Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

2019 OKTÓBER HAVI ENERGETIKA

2019.10.01.

Október egy születés hónap. Készen állsz rá? Sokatoknál már valószínűleg el is indult ez a folyamat. Ha tudod, hogy ez egy születés, nem az egónak hiszel majd, aki meg akar győzni, hogy mindennek vége. A legfontosabb, hogy senkit ne hibáztass, beleértve önmagadat is.

A lelked építette fel ezt a helyzetet. Vállald a személyes felelősségedet benne. Ha nem teszed, akkor támadó felületet teremtesz, az pedig félelmet hoz, ami biztos nem segíti majd azt az érzetet, hogy ez egy születés, nem elmúlás. Az Ég hiszi, hogy képes vagy a következő szintre emelkedni, és ezen az úton az egod egy része elhal. Minden, amihez ragaszkodsz arról szól, hogy azt gondolod, hogy fontos az életedben, alapvető a boldogságodhoz vagy éppen a túlélésedhez. Nem az. Engedd el. A régi utaknak leáldozott. Nézz az új szintek felé.

A magasabbrendű tudatot hisz benned. Vezetve leszel. Nagyon fontos, hogy ne egyedül próbálkozz.

Ahol támadás van, ott félelem is, ahogyan egymást gerjesztik egy ördögi körben. Az Ég világossága és vezetése mindig ott van körülötted. Haladj az áramlással. A félelem ellenállást támaszt és egy nehezebb megszületést. Az útmutatás szerint a félelem és a támadás mindig segélykérések. A támadás nem valós, csak a szeretetre való hívás az. A félelem egy alapvető hitedből származik, mely egy alapvető vágyat támaszt fel benned, elrejtve a mögötte lévő szeretetet. Ez az, ahogyan az ego működik. Elengedheted ezt az énképedet, amit az ego a szeretet helyére betett. Ez feloldja az alapvető vágyadat és a félelmed. Vagy, a másik út: fogadd a szeretetet és az igazságot, hogy feloldja azokat a hiteidet, amelyek elkülönítenek és azokat a vágyaidat, melyek elkülönülésben tartanak.

Egy vágyunk van mindössze. Az Isten iránti vágy.

Egyedül az a félelem állíthat meg bennünket, hogy valamit elveszítünk és nem kapjuk meg azt, ami szerintünk teljessé tesz bennünket. De a Szeretet és a Fény itt van körülöttünk. Minden, amire szükségünk van, itt van bennünk.
Ismerd fel, hogy a következő szint sokkal jobb, mint ez a mostani. Kérd, üdvözöld és fogadd el. A félelem elutasít és elvenni igyekszik. Félreértelmezi a vágyakat, ellenállást kelt, és fájdalmat szül. Mindenki körülötted a tudatod régi és ősi darabjainak egy-egy megelevenítője. Az életed a múltad és ősi éned mozifilmje. Mindenkit ki/megválthatsz ebben a történetben. A forgatókönyvet az egod vagy a magasabbrendű éned írja. Amikor az ego rendez, halál a vége. Valami meghal az életedben, vagy az egod egy darabja hal meg, és magával visz valami értéktelent, amit értékesnek gondoltál, de most elengdeheted.A rakéta egy darabja leoldódik, ahogy magasabbra emelkedsz.

Minden, ami félelemmel teli körülötted, régi és nagy veszteségeidről mutat képet.

Táplálhatod ezeket a szükségleteid, melyek Isten és a Szeretet. Az Ég már mindent megadott, amire szükséged van. Amit mások körülötted igényelnek, az az, ami neked már megadatott, így megoszthatod velük. A Szeretet körülvesz téged. Engedd, hogy megtartson. A Szeretet benned van. Engedd, hogy keresztül áramoljon rajtad. Egy teljesen új szintet fogadsz így el az életedben. Az ego alternatíváját túl fájdalmas elképzelni, és egyedül csak az egod akarja ezt az utat. Ami abból áll, hogy az elkülönülésből építsd fel magad. Ha elkülönülésben vagy, vagy bármilyen kifogást használsz ahhoz, hogy elkülönülhess, rossz irányba tartasz. Isten Akarata számodra az Egység, ez teljes békét hoz. Ez az egyedüli saját igaz akaratod is. 

Amit másokban nem tudsz megbocsátani, azt rejti, amit magadban sem tudsz megbocsátani.

Ne ítélj el másokat azért, mert valami értéktelenre mutattak rá: amit nem bocsátottál meg magadnak, ezért mélyen elrejtetted. Mi volt ez? Ne ítéld el magadat ezért a hibáért. A kárhoztatás egy ego stratégia, hogy egy ősrégi veszteségedet pótolni próbálja, de a kárhoztatás sosem fog működni. Feladhatod ezt valami másért, és a rejtett halált önmagaddal szemben. Ezek csak hibák, és a hibák kijavíthatók. Az Ég ártatlannak lát téged. Az csak az ego arroganciája, sötét ragyogás és különlegesség, amely a bűntudatot igényli, hogy elítélhessen másokat és önmagát, hogy elkülönülésben tartsa magát.
Az emberek felé tartasz, vagy éppen el tőlük? Az Ég összetartozást és szeretetet akar. Az ego kifogásokat és a saját igazát akarja, hogy elválasszon. De a jogos felháborodásod és a hajthatatlan viselkedésed igazából a saját bűntudatod és kudarc érzeted romboló illúzióját rejti. Ez másokra való kivetítésre és mások hibáztatására csábít téged.

Halld meg a szerelemre való hívást ebben a hónapban, és mindketten egy új szintre emelkedhettek.

Vagyis ez egy ugrás lehet egy nagyobb szeretet és boldogság felé, kevesebb függéssel az anyagi világtól a boldogság és elismerés érdekében. Légy spirituális herceg vagy hercegnő. Hogy magadhoz öleld mindezt, lépj kapcsolatba a benned lévő erővel és felszabadultsággal, inkább mint, hogy kívül próbáld meglelni a boldogság illúzióját. Csak kiábrándulást és szívtörést hozhat. Nem kell ennek lennie, amikor békét is találhatsz magadban.

Hívásod az, hogy kövesd az utat.

Szenvedést egyedül az hoz, amikor valamit meg akarsz kapni. Bárkit, aki ebben akadályoz téged, okolni fogsz. Az ego ön-megtámadó, és a számlát te fizeted majd. De, ahogyan A Csodák Tanítása is állítja: „Egyedül te fosztod meg saját magad.” Az ego elme megosztott, és csak a vágyaid kielégítését akarja, ami csak több és több elkülönülést és különállást hoz. Ami fájdalmas, azok a régi és ősi minták, melyek a gyógyulásért emelkedtek most a felszínre. Két forgatókönyv létezik. Az egyik zaklatottságot okoz, ha nem követed. De ott a másik, a tudatalatti útja, ami pontosan egyezik a forgatókönyvvel.
Légy az a spirituális hercegnő vagy herceg, aki lehetsz. Kövesd az utad ezeknek az ősi mintáknak a meggyógyításához, amelyek keresztre feszítenek téged. Egy új és boldogabb szint vár rád.

Lejegyezte: Chuck Spezzano

Fordította: Baranyai Beáta

Fordítás forrása

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Megosztás