Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

2016 Március

2016.03.08.

Március kegyetlen hónap lesz. A változás hónapja. A kötődések elengedésének hónapja. Onnan ismerheted fel, hogy egy kötődéstől szabadultál meg, mert zaklatottsággal és fájdalommal jár. Ha van téged hátráltató kötődésed, azt a márciusi metsző energiák jó eséllyel levágják rólad, és ez nem lesz vicces. Ha engeded megtörténni mindezt, akkor azt érzed majd, hogy ez az oldódás gyengédebb formában történik.

Ha ellenállsz vagy ragaszkodsz, akkor mindaz, amihez kötődsz egy sokkal hirtelenebb és fájdalmasabb formában szakadhat le rólad. Engedd el a kötődéseidet, különösen a kapcsolataidban rejlőket. Add vissza őket Istennek. Ez az elengedés új szeretetet hoz. Mindez a folyamat már Február közepén elkezdődött, és egészen Április első hetének végéig tart.

A kötődéseinket használjuk arra, hogy az elkülönülésünkből eredő magányunkat kompenzáljuk. Ahelyett, hogy kapcsolódnánk, inkább kötődünk, ez pedig az egonkat építi és függetlenít, hogy mindent a magunk feje után csináljunk. Amikor egy kötődésünk kioldódik, az eredendő veszteség fájdalma, amely a ragaszkodásunk mögött rejtőzik, felszínre jön, az éppen elszenvedett veszteség fájdalma mellé. Ne féljünk a változástól. A változástól való félelem krónikus problémákhoz vezethet és egy nagy adag negativitáshoz ott, ahol általában pozitívak vagyunk. Legyünk bátrak, tárjuk ki karjainkat és szívünket. A kötődéseinket és a hamis isteneinket, amelyektől a megmentésünket vártuk, elvehetik tőlünk most ebben a hónapban, kiábrándultságot okozva ezzel. Viszont egy illúzió véget érése lehet pozitív folyamat is, ha gyógyulási és elengedési szándékkal tekintünk rá. Az illúziók nem tudnak bennünket fenntartani. Amit egy ideálba próbálunk beleképzelni, az okozza rémálmainkat, szívtöréseink legfájdalmasabb részét.

Márciusban mindaz, ami nem valós, kitisztul. Különösen igaz ez a kapcsolatainkra és mindenre, amihez álságos módon kötődünk. Egy tágabb életre vagyunk hivatva, egy olyanra, amiben nem vagyunk ennyire elfoglaltak, egy olyanra, amiben feladjuk erőltetéseinket, egy olyanra, amelyben elengedjük minden hamis állásunkat, amelyek a családunkkal, a szüleinkkel és Istennel szembeni korai ítélkezésünk eredményei. Ez segít befogadni életünkbe az önszeretetet, a boldogságot és a sorsunkat csakúgy, mint a vezetettséget, a kegyelmet és az Ég áldását. Feladatunkat másképp, sokkal hatékonyabb módon és kevesebb játszmával teljesítjük be, ha engedjük, hogy az Ég cselekedjen rajtunk keresztül a kegyelem által. Március a könnyedség, a szabadság, az elköteleződés és a kapcsolatok hónapja is. Csodálatos élettörténet bontakozhat ki, sok kedvességgel és romantikával. Több valós és hiteles dolog alakulhat. Az igazságot egy új szinten fogadhatjuk be, ezáltal sokkal inkább tenyerén hordoz bennünket az élet. Régi hibáink a felszínre kerülhetnek. Fogadd el, hogy te tetted őket és bocsáss meg magadnak.

Engedd el az érzelmeket és ragaszkodást, integráld őket, így könnyebben tanulhatod meg a leckéket, öntámadás és beragadás nélkül. Ha tisztán játszol lapjaiddal, Március elképesztő és kellemes hónap lehet. Olyan sok minden van, amit megtanulhatsz, és ennek eredményeként felszabadulás érkezik.  

Március az a hónap lehet, amelyben nagyvonalúan nyerhetsz. Barátságok bontakozhatnak ki. Éld meg ezeket a lehetőségeket, kijavíthatod velük elméd olyan hibáit, amelyeket nem igazán kedvelsz. Kerüld az öntámadásokat, mert mindig valaki „segélykiáltását” takarja el előled. Ha szeretetet küldesz mindazoknak, akiknek szüksége van rá, mikor öntámadásban vagy, akkor mindez áramlásba fordul át.

Március nagy lehetőséget tartogat, hogy feltárd mindazt, amit eddig elrejtettél magad elől, betegségeket és krónikus problémákat okozva ezzel. Légy kedves és gyengéd mindenkivel, különösen magaddal ebben a hónapban. Mindenkinek szüksége van erre!

A Március felkészülés az Áprilisban érkező felemelkedésre. Amilyen jól végezted a dolgod Márciusban, olyan magas lesz a felszállás Áprilisban. Április a kegyelem és csodák hónapja. Legyünk készek rá mindazzal, amit ebben a hónapban teszünk. Csak a kötődések okoznak fájdalmat. A most felbukkanó fájdalom nem más, mint a rejtett régi fájdalmak felszínre kerülése új köntösben.

Legyünk bátrak és szabadok, holmi hamis szeretet helyett. Engedjük el szerepeinket, hogy valódi szeretetben és kapcsolatokban éljünk.

Kívánom neked mindazt a bátorságot, békét és áramlást, amely az elengedésekből érkezik hozzád. Áraszd mindazt a boldogságot, amire képes vagy.

Chuck Spezzano

(Fordítás forrása: http://www.pov-int.eu/nlarchiv/chuck-spezzano-nightlight-newsletter-march-2016/

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!