Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

2020 DECEMBER havi energetika

2020.12.01.

Tudod, hogy milyen világban és hogyan szeretnél élni...
Tudod, hogy merre szeretnél tovább fejlődni, minden szinten emelkedni...
Tudod és érzed, hogy merre szólít a Lelked...
Tudod, érzed és látod azt a Világot, amilyenben élni szeretnél, és azt is, ahogyan élni szeretnél benne...

Most van itt az idő, hogy elindulj és elkezdd élni mindezt. IGEN, kezdd el már most, a jelen valóságaként megélni. Önmagadban mindenképp. Szánd el magad, hogy ezt az energiát teszed bele a mindennapjaidba. Tudatos odafigyeléssel, szeretetteljes jelenléttel. Hogyan csináld?

Első lépésként ismerd fel az akadályaidat. Ehhez, kérlek, hogy engedd most magad a megszokott félelmeid és játszmáid mögé látni. Az új világod, az új éned építéséhez ki kell lépned a már ismert szenvedés köreidből és játszmáidból. Készen állsz ehhez megválni a megszokott drámáidtól?

Lehet, hogy valami teljesen más állja útját benned a vágyott világ megteremtésének, mint amit eddig gondoltál. Például: eddig azt hitted, hogy nem vagy képes többre, pedig lehet, hogy éppen a sikertől való félelmed tart vissza a célod irányába tett következő lépéstől. Vagy azt gondoltad, hogy elérhetetlen álom számodra a bőség könnyed megteremtése, pedig talán attól félsz, hogy mi történik majd/mi lesz életed célja, ha már nem a mindennapi küzdelmeid irányítanak. Nézd meg, benned mi rejtőzik.

Mert ez az akadálya annak, hogy mered-e hinni, látni, érezni és már most elkezdeni élni azt, ami a szívedben egyelőre csak vágyként él. Látod-e, érzed-e azt a jövőt, ahol a Szeretet a fő vezérelv, az iránymutató és mindent működtető energia? Kezdj el minél tisztább képet alkotni erről az új világról. Készen állsz rá?

Kész vagy azokat az ismert és - egyelőre még - ismeretlen, tudattalan félelmeidet és visszatartó energiáidat feltárni, melyek a vágyott új világ és a kiteljesedettebb éned kibontakozásának útjában állnak?

Mennyire tudsz hinni és bízni abban, hogy a magasabbrendű értékeken alapuló világ valóban megvalósulhat? Hogy nem csak egy elérhetetlen álom, hanem igenis megvalósulhat. Általad is.

A téli napforduló a Fény (újra)születésének ideje minden évben.

A Karácsony a legszebb érzés, a Szeretetnek az ünnepe, melyet Krisztus megszületése jelképez. Aki elhozta és megmutatta nekünk embereknek, mit is jelent valóban a szeretetet élni.

Ez az év felkészítés és ráhangolódás volt, hogy az idei Fény-születés és Szeretet-ünnep egy magasabb szintre emelkedhessen benned. Mert hidd el, megtörténhet! Benned belül mindenképp! És ha te, ők, én megengedjük magunkban ennek a megszületését, felerősödik a külvilágban is.

Hatalmas segítségek kísérnek és vannak jelen lehetőségként körülöttünk. Észre tudod-e venni őket? Meg tudod-e nyitni magad nekik? Mint mindenben, a Szándékod a kulcs ehhez is. Vagy másképp fogalmazva: ahol a figyelem, ott az energia. Légy tudatában minek adsz teret! Magadban elsősorban. Tudsz-e kapcsolódni láthatatlan segítőidhöz, az univerzum gyógyító erőihez és a létezés szeretetteljes áramlásához? A Szándékod a kulcs. Mit kívánsz teremteni? Milyen világban szeretnél élni? Hiszen magunkon keresztül teremtjük a Világot. Az Isten/Istennő/Magasabbrendű által bennünk megnyilvánulva.

Készen állsz, hogy elindulj ezen az úton? Készen állsz belépni a Lelked kapuján?

Kívánom, hogy teljen ez az időszak az ünnepekig ennek a megtisztulásnak, ráhangolódásnak, felkészülésnek a jegyében! Nézd meg mindennap, hogy mi ébred benned ehhez! Szeretettel nyújtok át egy gyakorlatot ehhez:

LELKI HANGOLÓDÁS AZ ÜNNEPEKRE

Teremts nyugalmat magad körül, önmagadban. Hunyd be a szemed, és hívd meg a Lelked Angyalát. Kérd, hogy szeretetteljes védelemben vezessen végig téged ezen a mai gyakorlásodon. Kérd, hogy mutassa meg számodra azt a minőséget, amit élni szeretnél a jövőben. Amire vágysz, ami az álmod. Érkezhet egy kép, egy érzés, egy hangulat, egy emelkedett gondolat formájában. Fogadd nyitott szívvel és elmével.

Majd kérd azt is, hogy mutassa meg, mi áll most ennek az útjában benned. Ez is lehet egy érzés, egy gondolat, egy hangulat, egy kép. Ismerd fel, tudatosítsd, hogy hol és hogyan hat az életedre. Következő lépésként nyilvánítsd ki azt a szándékodat, hogy nem ezt választod, nem szeretnéd tovább élni ezt a minőséget. Kérd meg a Lelked Angyalát, mutassa meg, hogy hogyan tudod feloldani és meggyógyítani magadban ezt a visszatartó energiát. Engedd be a segítségét ehhez, engedd megérkezni a választ.

Majd kérd és fogadd, hogy a feloldott és elengedett visszatartó energia helyét az eredeti, vágyott magasabbrendű szándékod energiája hassa át. Engedd, hogy energiarendszered feltöltődjön ezzel a kellemes, építő és emelő érzéssel, energiával. Hagyd, hogy mindez megtalálja a helyét benned. Tölts annyi időt ebben a kellemes állapotban, érzésben, amennyit kívánsz vagy tudsz.

Majd amikor készen állsz rá, nyisd ki a szemed és térj vissza a hétköznapi tudatosságodba.

Ha szeretnéd, tedd meg ezt a rövid gyakorlatot az advent idején akár mindennap. Tedd ezt az ünnepekre való lelki felkészülésed, hangolódásod részeként. Emelni fogja rezgésszintedet, tágítani a tudatosságodat, ünneplőbe öltözteti a mindennapjaidat.

Áldás legyen a gyakorlásodon, Szeretet hassa át mindennapjaidat!❤️

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!