Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

2019 NOVEMBER HAVI ENERGETIKA

2019.11.05.

November egy szokatlan hónap. Különleges, szokatlan események történhetnek. Rengeteg kaland lehet, főleg belső jellegű. A kaland lehet romantikus értelemben, vagy a siker néhány vonatkozásának megértése, ami változásokat idézhet elő, egy teljesen új szintre emelve az életed.

Ami nem bukkan fel ebben a hónapban az ellenállás, a tehetetlenség vagy egyéb problémák miatt, az a hajlandóságod hiányát mutatja. Elméd megosztottságára mutat rá, és arra, hogy a félelem túl erős, különösen a félelem attól, hogy berögzült mintáidat elveszítheted.

November egyre több kihívást és sötétséget hoz, vezetve ezzel a decemberi mélyebb sötétségek felé. Ez nem egy rossz dolog, hanem valami, amit gyógyulásra hívunk meg. Ha nem szánod el magad a növekedésre és annak gyógyítására, ami veled történik, mindezek a sötétség idői lehetnek számodra. De azt is mondhatnánk a következő két hónapra, hogy a sötétség mindig a hajnal előtt a legnagyobb.

Egy születés érkezik. A változás a levegőben van.

Ez most a változás előtti éjszaka. Lesznek azonban néhányan, akik a következő két hónapban ennek pont az ellenkezőjét tapasztalják majd meg. Az ő hónapjaik fénnyel és lehetőségekkel telítettek lesznek sok szinten. Ha a fejlődésnek szentelted magad, akkor most élvezheted az áldását és a megtartó erejét mindannak, amit megtanultál, beteljesítettél és meggyógyítottál az elmúlt évben. Ez az elmúlt évi tanulás és gyógyulás felkészített arra, hogy szem előtt tartsd mindazokat a problémákat, amik felbukkannak. Ez pedig segít abban, hogy folytasd és tovább bővítsd mindazokat a gyógyító viselkedésmódokat, amikre szert tettél.

A világ, amit tapasztalunk, tudatunk elméleteit mutatja, mivel annak megnyilvánulásai. Minden ember, helyzet és tárgy része annak a meggyőződésünknek, ami bennünk van. Ezek a meggyőződések táplálják a félelmet, a félelem táplálja a támadásokat, a félelem és támadás ördögi körét hozva létre. A meggyőződéseink, és különösen azok, amelyekből a félelmek születnek, valójában támadás a mögöttük megbújó szeretet ellen, és egyben kompenzálás is. Ez a Szeretet a  teremtéseinkből fakadó identitásunk.

Hiedelmeinken keresztül érzékeljük a világot.

Ebben az évben egyre nyilvánvalóbbá válik számunkra a kapcsolat a hitrendszerünk és aközött, amit a világban látunk. Ez a tudás pedig segíteni fog az életünk átalakításában. Ha felismerjük ezeket a fő meggyőződéseinket, átadhatjuk őket az Égnek, tudva, hogy ezek a félelmeink, és ezáltal a problémáink forrásai. Az Ég segíteni szeretne bennünket abban, hogy kiszabaduljunk a hiedelmeink fogságából, hogy szabadok és boldogok lehessünk.

Azonban sokan az ego céljait választják inkább, úgymint az elkülönülés, különlegesség és az akaratuk szerinti birtoklás, amelyek leginkább csak még mélyebbre zárják őket az egojuk által kreált börtönbe.

Minden probléma a panaszkodás és duzzogás egy formája, és a nagy problémák a tönkremenetet tükrözik. Ahol duzzogunk és bármilyen méretű problémával küzdünk, mutatja hol vagyunk összezavarodva. Képességeink bennünk arra várnak, hogy mind másokat, mind magunkat segítsük velük. Vagyis a problémákat ne kifogásokra használjuk, hogy elkülönüljünk, ahogyan azt az ego igazából szeretné.

Arra vagyunk hivatottak, hogy megnyissuk és megosszuk a bennünk lévő képességeinket, és ezáltal átalakítsuk ezeket a problémás helyzeteket. Miközben az Ég ajándékait, segítségét is befogadhatjuk ahhoz, hogy ezeket a negatív helyzeteket átalakítsuk. Ezek a mennyei ajándékok az Ég ösztönzői arra, hogy az Égi utat kövessük inkább, mint az ego ön-puffasztó, önelégült és önpusztító útját.

November a megszokottnál több szexuális energiát hoz, de te leszel az, aki eldönti, hogy mire használod ezt: kreativitásra, szerelemre, intimitásra vagy a kapcsolatodban. Használhatod szolgálatra, gyógyításra, kreativitásra vagy felháborító szórakozásra. A szexuális energia elvonhatja a szeretetet a szexualitásból, vagy pedig valódi csatlakozáshoz vezethet a szexben. Néhányan közületek képesek lesznek embereket összehozni, véget vetni a konfliktusoknak, ami nem csak őket érinti, hanem a körülöttük lévőket is. Ez közös alapot teremt az elménk különböző szintjei között csakúgy, mint a világban.

Azok számára, akik értékelik a misztikus szerelmet, a fény és az Égi Szerelem felvonói állnak a rendelkezésükre, hogy az örömbe emeljék őket, ha készek átadni magukat ennek. Arra vagy meghívva, hogy az Ég ragyogását megtapasztald. Fogadd el ezt a meghívást, és spórolj időt magadnak ezzel.

Lejegyezte: Chuck Spezzano

Fordította: Baranyai Beáta

Fordítás forrása

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Megosztás