Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

2016 Július

2016.07.04.

Július érdekes hónap lesz, merész lehetőségekkel. Szükséged lesz a humorérzékedre, mert az isteni humor nagymennyiségű megnyilvánulásával fogsz szembetalálkozni ebben a hónapban. Soha nem barátságtalanul érkezik, de néhány az ezernyi megjelenési formája közül, igen csak nyugtalanító lesz majd az egónk számára.

Mélyen átélhetjük az Isteni Szeretetet és a kézzelfogható Isteni Jelenlét és játékosság érzetét. Ősi emlékek és megtapasztalások jöhetnek felszínre, ritka ajándékokat és képességeket hozva magukkal. Szánj időt egy kis elcsendesedésre, hogy feltöltődhess általuk.

Júliusban lehetőség lesz olyan régi, ősi problémák megoldására és lezárására, amelyek „jobbágy-sorban”, jóval a lehetőségeid alatt tartottak. A feloldás lehetséges. Csak az ego az, ami korlátokat szab neked, mert ő maga is korlátolt.

Ez a Július a nagy összekapcsolódások, csodálatos összejövetelek, mézeshetek és randevúk időszaka. A románcok kivirulnak, és a barátságok gyarapszanak. Bizalom és barátság van jelen. Összességében az öröm hónapja ez. Ugyanakkor van egy olyan irány is, amely az elválás, a széthúzás és elkülönülés felé csábítana, erre figyelnünk kell. Segítségünkre van ebben a hónap összekapcsolódást támogató nagy energiája. A hála az az elem, amely mindent a valódi formájába állít vissza. Ha mindenkivel szemben felismered ezt a hálát és megosztod bármilyen formában, ott egy természetes együttlét jön létre.

Ebben a hónapban változhatnak néhányszor a terveid. Ahogy elkötelezed magad egy irány mellett, fordul a kocka és máris egy másik irányban találod magad. Szokj hozzá, hogy ebben a hónapban annyi csavar jöhet, mint egy szappanoperában. Bízz a folyamatban, légy kedves magaddal és másokkal.

Július egyaránt a saját és a bolygó fejlődésének hónapja. Sok dolog véglegesen megoldódhat ebben a hónapban, mindezt támogatni tudod azzal, ha áldásodat adod a változásra.

Sokaknak lesznek emlékezetes találkozásaik, de még többen lesznek azok, akiknek emlékezetes tapasztalásaik lesznek.

Fogadd a szeretetet ebben a hónapban.

Készülj fel egy „tudatosság-kalandra”.

Bocsáss meg mindent és mindenkinek ebben a hónapban, mintha ez lenne az utolsó akadálya ezen a szinten a változásnak.

Chuck Spezzano

(Fordítás forrása: http://www.pov-int.eu/nlarchiv/chuck-spezzano-nightlight-newsletter-iuli-2016/

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!