Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

2019 DECEMBER HAVI ENERGETIKA

2019.12.04.

2019, és különösen December arról szól, hogy egyre inkább az Ég felé forduljunk, újra emlékezetünkbe véssük, nem csak egy eszményként, hanem tapasztalatként. Ez az egész idei év arról szól, hogy felébreszd magadban a spirituális hercegnőt/herceget. Legfőbb tapasztalásaid az életedben így a boldogság, a szeretet és a hála lesz.

Mindez feloldja a bűntudatot és minden ítélkezést és sérelmet, amelyeket az ego gyártott azért, hogy elrejtse és újra és újra felépítse önmagát. A világ tükör számodra, és nem ítélheted el vagy menekülhetsz el a saját rosszallásod elől. A világ egy nagy videójáték, a cél pedig az, hogy meghaladd magát a játékot is. Ezt boldogságban és gondtalanul tudod elérni. Boldoggá és gondtalanná pedig a választásaid és a gyógyulásod által válsz. Amit a külvilágban látsz, az mindaz, amit önmagadban elítélsz és kívülre vetítesz, mintha így meg tudnál szabadulni tőle.

Ebben a hónapban egyik probléma a másik után jelentkezhet, akár támadásként is érezheted. A legfőbb felkészülés erre, ha előre figyelmezteted magad. Készülj arra, hogy December a legkönnyebb hónap lesz ebben az évben. Egy boldog hónap áramlásban, lelkesedésben és hálában. Légy hálás minden jó dologért, és azokért is, amelyek még ezután törnek a felszínre belőled, hogy meggyógyíthasd őket. Sehogy másképp nem fedezheted fel mi az, ami még mindig visszatart téged, mint hogyha felszínre lépnek és megmutatkoznak neked.

A spirituális tanítások is azt állítják, hogy minden a mi legfőbb javunk érdekében történik. Ez akkor nyer értelmet, amikor felismered, hogy az élet a gyógyulásról szól. Valamint a megbocsátásról, amelyhez szintén a gyógyulás mutatja az utat. A gyógyulás útján rájössz, hogy az Egységet sosem vesztetted el, és felismered, hogy az Ég a célod. Mindannyian arra vagyunk szólítva, hogy ezt az utat járjuk, erősítve önmagunkba vetett bizalmunkat és szeretetünket, és segítve ebben másokat is. A Csodák Tanítása szerint a bűntudattól mentes elme nem szenved, nem is ítélkezik, hanem a gyógyulás keresésére biztat.

Minden áldozatiság és támadási helyzet a bűntudatból ered, és újabb bűntudatot teremt. Te viszont átadhatod mindezt a bűntudatot a Felsőbb Bíráknak, az Égi Törvénykezésnek, hogy elbocsássák őket. Olyan hibák ezek, amelyeket ki lehet javítani. Tanulságok, amelyek az ártatlanság által megtanulhatók, végtére is az ártatlanság a végső igazság. A bűntudat csak megerősít minden olyan dolgot, amely miatt a bűntudatot érzed. Az ego használja ezt arra, hogy állandóan újraépítse önmagát. Vagy az Ég útját járod, vagy az egóét. Az első szeretettel és gyógyulással teljes, míg az utóbbi a fájdalom, az élvezetek, a vereség és az elkülönülés útja.

Minden alkalommal, amikor szenvedsz és bűntudatod van, az ego útját választottad. Ez a félelem, a támadás és ön-támadás útja. Mindaddig ezen az úton vagy csapdában ragadva, amíg fel nem ismered, hogy a támadások segélykérések, és neked és az Égnek mindened megvan ahhoz, hogy ezt a támadást segítségnyújtás-felhívásként szemléltesd, és elkülönítsd a félelemtől.

A támadás és a félelem egy ördögi kört teremtenek, amelyből lehetetlennek tűnik a kilépés mindaddig, amíg rá nem jössz, hogy a támadás segítségkérés, és külön választható a félelemtől, amivel megálljt parancsol neked. A félelem gyógyítható azzal a felismeréssel, hogy neked és az Égnek megvannak azok a képességek, amelyekkel a múlt történései - melyek jelenlegi problémának álcázva magukat felemésztenek téged –átalakíthatók. Ezeken túl vannak még a befejezetlen kollektív témák is, amelyeket szintén a csodák és az Ég segítsége révén tudunk átalakítani.

Ez egy csodás hónap. A csodák már itt vannak, de a kéréseddel tudod megnyitni magadat feléjük. Minden támadást, amivel szembesülsz ebben a hónapban, és mindazt, ami nem szeretet, helyezd az igazság oltárára. Ezen az oltáron ott van a Jóvátétel, ami egyrészt a gyógyító utat jelenti, másrészt azt a felismerést mutatja, hogy az ősi nagy „Bukás” illúzió.

Ugyancsak meghívható Isten oltára is, amely az Isteni és az emberi Egységet mutatja. Ami nem valós az azonnal feloldódik ezen az oltáron, ahogy feladod és abbahagyod a régi és ősi sérelmeket, amelyek mögött a bűntudatod és az általuk teremtett problémák rejtőznek. A problémáid oltárra helyezése mutatja a szándékodat, az igazság pedig segít feladni a bűntudatot, amely a problémát táplálja.

Ez a hónap a gyógyulás hónapja, valamint azé a felismerésé, hogy bármilyen téren elért gyógyulás – például egészség, család, pénz – a kapcsolatok gyógyulását jelenti. Másokhoz való viszonyod megmutatja a saját magadhoz való viszonyodat, amely tükrözi az Istennel való kapcsolatodat. A gyógyulás leggyorsabb formája annak észlelése, hogy a múlt véget ért, és illúzióként valójában soha nem is volt. Mivel a múlt csak illúzió, továbbra is az Egységben vagyunk jelen.

Légy a legjobb önmagad ebben a hónapban. Légy hálás mindenért, gyógyítva ezáltal a felszabadultságod és az örömöd, hogy visszanyerd az önértékelésedet és önszeretetedet. Amilyen mértékben kiárasztod magad a környezetedre és másokra, olyan mértékben növekszik a te és az ő önértékelésük is. Mindenki nyer!

Szeretet és Áldás!

Hálásnak lenni önmagadnak és az Égnek a leggyorsabb út az Egységhez, ha meg tudod ezt látni.

Lejegyezte: Chuck Spezzano

Fordította: Baranyai Beáta

Fordítás forrása

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!