Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

2017 Július

2017.07.04.

Júliusban most nagymértékű eredményesség érhető el. Miközben a másik oldalon ott található a tunyaság is, abban az értelemben, hogy az ember inkább csak pihenni, szórakozni és az életet élvezni szeretne. Ha egyensúly van e két energia között, ez a hónap élvezetes lesz.

Ha bármelyik véglet irányába elmozdul az egyensúly, akkor ott öntámadás lép be, akár a kihagyott szocializálódási lehetőségek miatt, akár a bűntudat miatt, a személyes fejlődési lehetőség kihagyásáért.

Ez a hónap érzelmi gazdagsággal telítődhet, ha időt szánsz észrevenni értékeidet és mindazt, amiért hálás lehetsz; különösen az életedben lévő embereket és a szépséget, amely körülvesz mindenhol.

Július a siker hónapja, amely könnyen és gyengéden érkezik. Július a kreativitás és felfedezés hónapja is lehet. Engedd a válaszokat hozzád érkezni, amikor békében vagy. Nem kell vadásznod a válaszokra. Egyszerűen hívd meg őket. Engedd el a feszültséget. A válaszok itt vannak. A könnyebb utak megmutathatják magukat. Új ötletek vezethetnek kalandra és egy jobb útra.

Ne dolgozz oly keményen a céljaidért, és aztán titokban eltaszítod őket. Légy békés és befogadó. A változás felbukkan, ha szólsz hozzá. És a változás az, ami egy jobb élethez vezet, több bőséggel. Ha minden történést úgy tudsz látni, hogy az a legfőbb érdekedben történik, akkor a bizalmad minden történést a javadra fordít, annak ellenére, hogy az elején törést vagy veszteséget könyveltél el a terveiddel kapcsolatban. Bízz a folyamatban. A legfőbb érdekedet szolgálja, de valószínű, hogy az nem az egód legfőbb érdeke.

A lelked nem igazán foglalkozik azzal, hogy szép napod legyen. Azt akarja, hogy megtartsd az ígéreted és megtanuld, amit ígértél, hogy tanulni fogsz; és meggyógyítsd azt, amit ígértél, hogy meg fogsz gyógyítani. Amikor valaki vagy valami olyantól függsz, ami már nem támogat téged, a függőséged valami olyannal kapcsol össze, ami visszatart. A partner a kapud, nem egy hamis isten. Az ilyen típusú függőség veszteséghez vezet, és a veszteség inkább depresszióhoz, semmint az új születést elhozó elengedéshez. A veszteséghez való ragaszkodás az értelmetlenség álcáját kölcsönözheti, ami az ego néhány jelentésének elvesztését jelzi. A legjobb, ha megkérdezed az Eget: „Mi ennek az értelme?” Ez segít fenntartani magad, és megad mindent, amire szükséged van. A válaszként érkező szavak értelmet és kegyelmet hoznak neked. És addig kérdezheted ezt a kérdést, amíg nincs több értelmetlenség.

Július általában véve sima hónap lesz, csak alkalmankénti ütközéssel. A béke, amely jelen van ebben a hónapban, feltöltheti a tartályodat, és megújíthat. Engedd, hogy ez legyen. A termékenység megjelenhet az állandó személyes közreműködésed nélkül is. A kert sem kéri mindig a segítséged, hogy növekedjen.

Ha egy krónikus problémától szenvedsz, az tipikusan egy ősi ego által való táplálást jelez. Fájdalom, testi problémák és a rest ásítozás ennek a jelei. Egyszerűen megkérdezheted a Csodák Tanítása szerint: „Isten teremtette ezt?” Isten a Szeretet, a Fény és az Igazság. Ha tehát mindezt nem Ő teremtette, akkor létezik egyáltalán? És ha nem létezik, akkor ott mi van? Aztán légy készen a következő rétegre, melyet az ősi ego vág hozzád azért, hogy megállítson. Különleges időket élünk, amikor az oly régen bekövetkezett „bukások” kijavíthatók, és oda irányítanak, ahol az elszenvedett veszteségek most helyreállíthatók. Ez egy csodálatos idő emiatt a helyreállítási lehetőség miatt.

Most ellazulhatsz. Bármilyen utat is jársz ebben a hónapban, könnyedén teheted, hacsak az ego nem igényli a figyelmet és a nehézségek különlegességét.

Legyen csodálatosan gyönyörű hónapod!

Chuck Spezzano

Fordítás forrása

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!