Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

2017 December

2017.12.06.

Minden Decemberben tudatunk mélységei tárulnak fel a gyógyulásra, ezért fontos, hogy a gyógyulást fókuszban tartsuk, mert nagyon sok mindent tudunk beteljesíteni. Bármi is történik Decemberben, ami nem boldogságot hozó, az gyógyulásért kiált.

Ha nem ezt az irányt követed, könnyedén válhatsz egy dráma-királynővé ebben a hónapban, vagy érezheted úgy, mintha direkt kiszúrtak volna veled. A kollektív tudattalan kapuja szélesre tárul ebben a hónapban. Ez az emberiség teljes történelme a háborúkkal, a pestissel, az éhínséggel, a természeti katasztrófákkal, rabszolgasággal és szenvedéssel. Mindenki, akivel ebben az évben együtt dolgoztam a személyes terápiájában,  kapott egy adagot ebből a kollektív törzsből, amely a személyes problémái megnyilatkozásán keresztül táplálkozott. Ettől tűnhetnek krónikusnak is ezek a problémák. Ősi minták és előző életek témái kiválóan tudnak táplálkozni bármilyen felmerülő problémánkból. Ha nem kötelezed el magad a gyógyulás mellett, és tudatod fókuszát nem az Ég felé irányítod, az ego könnyen túszul ejtheti kibontakozó folyamataidat. Használja a bankszámládat, de a költségeket te fizeted. Ezt akarod? Bármi, ami nem a boldogság, az egy hibás teremtés belőled, az ego mellékvágánya. Felismerheted, hogy ez egy segélyhívás, amely a te és az Ég szeretetéért kiált.

Bőséges csoda árad ebben a hónapban. A szeretetedből és hitedből kinőve, és élve az Isteni Szeretet csodájával, megkülönböztetik az illúziókat az igazságtól. Bármi, ami nem szeretet, az illúzió. Minden, ami szeretetlen, az projekció és téves teremtés. A félelemmel szemben választhatod a szeretetet, tudva, hogy az egy jobb út. Az ego arra fog törekedni, hogy elvonjon a kegyelem általi felemelkedéstől, amely december nyolcadikán érkezik. A kegyelem úgy emelkedik fel, mint egy hegy, és úgy száll alá, mint egy másik. Így az egész hónapot áthatja ez a kegyelem, hacsak az ego meg nem találja azt az éppen szükséges utat, amely által eltéríthet. Engedd be a segítséget, a kegyelmet és a felemelkedést ebben a hónapban. Ha így cselekszel, a szereteted által te lehetsz az egyik, aki a hit és a csodák csatornájává válik a körülötted lévők számára, olyan befolyás-hullámokat indítva így el, amely egyesíti az embereket.

A kollektív tudattalan tartalmaz mindent, ami szeretetlenség. Először el kell kezdened a saját életedben mindent megtisztítani, ami szeretetlen, hogy így segítsd a kollektív tudattalan tisztulását. Ez magában foglalja azt, ahol te cselekedtél szeretetlenségből, és azt is, ahol áldozattá váltál mások szeretetlenségből fakadó cselekedetei által. Ezek a helyzetek csak ott hatnak rád, ahol saját támadásodat másokra vetíted az áldozat áldozatának szerepébe bújva, figyelmen kívül hagyva segélykiáltásukat a nyomorúságuk és hibáik miatt, a helyzetet arra használva, hogy függetlenedj, és az egót építsd vagy erősítsd. Ez a hamis, elkülönülésen alapuló függetlenség, amely különválaszt téged. Ez a rejtett működési elv minden szenvedést okozó probléma és helyzet mögött. A tudattalanodat használod, amely sokkal nagyobb, mint a tudatos elméd, hogy elrejtse ezeket a történéseket előled. Ily módon elrejted és kivetíted a bűntudatodat, nem segítve azokat, akiknek ígéretet tettél, hogy felemeled őket. Ehelyett elutasítod a segélykérésüket és ennek következtében inkább elkapod a sebüket. Azt gondolod, hogy ők voltak igazságtalanok és csúnyán kihasználtak, de ha a tudattalanod feltárná magát, megláthatnád, hogy te voltál az, aki igazságtalan és csúnyán kihasználta őket azért, hogy az egóját erősítse. Ez az, amiért a megbocsátás sokkal inkább érted van, felszabadítva a többieket és feloldva rejtett bűneidet.

A személyes tudattalan szintjén mindenki körülötted a rejtett én-képeidet mutatja. A legtöbbet olyan szerepek és védekezések fedik le, amelyek kompenzálják azokat a hiedelmeket, amelyek által megítéled magadat. Ezáltal jónak látod magad, de igazából csak elhasználnak téged, mivel nem tudsz általuk befogadni. Minél tisztességtudóbb vagy, annál több bűntudatot érzel belül. A bűntudat mindig tévesen teremt, kivetít és szeretetlenül cselekszik. Itt az idő, hogy meggyógyítsd én-képeidet, mert fájdalmon és igazságtalanságon alapszanak, és mindegyik olyan, mintha egy életnagyságú óvszert hordanál. Az áldozati történések nehéz szívet eredményeznek, érzéketlenné tesznek és a szeretetlen, előre lejátszott események ördögi körébe taszítanak. Az én-képeid szükségtelenek. Megállítják az áramlást és elrejtik örömteli, végtelen lelkedet. Vagy, ahogyan már annyiszor mondtam: „Legyen kevesebb belőlünk, és több az Égből”.  A legjobb módja, hogy a kollektív tudattalant gyógyítsuk, ha meghívjuk Krisztust, Buddhát vagy Quan Jin-t magunkba, így az ő szemükön keresztül látva elhozhatod az átalakulást az emberiség begyógyulatlan múltjába.

Ebben a hónapban minden a kapcsolataink gyógyításáról és élvezetéről szól, mert ez az , ahol az ego a leginkább megpróbál megállítani és eltéríteni. Fókuszálj a szeretetre ebben a hónapban, beleértve az Ég Szeretetét, és így tudod képviselni a szeretetet, amely bármely helyzetből hiányzik. Ha ezt észben tartod, a csodának adhatsz életet az Ég Szeretetét meghívva, hogy átalakítson bármely szeretetlen helyzetet, legyen az bármekkora is. Krisztus és Buddha is megszületik ebben a hónapban, és a nyitottságod feléjük az Isteni Jelenléttel áldhat meg téged. Ha emlékszel arra, hogy ők veled vannak, mi lehet a probléma?

Emlékezz arra, hogy ki vagy és nyerd vissza magadat ebben a hónapban.

Tudd, hogy minden szeretetlen viselkedés egy segélykérés és te hozod el a Szeretet csodáját.

Krisztus vagy Buddha szülessen meg benned ebben a hónapban.

Chuck Spezzano

Fordítás forrása

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!