Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

2017 Január

2017.01.04.

Január egy csodás hónap lesz, minden felbukkanó akadályozó körülmény ellenére. Az optimizmus és a lelkesedés hulláma érezhető. Azok, akik nem tapasztaljál ezt az újonnan felfedezett energiát, ez egy hívás egy nagymértékű megbocsátásra és áldásra. Csak ez segít embereknek és helyzeteknek az igazság iránti kibontakozásban.

Segíthetsz vagy gátolhatsz, és a saját boldogságod vagy annak hiánya mutatja, hogy segítettél vagy a probléma részese maradtál inkább. Amikor feszült vagy, és mindent meg akarsz tenni magadért, mindez a rejtett érdemtelenség érzésében és a fontosságod megalapozásában gyökerezik. Ez sokkal inkább figyelemfelkeltés és a különlegesség kialakításának kísérlete, semmint öröm. Az öröm a kapcsolódásból és abból fakad, hogy adsz és elfogadsz, ami által az elkülönülés feloldódik. A megosztás hoz bőséget, nem az ego által felépített elkülönülésből és versengésből fakadó hiány.

A hullámok erősödnek. Használd ki ennek az áramlásnak az előnyeit, hogy kövesd a felbukkanó Tao-t (Utat). Egyedül az ítélkezésed diktál másképp, úgy, hogy áldozatiságba taszít, miközben felsőbbrendűnek próbál feltüntetni. Haladni az áramlással, amikor dagály van, és nem ellenállni a süllyedésnek, mikor jön az apály, ez a kulcsa a jó időzítésnek és jó szerencsének. A kitartásodat segíti, ha nem állsz ellen annak, ami történik. Ítélkezni és ellenállni kimerítő, a saját kibontakozásodat állítod le, bár nagyon nagy ritkán épp a gonoszt állítod le magadban az ellenállással. Mégis a legtöbb esetben az ellenállásoddal egyszerűen a negatívat erősíted, a harc által sokkal inkább a negatívat valósítod meg. A harc a negativitás erősítése, mind a saját hitrendszeredben, mind az adott helyzetben. A megbocsátás egy boldog káprázat, amely eltünteti a sötétet. Eltünteti a sötétséget, ami valósnak látszódik és érződik.

Január az alakuló kapcsolatok erősítésének hónapja. Ahol nem kapcsolódunk, ott a helyzet, vagy az egonk, vagy a hitrendszerünk rabja vagyunk. Más egoja kevésbé zavar majd minket, ha a sajátunk kisebb lesz. Az egonk védelme a halálunkért való harc, mivel az egonk még most is a halálunkat tervezi. Az ego nem a barátunk. Mégis a legnagyobb függésünk a saját felépített személyiségünkhöz fűz, amely jobb akar lenni másoknál, és ha ez nem megy, akkor alárendelt lesz, hogy mindenképp különböző legyen. Kevesebb hamis személyiség és több égi lesz bennünk, ha lebontjuk és gyógyítjuk az ego által épített falakat.

Néhány embernek Január a kincsek palotája lesz, és bármely területen érkezhet a bőség, ahol várják, beleértve a világi dolgokat, és az örökéletű spirituálisakat is.

Januárban lehetséges egy nagy szerelem felbukkanása. Néhányaknak ez romantikus szerelmet jelent, másoknak pedig nagyobb szeretetet a családban, a barátok között, tágabb csoportban vagy éppen az egész világ felé. Keveseknek pedig ez isteni és égi szeretet lesz.

Tégy előrelépéseket a szeretetben és a tudatosodásban ebben a hónapban.

Bontsd le az ego falait és engedd be helyettük az Ég Szeretetét és erejét.

Légy még a legmerészebb elképzeléseidet is túlszárnyalóan boldog, és engedd, hogy az öröm és élvezet legyenek a mérce abban, hogy hogyan is éld az életed.

Chuck Spezzano

Fordítás forrása


vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!