Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

2017 Június

2017.06.06.

A dolgok összeállnak. A puzzle darabkái elkezdenek a helyükre kerülni. Végre itt egy kis elismerés mindazért a kemény munkáért, amelyet a vágyott cél érdekében tettünk. Talán a munkádhoz vagy a párkapcsolathoz fűződik. Talán a saját gyógyulásodhoz, de végre válaszok kezdenek érkezni. Amikor 100%-ban adod magad, meglesz az eredménye. Miért tartott mindez ilyen hosszan?

Mert a problémák gyökere is olyan mélyen volt, hogy az időközbeni áttörések ellenére folytatódott újra és újra az átalakulás. Ha hónapokat töltöttél egy konkrét témával, azt mutatja, hogy a probléma nem csak a lélekben gyökerezik, hanem a kollektív tudattalanból is érkezik. Amikor felismered, hogy az emberiség teljes történetének milyen mennyisége gyógyul, akkor felismered, hogy milyen összetett a probléma, ahogyan a kollektív tudattalan a problémáid gyógyulásán keresztül táplálkozik. Kulcsfontosságú, hogy ezt felismerd, azért, hogy értékeld önmagad és mindazt, amit eddig teljesítettél. Az elköteleződésed most elnyeri jutalmát, és kulcsfontosságú, hogy elismerd magad. Ha a nagy lépés nem sikerül a mi generációnknak, azaz az áradást a gyógyulás és a szeretet felé, mint életvitel felé, fordítani, akkor mi mutathatjuk a sötétségből kivezető utat, és majd a gyermekeink tűzik ki a zászlót. Elkötelezettséggel és csodával még sikerülhet. Sok minden már el van végezve, és még sokkal több mindent kell teljesíteni. A félelem és a sötétség, amit tapasztalunk, csak a saját személyes tanulnivalóink, csakúgy, mint azok, amelyek az őseink és a kollektív számára címzettek. A gyógyulásod mindenkit segít.

Amit meg tudsz bocsátani és el tudsz engedni, az békét és fényt hoz. Miközben mindent odaadsz, amit oda kell adnod, fontos, hogy emlékezz arra, hogy mindennek a Forrása nem a világból vagy a körülötted lévőkből ered, hanem a Teremtőtől származik. Amint a körülötted lévőktől származó igényt kezded el kielégíteni, előbb-utóbb kiábrándultnak és cserben hagyottnak érzed majd magad. Ennek következtében lesz néhány manipulatív érzelmed. Használd az érzelmeidet, mint jelzőket, hogy mikor térsz le az útról és kezdesz el elvenni, a 100% adás helyett. Egy mondás szerint, egy fény kialszik a Mennyben, amikor elveszel valaki mástól a környezetedben. Nem tudsz csalódni, amikor 100%-ot adsz, és a gyógyulásra használod az érzelmeid. Amikor adsz, akkor kapsz, de emlékezz, hol van a Forrásod, vagy szenvedni fogsz. Azok számára, akik szorgalmasak és elkötelezettek, elkezd megvalósulni a Csodálatos Élet történet ebben a hónapban.

