Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

2016 November

2016.11.07.

2016 November érdekes hónap lesz. Gyorsan és haragosan indul számtalan foglalkozni való dologgal, aztán 9-ke körül lecsitul egy sokkal „normálisabb” szintre. Az azután következő 2. és 3. hét a legtöbb ember számára a normális mederben folyik majd.

Valahol az utolsó héten ismét az első hét gyorsasága és haragossága bontakozik majd ki. Az egész November és pár nap a Decemberből is, tulajdonképpen egyetlen hosszú folyamat. A középső hetek a maguk normalitásával a kollektív igényt elégítik ki, hogy újra minden normális mederben haladjon. Így, ez a normalitás annak a kompenzációja, ami a hónap elején történik. Néhányan mégis a „normális” alatti mélyebb tartalmakat követik, mivel ez a természetükben van, hogy a kapcsolataikban, a családjukban és a világban a mélyebb tartalmakat keressék. Ők az őrzők az éjszakában, az őrszemek, akik figyelik és védik az emberiséget a tudatosságukkal, a szeretetükkel és a gyógyításukkal. Hozzáteszik az élethez azt, amit csak ők tudnak megtenni. Ők a „belső” harcosok. Végül mindenki eléri majd ezt a szintet, ahol a világot segítheti, mielőtt végleg a lelkiség felé fordulna.  

A mély folyamatok ellensúlyozásaként egy teljesség is jelen lesz Novemberben. Megosztásban és jóságban való teljesség. Itt az ideje megtapasztalni és élvezni mindazt az áldást, amit másoktól kapunk, elsősorban a barátaink által. A szerető segítség és barátság bősége által több szolgálat lesz jelen. Az angyalok igen elfoglaltak lesznek a színfalak mögött. Fontos hónap ez abból a szempontból, hogy engedjük az Ég segítségét a súlyok leemelésében, ott ahol arra hivatottak. A stressz az ego trükkje a figyelemelért és a különlegességért. Jobb, ha hagyjuk a kegyelem által megtörténni a dolgokat.  Ha kezdeményezel, az Ég is hozzáteszi a magáét. Ezzel a hozzáállással ez lehet a legkönnyebb hónapod, bármilyen utat is választasz. Az a hozzáállás, hogy élvezzük a legapróbb történésektől kezdve a legnagyobb örömöket is, nagymértékben segíti, hogy lelassulj, visszakerülj a középpontodba és békére lelj. Oly könnyű Novemberben olyan elfoglaltnak lenni az élet által, hogy közben az életet magát szalasztjuk el.

Kevés szerencsésnek November a nagy beteljesülések hónapja lesz, úgy összejön minden, mintha áldás eső hullna az életére. Győzelem és ünneplés összeáll, és csodálatos hangulatot teremt a környezetükben is. November erőteljes hónapja lesz a kapcsolatépítésnek és a kommunikációnak. Egy jelentős növekedés lesz jelen a megosztással való hozzáállásban, amely mindenki számára segítség. Egy nagy elmozdulás a közös jó és mindenki boldogsága érdekében. A barátsággal való hozzáállás is fejlődik Novemberben, még afelé az emberek felé is, akiket nem ismerünk vagy még nem találkoztunk velük soha.

Légy áldott bőséggel, családi kapcsolatokkal, egészséggel és örömmel.

Chuck Spezzano

Fordítás forrása

Köszönöm, ha like-olod vagy megosztod, ha tetszett amit olvastál:-)

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!