Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

2019 Március havi energetika

2019.03.06.

Március az a hónap, amelyben áthidaljuk a szakadékot önmagunk és mások, önmagunk és önmagunk, az Ég és önmagunk között. Ezek az áthidalások sikereket és új, váratlan felfedezéseket hoznak számunkra a bőséggel kapcsolatban. A Csodák Tanításában az áll, hogy Isten Hangja épp annyira hangos, amennyire mi hallani akarjuk. Ezek lesznek a válaszok a problémáidra, és új ideák is egyben, melyek szívedet megérinthetik.

Minden válasz megadatik számodra, ha hajlandó vagy meghallani azokat. Fel kell adnod a játszmáidat, hogy igaz lehess, és a dolgokat engedd a maguk útján, hogy meghalld az igazságot. Ahhoz, hogy igazán meghalld az útmutatásokat, amelyek a számodra érkeznek, jó irányba kell változnod. Március egyben az inspiráció hónapja is, és a felemelkedésé, amely ezekből következik. Légy készen rájuk.

Isten gyermekei vagyunk. MI vagyunk az Ő szerettei. Megengedhetjük magunknak a vigaszt. Megengedhetjük magunknak azt a meleg ölelést, amely gyógyít. Minden választ megkaphatunk, és elengedhetjük minden olyan a világhoz és az egóhoz kapcsolódó függőségünket, amely még megrekedésben tart. Az Égnek van egy jobb válasza számodra. Ha elég időt töltesz csendes elmélkedéssel, a válaszok megérkeznek hozzád, amint elengedted a függéseidet. Miközben ez a hónap már a cselekvésé, a csendes idő és a csendes elme segít majd mindenben különbséget tenni. Meditálj, sétálj a természetben, így érkeznek majd el hozzád a válaszok, amelyekre szükséged van. Az angyalok oda is el tudnak repíteni, ahol ezek a falak rád zárultak, hogy újra értelmet nyerjen minden.

A hónap legnagyobb kihívása az, hogy úgy tűnik majd, mintha életed falai készülnének rád omlani. Amikor a szemközti fal is rád akar majd omlani, úgy fogod érezni, mint akit a kettő közé beszorítottak, befeszítettek. Mindez kaotikus gondolkodási rendszert eredményez, amelyben megjelenik az értelmetlenség, a nagyfokú stressz és a halálvágy is. Kérdezd meg magadtól, hogy hány ilyen éned van ebbe az állapotba befeszítve.

Kérd az angyalokat, hogy emeljenek le téged ezekről a keresztekről, és az élet megszentelt leheletét fújják azon részeidbe, ahonnan ez eltűnt. Az angyalok körbevesznek téged oltalmazó szárnyaikkal és az Isteni Szeretettel, míg ezek a megfeszített részeid újra meggyógyulnak, felnőnek a mostani korodhoz és visszaolvadva énedbe újrahuzalozzák szíved, elméd és tested. Hétköznapibb értelemben ez azt jelenti, hogy választhatod, hogy „Igen”-t mondasz az életre, önmagadra és a következő lépésedre, és „Igen”-t mondasz az Isteni Akaratra és a Taora, melyek csak szeretetet és boldogságot tartogatnak neked.

Márciusban az elméd mélységeibe merülhetsz bele, igen nagyfokú érzékenységgel. Ez mély félelem vagy betegség formájában is jelentkezhet, fizikai és érzelmi szintű szenvedést okozva a legkisebb helyeken is. Ez fájdalmat és dühöt eredményezhet benned, amit a körülötted lévőkre áraszthatsz, mivel az asztrális energia így egy mérgező formában árad szét körülötted. Ez könnyen megbetegedést okozhat, ahol a gyógyulásra vagy meghívva, viszont nem tudod elfogadni a segítséget, ami érkezik. Ez még dühösebbé tehet, mert azt érzed, túl sok ez már a kínokból. A Csodát tanítása szerint a betegségek nem a testből, hanem az elméből születnek, mivel az elme kettéhasadt és nem tud egy egységes célt elfogadni. A célok egyesítése az egyetlen eszköz, amely a Szent Lelket gyógyítja. Az értelem helyreállítása egy kaotikus elmében az egyetlen út a gyógyuláshoz, és a Szent Lélek is ezt kéri tőled. A mi részünk ebben az elköteleződés az értelem megtalálására.

Ami még fontos ebben a hónapban, az a saját teremtéseink. Azaz a tudatunk erejét használni fel arra, hogy a dolgok valódi módon mutatkozhassanak meg. Teremteni azt jelenti, hogy ha látjuk azt, ami fel akar bukkani, érezzük, érzékeljük, és akár azt is, hogy halljuk az embereket a sikereinkhez gratulálni. A teremtés olyan erő, amit teljes jelenléttel kell használni, különben „visszacsaphat” rád. Végtelen tudatodat a szeretetre, boldogságra és békére irányíthatod. Bármelyik e három közül meg tud téged gyógyítani. És ahogyan ezt már korábban említettem, a legalkalmasabb idő a teremtésre – bár tulajdonképpen bármelyik idő megfelelő – az, amikor az elméd a legnyitottabb, vagyis reggel ébredés után, vagy este elalvás előtt.

 Ez egy kihívásokkal teli hónap lehet, ugyanakkor nagy lehetőségeket és jutalmakat is magával hoz. A betegség azokat a helyeket mutatják, ahol meg vagy rekedve és félsz a felébredéstől. Engedd magad megvigasztalni, hogy gyógyuljon az a régi vagy ősi szükség, amely a felszínre került. Az Ég veled van. Ne hagyd, hogy elvakítsanak a hónap történései. A tudatosságod lehetővé teszi a teremtést, hogy mindez sima vitorlázás legyen, ahol elkerülöd a sziklákat és a zátonyokat. A Bibliában az áll, hogy Jézus azt kérte, hogy mindent az ő nevében tegyünk. Ez egy másik erőteljes útja a gyógyulásnak és átalakulásnak. Mindannyian a gyógyulás útján járunk, tudva ezt és magunkhoz ölelve, a világot sokkal könnyebbé teszi. Amikor sarokba állítva érzed magad, nézz fel. A mindennapi szinten nem gyakori válaszok lelki szinten teljesülnek.

Lejegyezte: Chuck Spezzano

Fordította: Baranyai Beáta

Fordítás forrása

Ha tetszett az írás, köszönöm ha jelzed és/vagy megosztod másokkal is.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!