Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

2016. Február

2016.02.03.

A februári folyamatok a januárban elindult fodrozódó hullámok folytatásai, sok kis hullám elsimulásával, miközben mások nagyobb hullámokba tornyozódnak. Ezek mind a lélek tanuló leckéi, melyet az Ég akar nekünk tanítani. A legtöbbjük itt volt már korábban is, és azért érkeztek, hogy végre megoldódjanak ezek a helyzetek és a lélek megtanulja a leckéit.

Általában tekintve, a hónap közepétől kibontakozó folyamatok lelassulhatnak, így kevésbé durva „utazásra” számíthatunk. Tégy meg mindent azért, hogy minden sötét leckét elengedj, így azt tanulhatod majd, amire hivatott vagy, és befogadhatod mindazokat az ajándékokat, amelyektől eddig rettegtél. Mindez megszépíti a saját és a körülötted lévők életét is. Légy nyugodt, mikor magadhoz öleled ajándékodat, az teljesen természetes lesz, és a problémák, amelyeket állandósítottál, érvényüket vesztik. Nem szeretnél inkább megajándékozott és ragyogó lenni életed különböző területein, mint az ego falai mögött elkülönítve?

Azért vagy, hogy az Ég csatornája légy. Kezd bármelyik problémával, amelyik előtted áll, és hívd meg Istent vagy Bárkit aki közel áll hozzád, hogy kegyelmet és csodát hozzon számodra. Egyszerűen ülj csendben a problémáddal és üdvözöld Istent, Quan Jin-t, Jézust, Buddhát, Máriát vagy bármelyik más barátodat az Égi Körökből, hogy legyen veled, bármivel is kell szembenézned.

Nagyon fontos Februárban, hogy tartsd a tudatodban a gyógyulásodat, és hogy folyamatosan végezd gyógyító gyakorlataidat. Vagy hagyod magad elárasztani mindazzal, ami történik, vagy tudatodat a gyógyulásra összpontosítod és így a béke ösvényén maradsz. Béke nélkül nincs egészség, siker, bőség vagy partnerkapcsolat. Csak háborús zóna van az elmédben. 

Februárban néhány új kapcsolat veheti kezdetét. Ahogyan megismered ezeket az újonnan talált barátaidat, olyan mintha egy ékszerrel teli kincses ládát nyitnál meg. Ezek a kapcsolatok életteliséget és új élményeket hozhatnak, épp akkor, amikor nyomott hangulatba süllyednél.

Februárban csodálatos lehetőségek tárulnak fel. Ne légy lehangolt. Emeld fel a fejed és meglátod a továbblépési lehetőségeket életed minden egyes területén. Az ego el akar távolítani minden ajándékodtól, és el akar terelni minden olyan kaputól, amelyen belépve egy új és jobb jövő várna rád és a körülötted lévőkre. Kerüld el a buktatókat, az Ég segítségével meg tudod tenni.

Élvezd a megpihenést egy-egy ilyen téma között. Egy-egy továbblépés után örömteli időszakokat élhetsz meg, minden egyes áttörést követően.

Az Ég körbevesz téged mindenhol. Tanulj meg boldognak lenni, a körülmények ellenére. Adj magadnak időt az elcsendesedésre, hogy meghalld az Ég Hangját. Elmondja majd, hogy Isten Szeretetének része vagy. Ha ezt felismered, a bizalom és szeretetteljesség jár a nyomodban minden lépésednél és áld meg az utadon. 

A bizalom és a csodák áldása kísérjen minden napodon, mindenhol. És járd a béke útját.

Legyen csodálatos hónapod, tele gyönyörűséggel, áttörésekkel, válaszokkal és boldogsággal.

Chuck Spezzano

(Fordítás forrása: http://www.pov-int.eu/nlarchiv/chuck-spezzano-nightlight-newsletter-februar-2016/

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!