Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

2017 Április

2017.04.06.

Április – összességében – egy ragyogó hónap. Azonban, van egy-két olyan nagyobb kihívás, ami miatt a változás még mindig jelen van és elkerülhetetlen. Itt vannak azok, akik újjászületés előtt állnak, ráadásul gyorsított üzemmódban.

Amikor itt a születés ideje, néha az egyetlen elképzelés, amely az embert a helyén tudja tartani az, hogy elkötelezi magát az igazság, a továbblépés és az Éggel való kapcsolódás mellett, amit egy valódi születésben a lélek sötét éjszakája megtépázhat. Ezért fontos, hogy a születés pihenő időszakaiban tudatunkat afelé fordítsuk, amiről tudjuk, hogy az az igazság. Így például tudjuk, hogy minden alászállás a sötét éjszakába egyben egy újjászületés, amely az érdekünkben történik.

Lélek szintjén mi választottuk ezt, hogy készen álljunk egy új szinten másoknak is segíteni mindabban, ami érkezik. Minden születés veszélyesnek tűnik. Mindent tudhatunk előre. Legfontosabb a bizalom, az önátadás és az elköteleződés. Emlékezz a Mennyre. Emlékezz Istenre. És amikor ez a kapcsolat elbizonytalanodik, emlékezz, hogy volt egy nagy bukás - mely ősi, de valószínűleg újrajátszódik most ebben az életben -, amit most magad mögött hagyhatsz. A sötétség legyőzetik.

Ami ezekben az időkben létfontosságú és valóban segít, az az ima, a mások gyógyítása és szolgálata. Az ima az Éggel való lelki közösség. A gyógyítás a teljesség visszaállítása. A szolgálat annak a felismerése, hogy mások szüksége a miénk is. Egyedül a másokkal való szeretetteli kapcsolódás és közösség vezet el bennünket ahhoz a felemelkedéshez, ahol visszanyerhetjük az oly régóta elvesztett tudatszintet. Az ima, a gyógyítás és a szolgálat pillanatai azok, amelyben megpillanthatjuk Istent.

Mindazok számára, akik nem ezt az intenzív megszületési utat járják, lehet egy-két olyan küszöbön álló születésük, amelyek ritkaságuknál fogva messzire nyúlhatnak.

Április nagyrészt mégis a kedvesség hónapja lesz, főleg azoknak, akik nem ezt az intenzív születési utat járják, és azoknak is, akik önmaguk gyógyításán keresztül tesznek a világért.

Áprilisban olyan be nem tervezett találkozások történhetnek, amelyek hasonló gondolkodású embereket hoznak össze egymással, akik magukat és másokat is lelkesíteni tudnak.    

Képessé válhatunk az érdekek feladására a kölcsönösség, a kellemes és mélységes kapcsolódások érdekében, valamint - az ártatlanság új szintjéről származó - gondtalanság érdekében.

Partnerek közötti nagy félreértések és minden szintű egyéb kapcsolódások oldódhatnak meg ebben a hónapban, az adás és elfogadás, a romantika és a kreativitás új szintjeit biztosítva ezáltal.

A megértés új és mélyebb szintjei érkeznek el hozzánk azzal, hogy felismerjük, hogy minden, amit látunk, az mindaz, amit magunkról gondolunk. Ekkor felfogjuk, hogy minden, amire szükségünk van, az a megbocsátás saját magunknak. Ha felismerjük mindenki ártatlanságát, kezdve a sajátunkkal, az feloldja igényünket arra, hogy másokat hibáztassunk, csak mert csillapítani és elrejteni akarjuk a saját bűnösségünket. A világ csodálatossá és jóindulatúvá válik. Amikor felismerjük, hogy minden problémánkat, minden akadályoztatásunkat és minden negatív dolgot, ami velünk történt, azt a saját önrombolásunk okozta, sürgősen megbocsátunk magunknak és elkezdjük értékelni magunkat.

Isten gyermekei vagyunk, és ő úgy tekint ránk, mint akik felbecsülhetetlenül értékesek. Oly mértékben szeretve vagyunk, amit soha ezen a szinten fel nem tudunk fogni, de amit elkezdhetünk tudni, és ennek most, ebben a hónapban van itt az ideje. Így hát…

Légy békében.

Szeretve vagy.

Vigyáznak rád.

Egyedül arra van szükséged, hogy ezt a segítséget kérd.

Fogadd be a Szeretetet, amely körülvesz téged.

Chuck Spezzano

Fordítás forrása

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!