Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

2016. Szeptember

2016.09.12.

Szeptember a dolgok beteljesítésének hónapja. Csatold be a biztonsági övedet, mert minden befejezetlen ügyed megkísérel most előtörni, hogy ebben a hónapban végre pontot tegyél a végére. Igen sűrű hónap lehet ez minden szinten. Az elmúlt tíz év jó adag befejezetlen ügye mind érzelmileg, pszichológiailag és spirituálisan.

Amit a kapcsolataidban mellőztél vagy nem fejeztél be eddig, szintén felmerülhet most ebben a hónapban. Mindez rendben van. Szeptember a beteljesítés hónapja.Fontos, hogy emlékezz, ha kéred, akkor az Ég kegyelemmel és csodával támogat ebben téged. Ez a felkarolás segít majd, hogy ne borítsanak el a hullámok.

Szeptember egy erőteljes betakarítást tartogat, ha a folyamataid végéhez érkeztél és elérted a lezárást. Egyszerre lehet az egyik leggyümölcsözőbb és a legnagyobb kihívást jelentő hónap. Ha úgy érzed, hogy mindez túl sok neked, akkor fontos, hogy tarts szünetet, teremts csendet és kérj iránymutatást. Ha bárkit támadsz, beleértve önmagad is, rossz úton vagy és csak rontod a helyzetet. Ha másokat okolsz, a hibáztatás és bűntudat ördögi körét járod. Az, akit hibáztatsz, az a személy, akit segíthetnél. A megbocsátás által érheted ezt el. Ha szenvedésben és szükségben ragadtál, az egód ejtett rabul és a kicsinyességbe fektetsz éppen.

Kérd Magasabbrendű Énedet, hogy visszahelyezzen a középpontodba, annyiszor, amennyiszer csak szükségesnek látod, hogy újra megleld a békédet. Amikor békében vagy, nem csak egy szilárd, biztos pontból tudsz szembenézni a kihívásokkal, hanem biztonságot is találsz magadban, amely a teljes bizalomból árad. Ha áthaladtál a kihívásokon, már könnyű lesz szerencsésnek lenni, a bőséget megtapasztalni. Tehát, bocsáss meg magadnak és másoknak, és minden áldott nap kötelezd el magad az érzelmi teljesség mellett. Ha nem használod az érzelmeid a gyógyulás érdekében és a jelzéseket, hogy miben gyógyulj, nagy árat fizethetsz érte. Akard a békét teljes szívedből, és legyen egy csodálatos hónapod, érkezzen hozzád minden, vagy alakuljon a legjobb irányban.

Szeptemberben az igaz szerelem egy kelyhe nyílik. Ez egy újabb csodálatos ajándék, amelyet a ragaszkodással, félelemmel, dühvel, bosszúval, az “igazam van” játszmával vagy a versengéssel szabotálhatsz. A gyümölcsöző Szeptemberben az elengedésnek, a beteljesülésnek és az új kezdetnek van itt az ideje.

Összefoglalva, Szeptember egy emlékezetes hónap lesz, de hogy miben lesz emlékezetes, az rajtad múlik. Íme, néhány alapelv, amelyeket követve neked és másoknak is a legjobban alakulhat.

1, Figyelj tudatosan arra, hogy milyen legyen a Szeptember számodra. Kötelezd el magad a béke, a bőség és a legjobb formád mellett.

2, Ha rengeteg tennivalód van, hagyd, hogy az Ég/Univerzum általad valósítsa azokat meg.

3, Vállalj teljes felelősséget azért, ami van. Ha meglátod, hogy mi az, amit elrejtesz magad elől, meglátod, hogy ezek igazak. Amikor teljes felelősséget vállalsz azért, ami történik, úgy átadod azt az Égnek is azonnal. Nem az Ég Akarata, hogy bárhogyan is szenvedj. Így, ha szenvedsz, az egoval vagy kapcsolódva. Változtasd meg a döntésed. Minden reggel fusd át előre az aznapodat. Este pedig szintén tekintsd végig az eltelt napot. Kapcsolódj. Fogadj el. Bocsáss meg. Engedj el. Összegezz. Köteleződj el. Segíts. Fordulj az igazság felé teljes szíveddel. Add fel a harcokat, az “igazam van” játszmákat, az ítélkezést, és mondj le az érzelmi fájdalomról. Válaszd azt, amit szeretnél, hogy legyen!

4, Nem vagy egyedül, bármin is mész keresztül. Az egod az, aki azt akarja elhitetni veled, hogy nincs senki melletted rajta kívül. Az Ég telis-tele van kegyelemmel és csodákkal, amelyek rád várnak, ha kéred őket. Emellett minden lépésedben támogatva vagy, csak tudatosítanod kell, hogy Ki van mindig veled.

Az Élet eljön hozzád ebben a hónapban. Légy készen rá.

Ez a hónap az érzelmi teljességet hozhatja el, így megtapasztalhatod mindazt, ami számodra lehetséges és befejezheted kijelölt feladataidat. Egy váratlan meglepetés lehet ebben a hónapban, hogy őseink “lelátogathatnak” hozzánk, segíteni. Fogadd iránymutatásukat és ajándékaikat, melyeket adni akarnak neked.

Engedd el a kísértést, hogy ítélkezz. Áldozatiságba taszít, olyan feladatokat adva neked, amelyek nem a tieid és megakadályozza az Ég átalakító csodáit.

Engedd el a bálványaidat, hogy ne akadályozd mindazt, amit az Ég adni akar neked. Szeptember mindenekelőtt az örömé. Ha túl elfoglalt vagy, hogy megízleld, akkor tudd, hogy letértél az utadról.

Kérdezd meg magadtól minden helyzetben, problémánál és lehetőségnél: “Mi a szándékom?”. Egy-két másodpercen belül intuitívan beugrik egy szó, hacsak nem csap le rá az egód, megpróbálva kigondolni vagy kitalálni azt. Ha ez történik, egyszerűen csak kérdezz újra. A szó, mely megjelenik számodra, lesz az ajándékod, és teljesen érteni fogod, mit akar neked jelenteni. 

Chuck Spezzano

(Fordítás forrása: http://www.pov-int.eu/nlarchiv/chuck-spezzano-nightlight-newsletter-september-2016/)

Köszönöm, ha like-olod vagy megosztod, ha tetszett amit olvastál:-)

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!