Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

2019 AUGUSZTUS havi energetika

2019.08.03.

Augusztus a lehetőségek hónapja. Az a hónap lehet, melyben megteszed a régóta várt előre lépést az életedben. A betakarítás hónapja lehet, amely akár egész szeptember és október végéig kinyújtózhat. Nagyon termékeny hónap lehet életed azon új szintjére való előmozdításában, amit mindig is természetes előre áramlásként képzeltél el és reméltél.

Ahogyan a hála nő benned, úgy nyílnak meg a boldogság új szintjei számodra.

Belső és spirituális területeken mutatkoznak most meg a szintváltások lehetőségei. Világunk minden zsúfoltsága ellenére, augusztusban egyre inkább kapcsolódunk az Éggel. Emlékezünk arra, hogy a szeretet az, amiről az élet és minden leckéje igazán szól. Egyre inkább az Ég és az Ő örömeit hívjuk meg a tudatunkba, miközben egyre kevésbé kötődünk egónkhoz.

Megannyi lehetőségünk adódik ebben az augusztusban, hogy másokat segíthessünk.

És ahogyan ezt megtesszük, olyan mértékben vagyunk mi is segítve. Másokat segíteni tudatosítja bennünk azt, hogy mindannyian egy csapat vagyunk ezen a „földi űrhajón”, ahogyan ezt Buckminster Fuller (amerikai formatervező, költő, író, feltaláló) nevezni szokta. Az egység bőséget hoz, míg a konfliktus hiányt szül.

A változás szelei körülöttünk lengedeznek.

Azonban a tudatlanság mindent ugyanazon a régi, elavult szinten tartana, amely a makacsságunkból és a változástól való félelmünkből táplálkozik. Azok, akik továbbra is tudatlanságban maradnak, hajlamosak lesznek elveszíteni mindazt, ami kedves számukra, és megmentésre szorulnak majd a saját szegényes választásaikból. Egy mélyebb szinten, azok, akik ezt a makacsságot képviselik körülöttünk, tükrözik számunkra saját kemény hozzáállásunkat. Arra vagyunk meghívva ezáltal, hogy áldást és megbocsátást adjunk ezeknek az embereknek, és legyünk hálásak nekik, amiért mélyen elrejtett részeinket tükrözik nekünk.

A Csodák Tanítása a konfliktust és az elkülönülést minden ördögi gyökerének nevezi meg. Elválaszthatatlanul összefüggenek egymással, és egy mélyebb szinten attól való félelmeinket rejtik, hogy vajon képesek vagyunk-e megbirkózni a változásokkal és a felajánlott felemelkedéssel. Tartózkodj a konfliktusoktól. Megtenni a következő lépést és kérni az Ég segítségét, hatalmas lépés a félelmeid átalakításában. Ahol csak szeretet van, nem lehet félelem.

Nagy lehetőség ebben a hónapban, tanulni a csodákat befogadni a saját magad és mások számára.

Szintén valószínű, hogy találkozunk olyan fontos emberekkel, akik tovább tudják segíteni az életcélunk beteljesítését, valamint a bőség természetes jelenléte is elérhető. Ebben a hónapban ideje van a nagy szerelmeknek, óriási örömöknek és csodálatos kreativitásnak. Ez az augusztus olyan lehet, mintha bemennél egy barlangba, ahol különböző méretű, színű és formájú kincsekre lelsz. Ezek olyan örömteli, a szivárvány színeiben tündöklő tapasztalatok, amelyek tartós hatással lehetnek az életedre.

Minden alkalommal, amikor kevesebbet érzel, mint az öröm, amely mindig jelen lehet az életedben, fordulj az Ég felé és kérd a vigasztalást, amely szintén mindig jelen van, de szükséges a szándékod és a befogadásod, hogy érezhesd.

Engedd, hogy ez olyan hónap legyen, amelybe a bőséget és boldog meglepetéseket hívod meg. Add magad át az életednek, a partnerednek, a családodnak, a barátaidnak, mert ez az, ahol örömre találsz. Mindenekfelett pedig add át magad a hívásodnak, mert ez az egyedüli hely, ahol teljesen összekapcsolódsz Istennel és megismered az egység tudatod, az erődet és az ártatlanságodat.

Lejegyezte: Chuck Spezzano

Fordította: Baranyai Beáta

Fordítás forrása

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!