Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

2016 Június

2016.06.03.

Június több szempontból is Május folytatása, vagyis szinte minden májusi téma júniusban is jelen lesz. Ebben a hónapban mintha két párhuzamos út állna rendelkezésre az utazáshoz, de senki sem marad csak az egyik úton végig.

Lesznek olyanok, akik gyógyulásuk útját tovább követve, a fájdalom és sötétség egyre mélyebb rétegein haladnak majd.  De ha elkötelezed magad és jó barátok támogatnak utadon, akkor ennek a fájdalmas sötétségnek a befolyása oly módon jelenik meg, hogy újra visszanyerheted rég elvesztett középpontodat. Egy megszületési folyamatban vagy, az egyik legkeményebb folyamatban, amivel eddig bármikor szembesülhettél. Az alagút másik végét elérni nagy megkönnyebbülés lesz, amely megér minden munkát.

Ezen megszületési folyamatok között számos olyan lesz, ahol a rég elvesztett középpontot elérni úgy lehet, hogy elméd legmélyebb rétegeiből kell előkotorni azokat az ősi fájdalmakat, amelyek miatt elkülöníted magad a körülötted lévőktől.

Bármilyen nagy kihívás is, remélhetőleg megszokássá válik majd, hogy lelkednek ezt a pozitív választását megtedd, ami által visszanyered rég elvesztett középpontod. Tedd meg azért, hogy visszanyerd azokat a ritka, ősi képességeid, amelyek a bizalom és hatalom régóta eltűnt, új szintjeit hozzák el számodra.

Ősi félelmeket alakítasz át, ami által erősödik benned az Ég Hangja, és egyre jobban leszel képes meghallani azt. Ha mindig emlékezted magad, hogy az angyalok veled vannak, az utad megvilágított lesz. Ha mindig kéred az Isteni Szeretetet és az Isteni Jelenlétet, mi lehet a probléma?

Nem számít, hogy milyen ősi akadályok bukkannak fel, ha érzed, hogy könnyedén gyógyíthatóak ma már.

Az Ég Akarata a sikered. Részedről csak a legkisebb szándék kéretik, ami szükséges ahhoz, hogy továbbléphess, és az Ég átöleljen téged biztonságban tartva.

A gyógyulás útja mellett van a másik út is, amely meglehetősen könnyebb. Lesznek azok, akik a természet és az öröm gyönyörűségében sütkéreznek majd, és a barátságban, amelyet a család, a munka és a közösség biztosít, élvezve egymás társaságát. Ezek a közösségek életenergiával telítenek, „szaftossá” teszik az életet.

Júniusban három lehetséges tagolódás mutatkozik meg. Az emberek 20%-a új szinteket ér el ebben a hónapban, 50%-a folyamatos fejlődésben lesz, míg a maradék 30% megmarad a jelen helyzetében. Júniusban nagy adag feladattal lehet megbirkózni.  Néhányan óriási mennyiségű belső és külső munkát teljesítenek. Ez a nagy produktivitás mind spirituális, mind gyógyító munkát magában foglal. A legörömtelibb emberek egyenlő mennyiséget teljesítenek a külső és belső területeken. A top 20% kategóriába esőknek könnyűnek és magától értetődőnek tűnik majd ez a nagy mennyiségű feladat.

Elmélkedj el azon, hogy Te a szépség festői útvonalát a kellemes tartozékokkal, vagy a teljesítmény szuper autópályáját választod. Aztán elmélkedj el azon is, hogy melyikbe tartozol: az új magasságokat elérő 20%-ba, a folyamatosan fejlődő 50%-ba, vagy a tovagördülő 30%-ba.

Ha nem tetszik az, ahol éppen vagy jelenleg, vagy nem tetszik az, ahová úgy tűnik, hogy tartasz, akkor kérd az Ég kegyelmét a sima átalakulásra és könnyű teljesítményekre.

A hónap fénypontja, hogy önmagad, Isten és mindenki más iránti szeretet áraszthat el. Tölts el Istenhez kapcsolódva annyi csendes időt, amennyit csak tudsz. Ez időt és energiát takarít meg életed minden aspektusában és felgyorsítja az örömöd és tudatosságod növekedését.

Légy áldott ebben a hónapban az önszeretet, a barátok és Isten szeretetének képességével.

Növekedjen benned a válaszok, a bőség és a csodák befogadásának képessége, mert ez az, amivel az Ég is meg akar ajándékozni téged. 

Chuck Spezzano

(Fordítás forrása: http://www.pov-int.eu/nlarchiv/chuck-spezzano-nightlight-newsletter-iune-2016/

Ha tetszett a cikk, biztatásképpen kérlek nyomj egy like-ot vagy oszd meg Te is:-) Köszönöm!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!