Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

2019 Május havi energetika

2019.05.04.

Május csodás hónap lehet. Lehetőség van akár transzcendens átalakulásra, kivéve, ha rossz döntéseket hozol, vagy ítélkező gondolatokkal húzod le magad a lehetőségeid akár 5-10 százalékára.

A legjobb, ha elmédet az Ég és az onnan érkező útmutatások felé nyitod meg. Ismételd magadban a Csodák Tanítása szavait: „Bizonyos, hogy minden boldog véget ér.” Az Erő Szavaiként használhatod ezeket, hogy megtizedelj minden sötét gondolatot és tapasztalatot, amikor erős szándékkal jelented ezt ki, meghívva az Ég segítségét.

Május sok elfoglaltságot hozhat, de mindaz a béke, amit áprilisban összegyűjtöttél, középpontodban tud majd tartani ebben a hónapban.  Május a szépség és bátorság hónapja lehet. A kivirágzás és személyes fejlődés kaphatnak teret.

Egyes helyzetekben a bátorságod és nagylelkűséged lesznek próbára téve, de ennek eredményeként a jutalom is nagy lesz. A meghittséget és érzékenységet tűzd ki célul, és „kettő az egyben” mellékjuttatásként a sikert is megkapod. A kedvességed és mások megnyugtatása, ami számodra nem jelent nagy kihívást, megmutatja a különbséget a többieknek, és megnyitja az utat számodra is mindezek befogadására.

A ragyogás és ihlet erőteljes energiái hatják át a hónapot, megújuláshoz és áramláshoz vezetve. Május energiái humorban és vidámságban is bővelkednek.

Élvezd mindazt a virágzást és édességet amit a barátok, családod és szeretteid tesznek lehetővé. Az Ég közelségét jobban érezheted most ebben a hónapban, mint általában. Lehetőséged van lekapcsolódni a „világ nyújtotta videójátékról” és ráhangolódni az élet sokkal örömtelibb és spirituálisabb távlataira. Ez megvéd majd a világ és a játszadozásainak és a bálványainak a csábításaitól, melyeket elengedhetsz most a békéért, egészségért és teljességért cserébe.

A szeretetben való létezés érzése lehetséges ebben a hónapban, amit egy személy, egy új munka vagy költözés hozhat egy új, boldog fejezet nyitányaként az életedbe.

A varázslat a levegőben van, de nagyban függ attól, hogy felismerjük és elismerjük azt, hogy hálával tartozunk minden iránt.

Amikor ilyen békés hónap van, ez jó időszak arra, hogy meghittséget és egységet építsünk az együttműködés által. Mindez együtt a másokkal való megosztást erősíti, amely bőséghez vezet.

Az élet meg akar áldani ebben a hónapban. Az Ég meg akar áldani ebben a hónapban. Az öröm, amit másoknak adsz, teszi lehetővé az Ég örömeinek befogadását.

Nyitottságod, nagylelkűséged és elérhetőséged mindarra, amit az élet és a szeretet nyújt számodra ebben a hónapban, az élet minden bőségével telítheti ezt a hónapodat. Miközben az elméd erejét, jólétét és kreativitását is felfedezed. Egyre nyilvánvalóbbá válhat számodra az Ég jelenléte, hogy Isten a Szeretted, a legjobb Barátod mindörökké. Ő Az, aki/ami a létezés mögött rejlik. Megpróbál adni neked, ha nagylelkűen adni tudod a befogadásodat ehhez. Ebben a hónapban a szeretet illata magasabb birodalmakba akar emelni téged.

Sétálj a természetben. Élvezd a jó társaságot. Mindez tovatűnik, mégis egy kis emlékeztető, egy kis ízelítő abból, ami rád vár. Segítsd azokat, akiknek szüksége van rá. Add magad bele az életnek ebbe a videójátékába. Ez az, ahol a tökéletes örömöt és lelki fejlődésed alapvető leckéit megtanulhatod. Növeld az adni-kapni képességét magadban. De soha ne feledd ez csak egy 3D-s világ, a Valóság a fátyol mögött vár rád. És az az a hely, amely telve van Szeretettel és örömteli fénnyel.

Fogadd mindazt az Áldást és Csodákat, melyek ebben a hónapban elérhetőek számodra.


Lejegyezte: Chuck Spezzano

Fordította: Baranyai Beáta

Fordítás forrása

Ha tetszett az írás, köszönöm ha jelzed és/vagy megosztod másokkal is.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!