Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

2019 SZEPTEMBER HAVI ENERGETIKA

2019.09.07.

Szeptember a beteljesülés hónapja, ahol több elképzelés is összejön. Ugyanakkor számos dolog véget is érhet. Ez a változást és az új kezdetekre való felhívást vetíti elénk. Ha ragaszkodni próbálsz, az válsághoz vezet. Azonban ha elengedsz és bízol, akkor új és jobb fejezet áll előtted.

Szeptemberben tiszta béke lehet.

Engedd, hogy ez a béke örömöt hozzon számodra. Ugyanakkor az ellentétek hónapja is lehet ez, úgymint a béke és konfliktus, a halál és születés, a befejezés és kezdet, a szeretet és gyűlölet. Magas szinten zajlik a küzdelem a kapzsiság, a romlás és a korrupció felfedésére; de ez csak a negyede annak, ami éppen zajlik, és amiről tudunk.

Ez egy kollektív, világot átható probléma, mivel sok embert nem zavar ez az alámerülés és korrupció, ha a saját helyzetüket fenntarthatják. Szeptemberben elkezdjük megérteni a csődöt, amelyhez ezek a konfliktusok vezetnek, és megújult erőfeszítést teszünk a változásért és békéért. Azt gondoljuk, hogy a konfliktusok elkerülhetetlenek és harcolnunk kell, de a harc a félelemből ered, és növeli a félelmünket.

Ha szeretünk és bátrak vagyunk, az egy jobb út. A következő lépés mindig egy lépés előre, de ha félünk attól, hogy nem tudjuk ezt kezelni, akkor mindig inkább egy konfliktust használunk fel arra, hogy hátráltasson bennünket.

Szeptember a minden szinten történő felfedezések nagy hónapja.

A károstól egészen egy jobb út felfedezéséig. Ez magában foglalja azokat a területeket, amelyek az emberiséget egészen az örökkévalóság szellemi kinyilatkoztatásáig terjesztik. A felfedezés energiái felszínre hozzák és láthatóvá teszik a korrupció és a kapzsiság egyes területeit, melyek az elméink részei egyénileg és kollektíven is. Gyógyíthatjuk mindezeket, kezdve önmagunkkal.

A tudattalan elme Nagy Háborújának felfedezése zajlik.

A szabadság és az elnyomás Nagy Háborúja az egyik legnagyobb, amely ebben a hónapban megmutatja magát. Ez egy ősi ellentét az elménkben, mely fenntartja az ego működését. Olyan ellentétes szempontokat tartalmaz, mint az élet és halál, a jó és ördögi, a világos és sötét, a spirituális és anyagi, a szeretet és félelem, és sok egyéb. Ezek a meghasadások tartanak bennünket félelemben, hogy megtámadhatnak bennünket. A Nagy Háborúk ezen ősi szívfájdalmainak és meghasadásainak bármelyikében ott az irányítás, amely hatalmi harchoz vezet, és elrejti előlünk, hogy hol feszítjük keresztre magunkat. Valójában az összes konfliktusunk között megfeszítjük magunkat.

Ha nem gyógyítjuk meg szívtörésünk konfliktusait, akkor az öntámadás áldozati és bosszúálló mintáit alakítjuk ki magunkban, ahogyan két ellentétes dolgot akarunk egyszerre. A Nagy Háborún való túllépés lehetővé teszi számunkra, hogy visszanyerjük az életcélunkat, a „mesteri”-ségünket és a sorsunkat.

A Nagy Háborút arra használja az ego, hogy elvonja a figyelmünket és leállítson. Mindezek eredményeként elménk sokkal nyugodtabb és nyitottabb a válaszokra. Ez különösen segít minket, hogy behozzuk a világba a változást támogató adottságainkat. Ez az eredményesség és jól végzett munka érzetét adja nekünk. Segít nekünk élvezni és megkóstolni azt, amit ebben a hónapban befejezünk vagy elkezdünk. Ahogyan a beteljesülés felbukkan és fejezetek érnek véget, a konfliktusok következő szintjei tárulnak fel azonnal. Ezek közül néhányat az ego arra használ, hogy életünk következő szintjeit felforgassa. Ha hallgatunk a vezetésünkre, ezek a konfliktusok rövid életűek lesznek.

Azok a vonakodási területek, amelyek visszatartanak minket, és amelyek az elégtelenség régi érzéseiből fakadnak, most lehetőségek kapujaként nyithatók meg a kapcsolatokban és az üzleti életben. Végül, a siker módja megmutatja önmagát, és a szükséges megoldások könnyedén és kegyelemmel, nem pedig feszültséggel valósíthatók meg. Ily módon azok a dolgok, amelyeken régóta dolgoztunk, most végre valóra válhatnak.       

A szívfájdalmak a konfliktusainkról és megosztott elménkről mutatnak képet.

Szívfájdalmunkban egyszerre ragaszkodunk és adunk fel. A tudattalanunkba rejtjük azt a részt, ahol a dolgok végét szeretnénk, így amikor a szívfájdalom felbukkan, elvakítottnak és áldozatnak érezzük magunkat. Ezek azok a részeink, amelyek függetlenséget és elkülönültséget akarnak mindenekelőtt.  A szívfájdalmak bosszút rejtenek az ellen, akinek a szívfájdalmat „köszönhetjük”, valamint a múltbeli jelentősebb személyekkel szembeni bosszút, akiket hibáztatunk. Valójában mi vagyunk az egyetlen, aki megtörheti a saját szívünket.

A szívfájdalmak hatalmi harcok, amelyek az ellenőrzés  különböző aspektusai, amelyeket arra használunk, hogy igényeinket kielégítsük. Ez az érzelmi zsarolás egyik formája, akárcsak a negatív érzelmek. A szívfájdalmak megmutatják ragaszkodásunkat és birtoklási képességeinket, amelyek mindig fájdalomhoz vezetnek. A szívfájdalmak elrejtik a versengésünket.

Szeptemberben az önmegsemmisítés személyes, nemzeti és nemzetközi mintázatai tárulnak fel. Újra választhatunk. Kijavíthatjuk az irányunkat.

A kontroll elrejti a megosztott elménket és konfliktust gerjeszt. Az integráció viszont bizalomhoz és kapcsolódáshoz vezet, ami a kontrollból és a konfliktusból hiányzik.

Utasíts el minden félelmet és engedd, hogy az Ég védelmezzen téged, így hozhatsz fényt a sötétségbe, és szeretetet a félelembe. Az előrelépéstől való vonakodásod véget érhet ebben a hónapban, és nagy adag lélekrészedet szerezheted vissza. Kötelezd el magad 100%-ban mindenki és minden felé körülötted ebben a hónapban. Ez önmagában megváltoztathatja az életedet az elismeréssel, melyet magával hoz.

A szeretet és öröm töltsön el téged ebben a hónapban. Áramoljanak, mint egy folyó a Tao-ban.

Lejegyezte: Chuck Spezzano

Fordította: Baranyai Beáta

Fordítás forrása

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!