Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

2017 November

2017.11.07.

Novemberben sok minden a felszín alatt folyik. Ezért különösen fontos, hogy tudatosságunk fényét tartsunk mindig magunkon, hogy ne menjünk el mindazok mellett a lehetőségek mellett, amelyek különböző szinteken jönnek velünk szembe. Néhányak számára igen vonzó lehet, hogy hibernálják magukat ebben a hónapban és elhalasszák témáikat 2018-ra, de nem ez a legmegfelelőbb választás a számukra.

Amivel ebben a hónapban szembenézünk, több kegyelmet hoz, tehát halljuk meg a hívást és cselekedjünk. Mivel van ez a hajlandóság a dolgok elrejtésére, ezért jelen van egy olyan energia, amely feltárja azt, ami el van fedve, beleértve a nagyon régóta rejtegetett dolgokat is.

Általában van egy olyan kibontakozás a mai korszellemben, aminek a segítségével felismerhetjük, hogy a gyógyulás a válasz a továbblépésünkhöz. Ez segít bennünket, és segíti a földet is. Egyedül a gyógyulás útja vezet el minket a Mennyországba itt a földön. A Csodák Tanítása állítása szerint: mindenki meg van hívva a gyógyulási folyamatba, de kevesen választják, hogy ezt meg is hallják. Mégis, néhányan ebben a hónapban, elkötelezik magukat arra, hogy odaadó gyógyítókká váljanak azáltal, hogy felismerik minden negatív gondolat, tapasztalás és boldogtalanság egy választás volt az ego mellett, ezáltal egy elkülönülő függetlenség. Novemberben nagy mennyiségű sötétség gyógyítható és távolítható el a földről. Páran még annak is szentelik majd magukat, hogy a csodák munkásaivá váljanak. 

Váratlan képességek és erősségek segítik ebben a hónapban a gyógyulás útjára való felemelkedési hullámot. Ez az egység útja, amelyen a kapcsolódás meggyógyítja az elkülönülés illuzióját és minden ebből fakadó problémát és fájdalmat. Ahogy egyre szorgalmasabbak vagyunk a növekedésben és a gyógyulásban, úgy válunk egyre lelkesebbé és tisztábbakká, ami egyre nagyobb erőt és kitartást ad, hiszen az igazságért élünk. Egész Novemberben egy természetes finomság bontakozik ki, amely sokkal érezhetőbb és láthatóbb lesz a hónap utolsó hetében.

Ebben a hónapban az utat tisztítjuk Decemberhez. December 8-ka környékén egy erőteljes felemelkedési energia tapasztalható majd. Ez a tudatosságnak egy olyan emelkedése lesz, ami által a Föld energiája olyan módon emelkedhet, amilyenhez nem volt hasonló Krisztus óta. Ebben a hónapban pedig a sötétség abba a szürkületbe fordulhat, amely a hajnali világosodást megelőzi. Ha megmaradunk a hitünkben és szabadon, nagylelkűen és szenvedélyesen odaadjuk magunkat, ez lehet az a hónap, amelyről az elkövetkező időkben úgy írnak majd, hogy „a hónap, amikor minden átfordult”. Tehát, miközben November teljesen jelentéktelennek tűnhet, itt van a lehetőség, hogy egy csodálatos hónap legyen. A kérdés, hogy számunkra melyik lesz? A Csodák Tanítása szerint az ego ezerféle kérdést tesz fel és százféle kétsége van, de Istennek csak egyetlen kérdése van: „Segítesz nekem megmenteni a világot?”

A December 8-ki energia már Novemberre is visszaáramlik. Azok, akik azért jöttek, hogy a jobb időkre  lelkesítsenek, valamint azok, akik érzékenységüknek köszönhetően nem találják még helyüket a világban, elkezdenek rezonálni ezzel a hatalmas és erőteljes energiával. Azok, akik nem kötelezik el magukat a gyógyulásnak és a tudatosság emelkedésének, könnyen érezhetik majd, hogy nem találják a helyüket, kívülállók. Novemberben, erre a közeledő energiára való rezonálás, nagy befolyással lehet a munkánkra. Miközben sokakat elboríthat a puszta kimerültség, azok, akik a gyógyulás felé kötelezték el magukat felbátorodást és megújulást érezhetnek. Ha ígéretet tettél, hogy jobban segíted a világot és az emberiséget, már érzed azt a rezgést, ami közeledik. A saját emelkedettséged és megújulásod által újítod meg és emeled a körülötted lévőket is. A Decemberi energia táplálja a jelent és a jövőt egyaránt. A Novemberben kibontakozó tudatosodás elvezet ennek az energiának a gyümölcsei, ajándékai és lehetőségei nagyobb élvezetéhez. Isten teremtménye vagy, és ezáltal teljesen szeretett, szerethető és szerető. Ezt a szeretetet élvezheted egész hónapban, ha figyelmedet nem csak a mindennapokon és vízszintes horizonton tartod, hanem a függőleges tengelyen is. Szeretett vagy, és azért jöttél, hogy szeress. Minden más elképzelésben az ego túsza vagy, a világot sokkal inkább az ő szemén keresztül nézve, semmint az Ég szemén keresztül, amely soha nem ítélkezéssel, hanem örömmel néz, hiszen így tudja kiterjeszteni magát, mint Szeretet.

Chuck Spezzano

Fordítás forrása

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!