Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

2017 Márciusi előrejelzés

2017.03.03.

Az újjászületés energiái Márciusban is folytatódnak, főként az első három hétben. Az újjászületés fájdalmas lehet, legfőképp akkor, amikor tudattalan mintákat érint, amit előszeretettel tesz. Az újjászületés kulcsa legelőször is az, hogy felismerd, hogy épp egy születési folyamatban vagy és ez nem jelenti a világ végét.

A bizalom meghatározó eleme a születésnek, mivel a születés arra szólít, hogy feladd legnagyobb ellenállásaidat, legmélyebb fájdalmaidat és old fel az egódat. Ahol a születés felbukkan, ott egyre kevesebb van belőled és egyre több az életből. A születésben alapvető, hogy kövesd azt az irányt, amerre visz. Bízz a folyamatban. Bízz az érzéseidben. Bízz magadban. Bízz magasabbrendű énedben és bízz Istenben.

Ha félelemben rekedtél, támadó gondolatokban és ítélkezésben rekedtél. A probléma nem kívül van, a probléma benned van, a téves gondolkodásodban. Az egod szeretne megállítani, de a hűség az igazsághoz köt, nem az egódhoz. Amikor fájdalomban vagy, hajlamos vagy védekezésbe ereszkedni, vagy ellentámadásba. Hajlamos vagy a körülötted lévőket rossznak kikiáltani, főleg azokat, akik a születésed katalizátorai. Az egód megsemmisülésbe és öntámadásba vet. Azt akarja, hogy bűntudatot és félelmet érezz, megrekesztve így a születési folyamatot és elirányítva téged a fénytől, megkísérelve visszatéríteni a biztonságos anyaméhbe. Ha így teszel, a fénytől fordulsz el. Így a megsemmisülés vonzereje egyre nő, főleg azokhoz a helyzetekhez kötődően, ahol elbuktál egy lelki vizsgát és emiatt meghaltál előző életben. Most arra vagy szólítva, hogy menj át a vizsgán és a fény felé fordulj. Bármi váltotta is ki a születést, az az ego rájátszása volt arra, hogy nagyobbnak láttassa magát, és a magasabbrendű énedet, mint a legjobb utat ahhoz, hogy megtanuld a szükséges leckét. Az ego azt akarja, hogy a születés olyan fájdalmas és drámai legyen, amennyire csak lehetséges. Az őrült gondolkodás túlélését akarja, míg a magasabbrendű éned sima születést szeretne számodra. Fordulj a fény felé, válaszd a magasabbrendű utat. A feladás mindig az egótól érkezik, hiszen önmagad és mások szenvedését kívánja. Ahol áldozatnak érzed magad, a fájdalmas múltat átemelted a jelenbe. Itt az idő, hogy meggyógyíts minden áldozati játszmát, amivel szembesülsz. Bízz az Égi Tervben, ami a megbocsátás. Világod kitágul, és sokkal élvezetesebb szexuális együttlétet fogsz megélni a partnereddel.

Az egyik fő aspektusa Márciusnak, hogy elkezd megmutatkozni a kreativitás, mint az újjászületés egyik eredménye. Ahogy ez megjelenik, életed új fejezeteinek látomását tárja fel számodra. Ebből az új fejezetből remény és egy jobb út érkezik hozzád, mely kivezet megdermedtségedből és egy teljesen új világban szilárdít meg.

A megszületéshez jó, ha észben tartod:

1, Minden fájdalom, a te régi fájdalmad.

2, A védekezésed még több fájdalmat és támadást gerjeszt.

3, Bármely erő, amely úgy tűnik, hogy ébredésre ösztönzött, a legmegfelelőbb volt.

4, A küzdés meghosszabbítja a folyamatot és a szenvedést növeli.

5, Minden szereplő ebben a forgatókönyvben te magad vagy. Ősi önértékelések ezek, amelyek azért érkeztek most, hogy megbocsásd és integráld őket.

6, Ami történik, az a segítségedre van, hogy megmentse és jobbá tegye az életed. Egyedül a védekezésed teheti rosszabbá a helyzetet. Gondold azt, hogy egy csecsemő születik, és légy nyitott a folyamatra.

7, Isten Akarata számodra a teljes boldogság, a szenvedés része nem tőle származik. Hasonló a hasonlótól származik, és Istentől egyedül a Szeretet eredhet. Egy mondat melyet kedvelek, és megerősítésként használok a Csodák Tanításából származik és így hangzik: „Isten szeretet, és minden más nem az Ő akarata.”

8, A bizalom minden helyzetet felold és paradox módon a legmegfelelőbb változatba fordítja át.

9, Add át magad teljesen a születésnek, és sokkal könnyebb lesz, elvezetve téged egy magasabbrendű igazsághoz.

Márciusban a tiszta gyógyulás pillanatai érkeznek el, elmozdítva védekezésed páncélját csakúgy, mint a fájdalmadat mögötte. A tiszta öröm érzését tapasztalhatod meg Márciusban és bár lehet rövid életű lesz, de mutatja az utat tovább és feljebb. Élethosszig tartó szeszélyek és a félelem-alapú kontroll oldódhatnak fel, amelyek mindig az „utadon” és „tisztességben” próbáltak tartani. Ez egyedül az egódnak volt jó, de nem neked. Amikor az egódnak sikerül teljesen kizárni téged, ez kétszeres halálra ítéltséget jelent számodra. Szerezd vissza az életed. Nem kell továbbra is az egód túszának lenned. Add át teljes elmédet az Égnek, és az Ég vendége leszel.

Miközben ez a hónap mind pozitív, mind negatív meglepetéseket is tartogat, a gyógyító hozzáállásod mindenhez egy aranybányává varázsolhatja a hónapot, arany életet kínálva neked, mely a sorsod támaszpontja lehet.

Ezer áldás szálljon rád ebben a hónapban.

Legyen erős a hited és a megadásod még erősebb, mivel ez a kapcsolódás és a születés útja. Ez a látomás és az életcél útja.

Nyisd meg a szíved és oszd meg a benned lévő Isteni szeretetet.

Chuck Spezzano

Fordítás forrása

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Megosztás