocsátod valakinek azt, amiért megbocsátásra van szüksége, más szemmel látod majd őt.

2020 a büntetés és ugyanakkor a tisztánlátásnak is a metaforája. A tisztán érzékelés mind a tudatos, mind a tudattalan igazságot meghívja.

A dolgoknak egy bizonyos kombinációját vonzzuk be, amely mindazt tartalmazza, amiről ítélkezünk. A világ körülöttünk azt tükrözi, amiről bensőnkben ítéletet hozunk, és a vonzás törvénye visszahozza nekünk azt, amit elnyomtunk belülről. Az ego azt ígéri, hogy megszabadít az elkülönülés fájdalmától, de csak még jobban szétválaszt, hogy a fájdalmat tartósítsa bennünk. Ez azt jelenti, hogy a fájdalom felemészt bennünket, stresszt, problémákat és betegségeket okozva, miközben újabb hasonló fájdalmakat vonz be. Az ön-ítélkezésünket a külvilágra vetítjük ki, és abban tér vissza hozzánk, amit a világban látunk. Ahogyan a könyveimben és tanfolyamaimon is mondani szoktam: „a világot a múltunkkal népesítjük be”. Amit látunk, az a saját meggyőződéseink visszatérése hozzánk. A választásainkat mutatják. Ahogy A Csodák Tanítása is tanítja, a mi meghívásunkra érkeznek hozzánk. „Ahogy másokban érzékeled a nagyszerűséget, üdvözölve van az, és a tiéd lesz.”

2020 elhoz egy általános felébredést. Az emberek kezdik felismerni az ego hiábavalóságát és annak pusztító célját.

Az ego fő ismérvei a felejtés, a halál és a pokol. Az emberek tudatára ébrednek, hogy a negativitás egyetlen értéke az, ha felismerjük, hogy ott van; tehát gyógyításra felhasználható.

Ez a kapcsolatok évtizede, amikor az emberek felismerik a kapcsolatok fontosságát, mint a boldogság lényegét; és annak az értékét is, hogy túljussanak az elkülönülés függetlenségéből az egymásrautaltságba.

Egy pár és a kapcsolatuk erősebb, mint az egyén. Egy közösség erősebb, mint az egyén. Egy pár és a kapcsolatuk egy műhely, ahol mindaz, amit gyógyítanunk szükséges, felmerül kettőnk között, bennünk vagy a partnerünkben. Adj fel minden támadást és tanuld meg áthidalni a különbségeket. A kapcsolatod megnyithatja a kegyelem hullámait, amikor kapcsolódsz a partnereddel. A Te és az Ég minden ajándéka ott van, hogy a gyógyulás kegyelmére szolgáljanak. Partnereddel való kapcsolódásod megnyit az Éggel való partnerség és csatorna számára.

Január nagyszerű lehetőséget hoz arra, hogy elengedd mindazt, ami nem te vagy.

Ahol ragaszkodsz emberekhez vagy dolgokhoz, akár negativitásban a sérelmek által, akár pozitívan azon emberek és kapcsolatok szempontjából, amelyek már nincsenek jelen az életedben, tulajdonképpen egy energia vámpír vagy. Ez nem te vagy. A nagyszerűséged rád vár. Ott vár a gyógyuláson túl. Tegyél mindent az igazság oltárára és nézd meg mi marad 24 óra múlva. Engedd megtenni magadnak azokat az óriási lépéseket, ahogy a lelked a szellemeddé válik, amely a tiszta öröm és a tiszta szeretet egyben. A gyógyulás idevisz téged. Máskülönben, ha ragaszkodsz valakinek a gyűlöletéhez, visszatérhet hozzád ez, mint egy fenékbe rúgás Áprilisban valamilyen baleset formájában, melyet már nem is gondolnál ehhez kapcsolni. Légy tudatos arra, hogy minden gyűlölet ön-gyűlölet. Csak magadat támadhatod meg. A béke megnyit minden kaput és ajtót, melyet eddigi életedben bezártál. Az emberek rossz viselkedése körülötted segítségre való felhívás, és ennek köszönhetően megbocsáthatsz magadnak és nekik, mert ha nem viselkedtél volna így, amit nem tudtál megbocsátani előző életekben, akkor ők nem lennének itt körülötted.

Légy a Tao áldása és a Szent Lélek áldása szerinti legerősebb önmagad ebben és minden hónapban. A szeretetem veled van. Engedd, hogy az önszeretet lángoljon a szívedben.

„Amikor egy olyan világba születsz, amelybe nem illessz bele, az azért van, hogy segíts egy újat létrehozni.” (Hedge Witch, Celestial Ascensions)

Lejegyezte: Chuck Spezzano

Fordította: Baranyai Beáta

Fordítás forrása

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!