Bárhol, ahol szenvedsz, az miattad van, mert nem adsz oda mindent, így nem is fogsz megkapni mindent. Azt hiszed, hogy az érzelmeid jogos panaszok, amikor igazságtalanság történik veled, és tisztességtudó, sérült és követelőző leszel. De igazából az egódat követed ilyenkor, az ő szemléletének válsz a túszává. Az ítélkezés hiábavaló, az érzelmek és szenvedések gyökere. Nem tudhatod, hogy mik lesznek a múlt, a jelen és a jövő következményei. Az érzelmeid jelzők, hogy hol tértél le az utadról, és ha nem használod őket a gyógyulásra, akkor azon leszel, hogy másokat használj a saját igényeid kielégítéséhez. Attól függően, hogy hogyan viselkednek, mások szintén nem az útjukat járhatják, és ez lehet az ő segélykérésük. Az is az utadról való letérés, ha nem ismered ezt fel és belemész a harcba. Felügyeld magad. Kérd az Ég segítségét. Válaszd a gyógyulás útját. Ez az egyedül hazavezető út. És ha a gyógyulás útját választod és jó partner vagy, a körülötted lévők ugyanilyen mértékben lesznek a jó partnereid. Mindez ebben a hónapban a szeretettel van áthatva. Az életed így egy termékeny és csodálatos kert lesz. Az emberiség történelme, minden tudatlanságával, háborújával és igazságtalanságával együtt, feltárul. Az élet a gyógyulásról szól, a Te életed ebben pedig a legnagyobb kaland. A lelked videós játéka, hogy megtalálja visszaútját a szellemhez. Az úton arra vagy hivatva, hogy sok embernek segíts, így téged is sokan segíteni fognak majd. Engedd, hogy életed mércéje a boldogság legyen. Ha nem vagy boldog, nem vagy az utadon, és egy leckét kell épp megtanulnod ezáltal. „Semmi sem sikeresebb a sikernél”, tartja egy régi mondás. Amikor megtanultad a leckét és 100%-ban adtál, akkor leszel sikeres, és az életed sikerrel és örömmel lesz tele. Amit a körülmények ellenére is adsz, az fogja gyógyítani mindazt, amivel szembe kell nézned. És ne hagyd magad elfogni az igazságosság és az áldozatiság önelégült felsőbbrendűsége által. Ez egy pszichológiai csapda, amely versenyszerűen hajtja, hogy veszíts ma és győzz majd holnap. Ha nem tesz boldoggá az, amiben hiszel, itt az ideje változtatni. Ha nem teszed meg, akkor hitrendszereid az áldozatiság és élvezetek ördögi körébe rántanak, életed lefelé húzó spirálba  kerül.

Június megkönnyebbülést és a dolgok jobbra fordulását hozza el. Az érzelmeid panaszok, de ha mindent odaadsz, akkor mindent megkapsz, és nem lesz több érzelem vagy panasz, csak boldog érzések. Az érzelmi éretlenség és a felelősség hiányának világát éljük. Ami gyógyítatlan múlt, az most egy kihívás. Az emberek inkább kifogásként fogják fel az életet, mint a lélek tantervének. Elfelejtettük, hogy hol a Forrásunk, és ebből következően szenvedésben maradunk, mikor oly közel a segítség. Az érzelmeink mutatják, hol fordulunk a sötétség felé, és ha túl messzire megyünk ezen az úton, olyan érzésünk van, mintha a pokolban lennénk. A szükséges válaszok egyszerűek, de a szívünk változását igénylik, vagyis, hogy legyünk egyre inkább az Ég vendégei, mint az ego túszai. Hogy hogyan érzed magad, azt jelzi, hogy milyen jól teljesítesz, vagy hogy hol van szükség gyógyulásra. Ha nem ilyen módon használod az érzelmeid, nem látod meg, hogy mi a te részed ebben az egészben, és mások hibáin keresztül járod az utad, figyelmedet a fájdalomra fordítva. Minden adott számunkra, de ha mi nem adunk, akkor az ajtók zárva maradnak.

Június a kapcsolódás, a szabadság, a hitelesség és a könnyedség hónapja lehet. Add fel az ítélkezést. Az élet, a remény, az álmok és a boldogság gyilkosa. Minden érzelmünk és szenvedésünk gyökerénél ott találod. Nézz Krisztus vagy valamelyik másik Égi Segítő szemével, és sokkal inkább egy átalakul világot látsz, mint egy elítéltet. hagyd, hogy Június az a hónap legyen, ami lehetne, benne oly sok szeretettel, ahol minden megújul és elkezdődik életednek helyreállítása egy teljesen új szinten.

Chuck Spezzano

Fordítás forrása

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!