Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

2016

2016.01.15.

Az elmúlt három évben a belső átalakulások igen intenzív időszakait éltük meg, és ez még folytatódik ebben az évben is, mielőtt egy kissé elkezd minden felderülni. Miközben ezek az intenzív évek nehézségeket és akár nélkülözéseket is generáltak, egyben a segítségünkre is szolgáltak.

Ahogyan ezeket a bennünk nagyon mélyről érkező kihívásokat alakítottuk át, fontos változások mentek végbe. Még akkor is, ha megtisztítottuk vagy keresztül mentünk ezeken a kihívásokon az elmúlt időszakban, nem voltunk képesek annyira lelassulni, hogy tudatosítsuk hogyan javult az életünk. És ez lesz a különbség az idei év gyógyulásai és az elmúlt évek gyógyulásai között: látni és érezni fogjuk a mostani változások előnyeit. Azok az átalakulások, amiket most véghezviszünk, nem csak az idei évünkre lesznek hatással (vagy éppen a 2024-ig átívelő időszakra, amikor is a változások könnyebb lépésekben folytatódnak). A most véghezvitt átalakulások az elkövetkező több ezer évre beállítják az irányokat, tehát amiket most teszünk hatalmas befektetés önmagunkba és a kapcsolatainkba.

Általánosságban, az év eleji időszakban, azt az igazságot keressük, amely felszabadít és megtart bennünket. Keressük, hogy miben bízhatunk, a boldogságunkat és az életünk értelmét tekintve. Ha mindannyian megtaláljuk, amit keresünk, a boldogság egy új szintje jelenik meg az életünkben.  A boldogság a célunk, a hiánya megmutatja nekünk, hogy mikor tértünk le az utunkról és mikor van szükségünk némi gyógyulásra, hogy javítsunk a folyamaton.

Az Ég Akarata számunkra a tökéletes boldogság. Minden egyéb, ami történik, az egóból érkezik és az ő téves céljaiból. Ez az év a pokolról való lemondás által életünk feltámadására ad lehetőséget. Hogy ezt elérjük, döntő fontosságú, hogy áramlásban maradjunk a hullámokkal, hogy mindazok a teendők és feladatok, amik ránk várnak, ne árasszanak el bennünket. A hozzáállásunk, ami az irányultságunk, jelent mindent ebben az évben, tehát vigyázzunk, ha a negatív felhangok megjelennek elménkben, mert rossz irányba visznek el. Egyszerűen csak kérd, hogy ezek a sötét gondolatok és mindazok az önértékelések, amiket képviselnek, olvadjanak bele a felsőbb tudatodba, feloldva ezzel mindazokat a gondolatokat, amelyek a félelmet, támadást és bűntudatot generálják benned. Minden ítélkező gondolatot és bűntudat érzést, minden támadó és öntámadó gondolatot, minden félelmet vagy szenvedést el kell engednünk, ha a békét akarjuk megtapasztalni. Ez az a gyógyító hozzáállás, ami a hajódat az áramlásban tartja, ahelyett, hogy a hullámok oldalba kapnának és elárasztanának.

Néhányatoknak ez az év kiemelt lesz és nagy sikerek várnak rátok. Azoknak, akik egy jobb világ mellett kötelezték el magukat, erőteljes év lesz ez az idei a gyógyulásra és annak a feladatnak az elvégzésére, amire hivatottak. A víz az év elején hullámzóbb lesz mindaddig, amíg meg nem találod azt a vezérfonalat, igazságot, amelyet keresel. De azért az év nagy részében, az utolsó negyedévtől, ha nem előbb, boldog változások mutatkoznak majd meg számodra, és a kollektív emberiség számára is. Mindazok a gyógyulások, amiket az elmúlt évtizedekben, de főleg az elmúlt három évben véghezvittél, most elkezdenek gyümölcsözni. Egy nagy váltás van kialakulóban most a világban és jó adag sötétség kerül a fényre. A föld emelkedése elkezdődött és mi vele emelkedünk. Az, ahogyan most tesszük a dolgunkat a megértés, az elfogadás, a megbocsátás, az integrálás és önmagunk teljes átadásának gyógyításában, ez az ami számít saját magunk és a világ számára. Kötelezd el magad, hogy mindennap teszel valamit ezek közül a gyógyulásodért, mert ez téged és a világot is segíti. Segíts mindenkinek, akinek hivatva vagy segíteni. Áldj meg mindenkit, kezdve magaddal. Így, miközben az új év valahogy hasonlóan kezdődött és folytatódik, mint ahogyan 2015 befejeződött, radikális emelkedés jöhet az utolsó negyedévben.

A személyes karmák és tanulások kivételével, az új év nagy áttörést hoz mind egyénileg, mind kollektív szinten. Ez a nagy áttörés megjelenhet mind az energetikában, mind technológiában és segítő találmányokban. Az orvoslásban, fizikában és a gazdaságban szintén nagy áttörések várhatóak. A világ nagy ugrást tesz meg spirituálisan is, készen állva arra, hogy jóval több szeretet és összekapcsolódás fonja át a földet az elkövetkező nyolc évben.

Ne feledd, hogy mindig a fény felé fordulj. Emlékezz arra, hogy Ki van mindig veled. Emlékezz arra, hogy minden a boldogságról szól, vagyis add át magad a megbocsátásnak és szeretetnek, mert ott van a boldogság. Kollektíven, mindannyian mélyen magunkban keresünk, hogy a fájdalom, a problémák és a rejtett bűntudat befolyásoló rétegeit előássuk. Így gyógyíthatjuk meg őket, ahelyett, hogy tovább hordozzuk őket magunkban, ahol csak stresszelnek és felemésztenek bennünket.

Ha feladjuk a vádaskodásainkat, akkor magunkat sem fogjuk többé vádolni, és felismerjük ártatlanságukat csakúgy, mint mindenki másét. 

Pillanatról pillanatra választanunk kell a hiány észlelése és a boldogság között, a kapzsiság és a megosztás között, az autoritás konfliktus és az igazság között. Válassz bölcsen ebben az évben vagy jöhet az instant karma.  Ami jó visszajelzésként szolgálhat, mert mutatja, hogy hol kell visszatérnünk az utunkra. Az instant karma jellemzően nem kellemes, de nagyon hasznos, ha gyógyulási szándékod van.

Legyen egy bőséges, egészséges és nagyon boldog éved, tele szeretettel és áldással! Ragyogó szépségben virágozzon életed!

Chuck Spezzano

Fordítás forrása: http://www.pov-int.eu/nlarchiv/chuck-spezzano-nightlight-newsletter-das-jahr-2016/

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Megosztás