Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

2016 Május

2016.05.04.

Legjobb oldalát tekintve, Május példája az „ÉLet csodaszép” típusú történetnek. Édes gyengédség, remény, a siker új szintje, bőség, romantika és kaland, ez mind benne van. Mégis sokan vannak még, akik még az Áprilisban megmutatkozó ragaszkodásaikon dolgoznak, hogy a felemelkedés lehetőségének „aduját” kijátszhassák.

Ez az „egyszer fenn-egyszer lenn” tovább folytatódik addig, amíg vagy elérkezik egy végső elengedés és a májusi boldogságba való elérkezés, vagy amíg nem elégelik meg a másokkal, illetve az Éggel való harcot. Ez a következő lépéstől való félelmet mutatja az illető életében. Az Ég mindenki számára tartogat egy győztes utat, ha hajlandóak vagyunk meghallani az Ég Hangját, és nem állunk le, amíg mindenki győztes nem lesz.

Május általában egy kellemes hónap, hacsak nem adod meg magad annak a berögzült elképzelésnek, az ego által keltett konfliktusnak, hogy számodra elérhetetlen egy csodaszép élet. Ahogy megengeded magadnak, hogy neked is lehet szép életed, tudod majd, hogy az az egész életedre vonatkozik, kivéve a lelkednek azokat a leckéit, amelyeket magadnak állítottál fel, hogy megtapasztald ebben az életben.

Ebben a hónapban használd a bizalmadat arra, hogy minden kellemetlenségedet pozitív eseménybe és egy újfajta alapozásba fordítsd át. Egyszerűen légy tanúja ezeknek és engedd el az ítélkezésed, mert az ítélkezésed az, ami megosztja az elmédet, elkülönítve téged attól, amiről ítélkezel. Ugyanakkor, másrészről áldozatszerepbe és függésbe is taszít, bezárva téged abba, amit elítélsz. Az ítélkezés mindenkit megrekeszt és elkülönülésbe zár. Ha elengeded az ítélkezést, beengeded az Eget önmagát, hogy kegyelmet és csodát hozzon a helyzetbe. Az ítélkezésünk kizárja ezt a feloldódást és égi megoldást.

Lesznek kisebb nyitások Májusban, amelyek 2-3 napra utat nyitnak a romantikus találkozásoknak, sikeres vállalkozásoknak és új lehetőségnek csakúgy, mint a bőség új szintjeinek. Ezek nem tartanak hosszan, de új kezdetet jelenthetnek a kapcsolatodban és az életedben. Ez a Május nagyszerű lehet, ha megérzed az áramlást és együtt mozdulsz vele. Légy résen arra, hogy mi akar téged megállítani az ellazulásban és az élet élvezetében. A béke és a középpontodba helyeződés új szintjei érkezhetnek hozzád, ha értékeled ezeket, de mindenekelőtt akkor, ha elkötelezed magad a gyógyulás irányába, amikor szembetalálkozol a békét és a szépség megszületéséhez szükséges nyugalmat akadályozó dolgokkal. A barátokkal való kapcsolódás átsegít a félelmen, a kapzsiságon és a személyes siker vágyán, hogy kitárulkozhass mások és az Istenivel való kapcsolat felé.

Legyen tied mindaz a szépség és könnyebbség, amely egy új alapból érkezik most az életedbe. 
Vedd észre a szeretet, bőség és siker felé való nyitásokat.

Chuck Spezzano

(Fordítás forrása: http://www.pov-int.eu/nlarchiv/chuck-spezzano-nightlight-newsletter-mai-2016/

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!